פורסם 2010 בפברואר 215 שנים שלום חבר'ה,DDR3: Dual Channel vs. Triple Channelעשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3).מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים בידיוק וגם תבדוק בסטיקי של הפורום, אני זוכר שיש שם קישורים לביקורות שכאלו.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר שאלה נוספת, חיפשתי קיט של 8GB זכרון DDR3 אבל בצורת 2 סטיקים של 4GB ולא מצאתי כזה דבר.אם אני אשתמש ב4 סטיקים של 2GB תהיה פגיעה במהירות? זה עדיין יהיה DUAL CHANNEL?בתקופת ה DDR1 אם היו משתמשים ב4 סטיקים ולא ב2 הזכרונות עבדו על 333MHZ במקום 400MHZ - האם גם כאן זה כך?
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים לשפר ביצועים זה לא, אבל יתן אפשרות יותר לשים יותר DIMMים.ממש לא משנה אם אתה שם 4 או 2 DIMMים מבחינת ביצועים.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים בתקופת ה DDR1 אם היו משתמשים ב4 סטיקים ולא ב2 הזכרונות עבדו על 333MHZ במקום 400MHZ - האם גם כאן זה כך?לא נכון.
פורסם 2010 בפברואר 715 שנים אם ההבדל הוא לא כל כך גדול מי יכול לתת לי הצעה (מאתר קנייה) על .......[נערך] תפתח דיון משלך בבקשה. זה לא עולה כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.