עבור לתוכן

הTouchpad הפסיק לעבוד פתאום

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי מחשב נייד ישן של פוג'יטסו.

פתחתי אותו ופתאום המשטח מגע לא עובד. חיברתי עכבר חיצוני וראיתי שהוא נעלם מהמנהל התקנים.

איפסתי את הביוס של המחשב וראיתי התקנים מוסתרים וראיתי PS/2 Compatible Mouse ויש שם שגיאה code 24. בעיקרון הדריבר זה דריבר סטנדרטי של וינדוס. ולא כל כך הבנתי מהדף הזה באתר של המיקרוסופט שמסביר על הקודים איך לפתור את הבעיה. שלחצתי פתור בעיות אז משום מה זה לא עובד או שצריך להיום און ליין.

אגב בשבוע האחרון המשטח מגע התפגר כצאת והתחיל לא להגיב והוא הגיב לפעמים רק שהיום לוחצים כצאת חזק. במקרים קיצוניים המשטח מגע היה מזיז את הסמן לבד ולוחץ על כל מיני דברים ועושה בלאגן (כמו סוס טרוייני).

יש לכם מושג מה ניתן לעשות כי זה בעסה שהמחשב היה תלוי עכשיו בעכבר חיצוני שתופס את היציאת USB היחידה. עריכה אגב לא שידוע לי שיש איזה מקש שנועל את המשטח כי יש לי בFn רק +/- לבהירות ולעשות שכפול תצוגה/לעבוד עם יציאת VGA בלבד. ואין לי בצג הקטן איזה סימן שמסמל נעילה.

תודה לעונים :xyxthumbs:

פורסם

כשפתחת את המחשב ניסית לבדוק אם המשטח מגע מחובר כמו שצריך ללוח אם ?

פורסם
  • מחבר

שאמרתי פתחתי התכוונתי שהדלקתי את המחשב. אגב פעם ראיתי סרטון והוראות פירוק שמפרקים לפטופ וזה המון חלקים וזה עדין

פורסם
  • מחבר

‏?‏

פורסם

ניסית לשחזר/להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ?

פורסם

לפני שיחזור או התקנה מחדש נסה להעלות את המחשב בעזרת מערכת LIVE CD כלשהי (הפצת לינוקס, bart PE. לא חסר אופציות) ובדוק אם הפאד עובד שם. אם לא- ככל הנראה הבעייה חומרתית.

פורסם
  • מחבר

תאמת הרצתי xp cd live והמשטח לא עבד. ולפרמט זה לא בא בחשבון כי זה מחשב שעובד תחת דומין. כניראה העכבר הלך. טוב לא נורא המחשב הזה לא שווה משהוא וגם עוד הוא מאד ישן וחיי כניראה כי זה המחשב הראשון שאני רואה את המדבקה made in japan מתחת. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים