פורסם 2010 בפברואר 215 שנים שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד.אז מה הבעייה פה??. תודה
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר אני ניסיתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס קול, אבל הוא כל הזמן חוזר, כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ואז אני שוב אני צריך למחוק ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס המורכב בשביל להחזיר את הקול.. ואיך אני יכול לדעת אם הכרטיס מוגדר כברירת מחדל??תודהה
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר בלוח הבקרה \CONTROL PANEL חפש "התקני שמע " \ SOUND הדרייבר מוגדר שם על הכל. תחתיו הדרייבר של הכרטיס קול המובנה.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר עשית הסרה של דרייבר לכרטיס קול מובנה דרך לוח בקרה-הוספה/הסרה של תוכנות ?כן.כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא חוזר לו...
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים בוא תנסה משהו יותר קשהתכנס לביוס ויש שם אפשרות לכבות את כרטיס הקול המובנה ואז אתה גם תוכל להסיר את הדרייבר שלו בלי שווינדוס יתקין אותו בחזרה
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר בוא תנסה משהו יותר קשהתכנס לביוס ויש שם אפשרות לכבות את כרטיס הקול המובנה ואז אתה גם תוכל להסיר את הדרייבר שלו בלי שווינדוס יתקין אותו בחזרהאני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס. אם הביא תמונה כללית של הביוס תוכל לכוון אותי פחות או יותר?תודה רבה
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים בביוס:כרטיסיית advanced onboard device configurationhigh definition audio
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים מחבר בביוס: כרטיסיית advanced onboard device configuration high definition audio הגדרתי ככה : זה בסדר? ועכשיו גם הדרייבר של הכרטיס קול המובנה לא חזר אחרי המחיקה. תודה רבה לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.