עבור לתוכן

מחשב מלא תקיעות - לוחות OB

Featured Replies

פורסם

לקחתי כמה לוחות און בורד וכל הזמן יש " תקיעות " , יש מצב שזה קשור לכרטיס מסך ? שהוא נתקל ביישום מסויים הוא מייצר " איטיות " ? , או שיש בעיה ביציאה של ה USB ? פשוט כל עכבר שאני מחבר שם מדי פעם יש תקיעות [ עכברים פשוטים אופטיים ] , אני אקח לוח בלי כרטיס מסך OB ואני אבדוק את העניין , אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב אבל התקיעות האלה מעצבנות אותי זה קורה באינטרנט מדי פעם באתרים מסויימים , ובתוכנות " כבדות " , גם אם יש בעיה ב USB ואני לא מאמין זה אבוד ב KSP צריכים לראות USB שובק חיים כדי להחליף לוח , ינפנפו אותי דיי מהר משם .

פורסם

תקיעות יכולות להיות מאלף סיבות

תנסה תחילה להריץ בדיקה לזיכרונות עם תוכנת MEMTEST ואפילו עוד לפני הרצת הבדיקה תבדוק שהזכרונות יושבים כמו שצריך ובסלוטים הנכונים (לפי חוברת לוח האם)

האם מורכב במערכת ספק ג'נרי ?

פורסם
  • מחבר

יש סה"כ 2 סלוטים והוא מראה בביוס 4GB , יש במחשב ספק כח FSP 400W

פורסם

תריץ MEMTEST שלוש פעמים

פורסם
  • מחבר

תגיד אם אחרי 20 סיבובים הוא מראה שגיאה אחת ? זה גם לא תקין ?, 3 פעמים = 3 סיבובים ?

פורסם

אכן 3 פעמים הכוונה ל-3 לופים

אם אחרי 20 פעמים הוא מראה שגיאה אז צריך לקחת את זה בערבון מוגבל כי יש כזה דבר באלקטרוניקה שנקרא שגיאה רנדומלית שיכולה לצוץ אחת להרבה זמן

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הזכרונות 9 לופים רץ כל הלילה 0 שגיאות , בדקתי את הכונן הקשיח שאני עובד איתו 0 שגיאות יש לו 150MS-1 , בכונן הקשיח השני " סלב " יש 150MS-13 , 500MS-1 + אזהרה Warning 8522355 העניין הוא שאני עובד איתו בתור " משני " והמערכת ההפעלה יושבת על הכונן הקשיח הראשון עם ה 0 שגיאות , אחרי זה בדקתי טמפרטורות המעבד על 29 מעלות אבל שמתי לב שהוא עושה דבר כזה FAN CPU פתאום אחרי כמה זמן נהיה 0 SPEED וחוזר 1300 - 1500 יש לו שניה - שניים שהוא על 0 פתחתי את המארז והמאוורר תמיד מסתובב ככה שיכול להיות שהחיישן פשוט מרענן ? לא יודע ,,, בקיצור הכול " תקין " וזה לא תקין הגוף קירור מעבד הצלעות שלו קרות , אולי אני אשנה את הכיוון של המאוורר צד בגלל שהוא קרוב מאוד למאוורר של המעבד והמאוורר של המעבד מוציא אויר והוא במקביל זורק עליו אויר אולי אני אשנה שהוא יוציא , בספק כח יש זימזום חשמלי מוזר חלש מאוד שאני מקרב את האוזן לספק כח טיז טיז ..

פורסם

תקיעות גם יכולות לבוא מצד התוכנה..נגיד ווינדוס או דרייבר כלשהו

לגבי ה- USB..יש לך אפשרות שלא להשתמש בוא ? נגיד להשיג מקלדת PS/2 ומתאם לעכבר USB-PS/2

מותקן אצלך ספק ג'נרי ??

פורסם
  • מחבר

לא זה לא גנרי זה 400W PP חשבתי בהתחלה שזה FSP אבל זה Thermaltake יש לו 23A ב 12V שתי מסילות 10 , 13 עלה לי 190 ש"ח יחסית יקר ל 400W - חשבתי שיכול להיות שה USB דפוק אבל החלפתי בין כולם ואותו דבר לא הרגשתי הבדל , אפילו החלפתי עכבר אחר אותו דבר זה קרה לי בכמה מחשבים לא רק זה , לא מבין מה אני עושה לא בסדר ? אולי משהו דפוק בהרכבה שלי ? או שיש לי בעיה בתשתית אינטרנט ? כל מחשב שאני הרכבתי יש אותה תופעה מוזרה " קופא " - הרגשה כמו לפני מסך כחול שהמחשב קורס אבל אין מסך כחול :( לא יודע מה לעשות , הרצתי את כל הבדיקות והכל תקין עד הווינדוס הכול 10 מהווינדוס הכול על הפנים זאת תקלה מסובכת זה כנראה משהו שאני עושה לא נכון ואין לי מושג מה הוא , המחשב איטי כמו פנטיום 3 לפעמים זז כמו עגלה אחרי פירמוט זה עובד טוב בדיוק לשעה שעתיים ושוב זה קורה .

פורסם

איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יש לך ?

אגב לגבי זה שמהירות מאורר המעבד הופכת לאפס לשניה זה בקטנה

אם כבר התחלת בבדיקות חומרה אני ממליץ לך לעשות שימוש בתוכנת OCCT יש שם בדיקות למעבד לכרטיס מסך ולספק הכח

ותשים לב שכאשר מתבצעת הבדיקה למעבד לאיזה טמפ' הוא מגיע

פורסם
  • מחבר

השימוש שלי הוא רק באינטרנט , OCCT בשביל זה ? עד כדי כך האינטרנט ואופיס עושים למחשב שלי חיים קשים ? יש לי לוח פשוט G41 ומעבד E4600 וכרטיס מסך מובנה X4500 שהוא פח אשפה :( , במאמץ מטורף המעבד שלי מגיע ל 40 מעלות , PRIME95 גם תוכנה טובה לבדיקה ?

פורסם

PRIME95 יותר בשביל בדיקת מעבד וזיכרון.

הספק אמור להספיק לך מבחינת דרישות הספק.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אריץ OCCT אני רק מפחד שהתוכנה תריץ את המעבד על 100% והוא יהרס לי

פורסם

אל חשש המעבד לא יגיע לטמפ' קריטיות אבל כן תסתכל לאיזה טמפ' הוא מגיע

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול לדפוק את המאוורר של המעבד ? ה RPM שלו יעבוד על הכי גבוה ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים