עבור לתוכן

בעיה הווינדוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

טוב ככה זה סיפור ארוך... בהתחלה היה מותקן אצלי ווינדוס 7 לאחר חודשים של שימוש המחשב התחיל להתקע לי כל שניה נגיד שאני פותח קובץ מוזיקה או כל קובץ אחר המחשב פשוט נתקע למשך חצי דקה וחוזר לעצמו לא יכלתי לסבול את זה ופירמטתי את המחשב, הפרמוט לא הצליח מסיבות שלאחר ההתקנה דרך הדיסק הוא לא היה יכול לקרוא את הקבצים ששם בHARD DRIV ואז שלחתי אותו לחבר טכנאי והוא החליף לי את הHARD DRIV והתקין לי ווינודס 7 כשאני באתי והפעלתי את המחשב עדין היו אותם תקיעות שהיו בהתחלה לכן פירמטתי שוב... הכל עבד כמו שצריך והתחלתי בהתקנת אנטיוירוס ודריברים כאשר התקנתי את הדריבר של הכרטיס קול שלי הוא ביקש לעשות ריסטרט למחשב כמו תמיד אחרי שמתקינים דריבר, אבל אחרי הריסטרט המחשב במסך שלפני הטעינה של הווינדוס עשה BOOT FROM CD ואם לא היה שם דיסק הוא ביקש להכניס ולא כמו שזה מופיע תמיד כ PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD פשוט או שתפעיל דרך דיסק או שכלום... אז ניסיתי לעשות בביוס דיפולט בהגדרות וזה גם לא עזר וניסיתי לעשות את כל הBOOT שהיו בלתי נגשים חוץ מה דיסק קשיח אבל גם זה לא עזר....

מה אני יכול לעשות?

תודה מראש

פורסם

אתה הגדרת בביוס BOOT מדיסק קשיח ?

פורסם
  • מחבר

בפעם האחרונה כן אבל עשיתי דיפולט כאילו ההגדרות שהיו בהתחלה בביוס ועדיין זה עשה את הבעיה הזאת

פורסם

אולי לפי דיפולט ה- BOOT צריך להתבצע רק מ- CD. כנס ושנה את סדר ה- BOOT כך שהדיסק הקשיח יהיה ראשון

פורסם

ניסית Last Known Good Configuration?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את 2 הדברים שאמרתם שניהם לא עוזרים

פורסם

הדיסק הקשיח מזוהה בביוס ? בשביל לדעת שהוא בכלל מחובר כמו שצריך ?

פורסם
  • מחבר

וואלה את זה אני לא יודע... איך בודקים?... למרות שלפני שעשיתי ריסטרט והכל נדפק אז הוא כן זיהה אותו מה פתאום הוא ישתנה?

פורסם

תבדוק בביוס אם הוא מזוהה.

פורסם

בעמוד הראשי בד"כ של הביוס אם יש זיהוי אתה תראה את דגם הדיסק הקשיח ליד כיתוב SATA

יכול לקרות מצב שכבל המתח או כבל ה- DATA לא מחובר טוב או בכלל אחד מהם לקוי.

אם אתה לא רואה זיהוי של דיסק קשיח בביוס דבר ראשון שאני ממליץ לעשות זה להחליף כבל נתונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים