עבור לתוכן

מחפש המלצה לנייד 13', 4-5K

Featured Replies

פורסם

שלום.

כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים.

מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע.

מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב.

חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742

תודה רבה!

פורסם

מחשב לא רע, רק שים לב שאתה תרגיש את הירידה בביצועים.

המעבד הרבה יותר חלש משלך (1.3Ghz), יש את האסוס 30A שנותן להמהיר את המעבד בלחיצת כפתור.

ואפילו אז המעבד יהיה איטי בלא מעט ממה שיש לך עכשיו.

לדעתי תחכה חודש-חודשיים, אנחנו בתקופת מעבר מאוד משמעותית בשוק המחשבים הניידים.

כל מעבד מסדרת הI3 יהיה חזק משמעותית מהמעבד שלך או אפילו מהT9600. והם מאוד חסכוניים בחשמל, אז כן הייתי מחכה לדוגמאות של מחשבים עם המעבדים הללו.

ויהיו מעבדים חסכוניים במיוחד הI7-620UM למשל. שיצרכו 18W ביחד עם הליבה הגרפית. שזה יוצא 10W למעבד כמו הU7300 רק בכח של הT9600-T9800.

ומעניין כמה שוקל הדל.

פורסם

וואוו.. אתה מדהים אותי, בכל אפשרות שיש אתה דוחף את המחשב הזה של אסוס?

הבחור אמר לך בפירוש: "כרגע אני עובד על מחשב... מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים", "ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע."

ואתה נותן לו מעבד חלש שגם אחרי OC הוא ישאר חלש?? אתה נורמאלי?

הנה שתי אפשרויות לדרישות שלך:

1. Dell Latitude E4300 הוא המחשב הכי טוב לדעתי שתוכל לקנות אולי, הבעיה שהוא קצת מעל התקציב שלך (5500 שח)

2. HP ProBook 5310m VQ468EA הוא האופציה השניה, קצת חלש מה-E4300 אבל לא בצורה מורגשת ועדיין חזק מה-T8100

מחיר המחשב הוא 4400 שח

האופציה הכי חזקה בשבילך תהיה להזמין Toshiba Satellite U505-S2010 מחו"ל - שיגיע משהו כמו 5500 שח אחרי משלוח

אם אני זוכר נכון היבואן נותן תמיכה לדגמים מחו"ל ככה שאתה צריך להיות מכוסה - אבל תבדוק את זה אם אתה חושב לקנות.

המפרט שלו:

Intel Core i5-430M 2.26GHz, 4GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, 13.3" WXGA, Windows 7 Home Premium

ומסך מגע

עוד לינק:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/672346-REG/Toshiba_PSU9BU_00G004_Satellite_U505_S2010_Notebook_Computer.html

עריכה:

יש לך עוד אפשרות, לבנות לבד מחשב באתר של טושיבה ארה"ב, וככה לקבל אותו בפחות כסף - אם אתה לא רוצה מסך מגע לדוגמה.

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=467540

אופציה של מחשב מבוסס i5-430m יעלה לך 820 דולר, או משהו כמו 4500 שח אחרי מיסים ומשלוח.

פורסם
  • מחבר

אוקי. זה לא דחוף כך שבהחלט נראה שכדאי לחכות ולקבל הרבה יותר. תודה רבה!

פורסם

Access denied, איפה ראית אותי ממליץ לו על האסוס, ראית בכלל את הלינק שהבחור נתן.

הסברתי לו שזה לא מה שהוא מחפש, ושאם כבר משהו כזה (U7300) אז שיקח כבר את האסוס כי אפשר להמהיר אותו.

בבקשה ממך תתחיל לקרוא עד הסוף לפני שאתה מגיב.

פורסם

אני במצב שלך מחפש נייד 13.3 לעבודה על פוטושופ ודברים כאלה על הדרך.... עשיתי שכירה נרחבת של הדגמים הכי טובים בשוק !

HP 5310M

מעבד חזק מאוד ! - 320 ג'יגה 7200 מהיר - סוללה מצויינת 4.5 -6.5 שעות עבודה תלוי בצרכים- דק מאוד גימור מתכת - מסך מט לא מבריק- מחיר טוב

3 יצאות USB - קורא כרטיסי SD -ווינדוס 7

חסרונות - בלי DVD - בלי יצאת VGA - כרטיס מסך גבולי (לא למשחקים)אבל טוב לקידוד סרטים ועבודה מסתדר טוב מאוד עם HD

MACBOOK pro 13

מעבד חזק - דק - יש צורב DVD - מקלדת עם אורות - כרטיס מסך טוב - מתכתי - קורא SD (בדגמים היקרים יותר) 4.5 6.5 שעות עבודה

חסרונות - רק 160 ג'יגה - מסך מבריק - מערכת הפעלה(תלוי) - מחיר יקר (6000+) 2 USB

dell vostro v13

הדק ביותר בעובי 2 ס"מ (אני רוצה לציין שהHP בעובי 2.3 ס"מ הבדל של 3מ"מ לא מורגש) 320 ג'יגה קשיח - מסך מט - יצאת VGA - קורא SD

חסרונות - סוללה לא נשלפת - מעבד חלש מאוד יחסית לא מתאים לעבודה חזקה - זמן סוללה 3 - 2.5 שעות - 2 USB

כל המחשבים מסוג זה מגעים עם אותם מידות של רוחב 32 ס"מ עומק 22 ס"מ

אתה יכול לבדוק גם את הDELL E6400 אבל הוא כבר 14" וקצת יותר עבה ומגושם מהסוג הזה

מקווה שעזרתי לך

פורסם
  • מחבר

האמנם המעבדים החדשים מסדרת I3 יוכלו להוות תחליף ברמה של T8100 מבחינת רמת ביצועים ?

ה-HP5310M נראה לי מעולה (מלבד שאין חיבור סטנדרטי לטלוויזיה או מקרן אבל נשרוד את זה), רק השאלה האם אולי בכל זאת כדאי לחכות לדגמים חדשים שיהיו עדיפים למרות שיש לו מעבד חזק SP9300 ? חודשיים אני יכול להמתין.

האם למרות שזה נייד 13' הכ. זיכרון שלו הוא רגיל כמו במחשבים ניידים 15' ואין שום בעיה לשדרג (לא מבחינת כמות הסלוטים אלא מבחינת חיבור) ? כמה בערך עולה היום כ. זיכרון כזה של 2GB/4GB עם תדר מתאים? (בארץ)

תודה.

פורסם

*עוקב*

פורסם

הI3 הרבה יותר חזקים מהT8100 ויותר חסכוניים גם כן.

לדעתי חכה חודש וזה מאוד ישתלם לך :)

פורסם

הI3 הרבה יותר חזקים מהT8100 ויותר חסכוניים גם כן.

מעניין אותי איפה ראית את זה?

יש מקור אחד שתומך במה שאתה אומר פה?

פורסם

בחיים לא שמעתי על מבחן שנקרא pass mark.. בטח לא כמדד לחוזק מעבד

תביא הוכחה נורמלית כמו פאי, או תוכנת ניתור חומרה מוכרת ואמיתית

לגבי מה שאמרת QT, אני בד"כ בודק בנוטבוקצ'ק ושם בפירוש רואים שה-330M מקביל ל-T8100

ולא הרבה יותר חזק וחסכוני ממנו,כמו שאתם מנסים לגרום לו להשמע..

לא אמרתי שהוא מעבד חלש, אבל יש לא מעט מעבדים עדיפים עליו

פורסם

בחיים לא שמעתי על מבחן שנקרא pass mark.. בטח לא כמדד לחוזק מעבד

הPassmark הזה בהחלט לא לגמרי אמין, כבר ראיתי מקומות שבהם הוא פשוט מציג תוצאות לא הגיוניות. הוא בסדר כדי לקבל סדר גודל.

לגבי מה שאמרת QT, אני בד"כ בודק בנוטבוקצ'ק ושם בפירוש רואים שה-330M מקביל ל-T8100

ולא הרבה יותר חזק וחסכוני ממנו,כמו שאתם מנסים לגרום לו להשמע..

לא אמרתי ש"הרבה" זה מונח יחסי? לפי תוצאות הPI של Notebookcheck, ה330M זריז בכ-10-18% מהT8100, ולפי WPRIME בכ60%. גם הבנצ'ים האחרים נותנים לו יתרון, כאשר ההבדלים משתנים.

האם 10% זה הרבה? האם 20% זה הרבה? זה כבר נתון לויכוח.

לגבי "חסכוני" בכלל לא טענתי כלום.

לא אמרתי שהוא מעבד חלש, אבל יש לא מעט מעבדים עדיפים עליו

ברור שיש, אבל ההשוואה באה ביחס לT8100...

פורסם

חברים אתם מפספסים את הנקודה.

את הI3 הבאתי כדוגמא, שאפילו המעבד הכי חלש לניידים מסדרת הCore-I יותר חזק מהT8100, וברגע שהמחירים יתייצבו אפשר יהיה לקנות מחשבים המבוססים על הcore I3 באזור ה3200 ש"ח.

ב5K ש"ח אפשר כבר להביא מחשבים אשר מבוססים על הcore-I5 שכבר כן חזק בהרבה מהT8100 המיושן.

וכן 10W זה זה לא קצת בעניין חסכון בסוללה. מדובר בערך בין שליש לרבע מתצרוכת החשמל של המחשב כולו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים