עבור לתוכן

המסך מסרס להציג דברים אחרי חזרה מכיבוי אוטומטי

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך.

אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד...

בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד.

אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר.

הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן.

בבקשה עזרה!!

ותודה :)

פורסם

תבדוק בהגדרות החשמל אם הוא נכנס למצב SLEEP, אם כן תבטל ע"י NEVER.

פורסם
  • מחבר

תבדוק בהגדרות החשמל אם הוא נכנס למצב SLEEP, אם כן תבטל ע"י NEVER.

בדקתי, הוא לא.

פורסם

תנסה לאפס ביוס.

פורסם
  • מחבר

תנסה לאפס ביוס.

אפשר רק לשמוע מה הרעיון בזה?

לאפס ביוס זה לא דבר שאני מחבב כשמחשב עולה...

פורסם

אם המחשב שלך בכל זאת עובד מתישהו, ולפי דבריך בזמן שהוא עובד הוא עובד כרגיל אז זה לא נשמע כמו הספק כח, מעבד, זכרון, כונן קשיח או כרטיס מסך. לי זה נשמע כמו משהו בלוח אם, מפני שבכל זאת הוא זה שמתזמן את פעילות המחשב, אופי הפעילות והיחס בין כל הרכיבים.

פורסם

תנסה ללחוץ על כפתור הPOWER כשהמסך במצב המדובר אם הוא נדלק פרסם תגובה

פורסם

צר לי לומר את זה אבל אני שמח שלעוד מישהו זה קורה....

אני כבר חשבתי שאני משתגע... :screwy:

המצב אצלי הוא אותו הדבר אלא שלפעמים המחשב נתקע תוך כדי עבודה (הכל פשוט קופא אי אפשר לעשות כלום וגם ה-NUMLOCK שבדרך כלל דלוק על מהקלדת לא עובד....) העניין הוא שאצלי המחשב חדש לחלוטין ואותו המצב קרה גם במחשב הישן. חשבתי שמדובר בחומרה אבל כמו שציינתי המחשב חדש רק ה-DVD וה מסך עברו איתו. ניטרלתי את הDVD מהמחשב כדי לבודד את הבעיה אבל היא חזרה מה שהשאיר את המסך (אבל זה לא נשמע הגיוני בכלל).

בנוסף לזה יש לי UPS כך שאני לא מאמין שמדובר בקצר חשמלי...

(הרמקולים גם עברו עם המחשב הישן אבל זה ממש יפתיע אותי אם זאת הבעיה...)

החלפתי כבר כל דבר אפשרי מבחינת חומרה כולל מודם.

אם אתה מוצא את הבעיה בבקשה תודיע...

ושאלה לאחרים...האם יש אפשרות שמדובר בתוכנה מסויימת שגורמת לדבר הזה?

כשאני חושב על זה התקנתי את אותו ה- MICROSOFT OFFICE אבל זה לא נראה לי הגיוני כל כך.

בדקתי גם חום של מעבד ומדובר על 36 מעלות שזה עד כמה שידוע לי תקין לחלוטין.

:s05: למישהו יש רעיון???? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

צר לי לומר את זה אבל אני שמח שלעוד מישהו זה קורה....

אני כבר חשבתי שאני משתגע... :screwy:

המצב אצלי הוא אותו הדבר אלא שלפעמים המחשב נתקע תוך כדי עבודה (הכל פשוט קופא אי אפשר לעשות כלום וגם ה-NUMLOCK שבדרך כלל דלוק על מהקלדת לא עובד....) העניין הוא שאצלי המחשב חדש לחלוטין ואותו המצב קרה גם במחשב הישן. חשבתי שמדובר בחומרה אבל כמו שציינתי המחשב חדש רק ה-DVD וה מסך עברו איתו. ניטרלתי את הDVD מהמחשב כדי לבודד את הבעיה אבל היא חזרה מה שהשאיר את המסך (אבל זה לא נשמע הגיוני בכלל).

בנוסף לזה יש לי UPS כך שאני לא מאמין שמדובר בקצר חשמלי...

(הרמקולים גם עברו עם המחשב הישן אבל זה ממש יפתיע אותי אם זאת הבעיה...)

החלפתי כבר כל דבר אפשרי מבחינת חומרה כולל מודם.

אם אתה מוצא את הבעיה בבקשה תודיע...

ושאלה לאחרים...האם יש אפשרות שמדובר בתוכנה מסויימת שגורמת לדבר הזה?

כשאני חושב על זה התקנתי את אותו ה- MICROSOFT OFFICE אבל זה לא נראה לי הגיוני כל כך.

בדקתי גם חום של מעבד ומדובר על 36 מעלות שזה עד כמה שידוע לי תקין לחלוטין.

:s05: למישהו יש רעיון???? :nixweiss:

אז בוא נשווה קצת מפרטים ותוכנות כדי לדעת מה גורם לבעיה בבקשה...

Q9400

OCZ XTC Platinum 2 GB DDR2-800 *2

GA HD3870

GA EP45-UD3 F8

DMI BIOS Version F8

מערכת הפעלה: ווינדוס 7 64 ביט

מה רץ ברקע בזמן שזה קורה:

FF (כמות יפה של טאבים ושל מודים), IE (רק פייסבוק), מסנג'ר, מירק, סטים, WINSCP, נוד32 4, דמון טולס, יוטורט, POWERISO, Ad-Aware

אם נמצא לדוגמה שלשתינו יש אותו דבר שהוא לא יותר מידי גלובאלי (כמו הנוד לדוגמה) אז סביר להניח שזה מה שגורם לבעיה...

ניסיתי את האיפוס ביוס הוא לא עזר לצערי, אין עידכוני ביוס (רק לבאטה) ובאופן כללי אני חושד שזה משהו שפשוט לא תומך במערכת הפעלה (או בגלל שהיא 7 או בגלל שהיא 64 ביט) יכול להיות אפילו תוכנות כמו Ad-Aware אבל זה אפשר לדעת רק אם נימצא מכנה משותף...

פורסם

אני אחזור הביתה ואתן לך את המפרט שלי אבל לדעתי אתה יכול לרדת מעניין הווינדוס כי זה קרה אצלי גם על ווינדוס XP וגם על ווינדוס 7 (כאשר הXP מקורי)

ממבט ראשוני ממה שאתה כותב גם לי יש יוטורנט אבל אני יודע שזה לא זה בוודאות כי הסרתי את זה וזה עדיין קרה אם אני לא טועה אבל יש לנו את אותו הלוח אם...

אני אבדוק ואחזור עם תשובה...

פורסם
  • מחבר

אני אחזור הביתה ואתן לך את המפרט שלי אבל לדעתי אתה יכול לרדת מעניין הווינדוס כי זה קרה אצלי גם על ווינדוס XP וגם על ווינדוס 7 (כאשר הXP מקורי)

ממבט ראשוני ממה שאתה כותב גם לי יש יוטורנט אבל אני יודע שזה לא זה בוודאות כי הסרתי את זה וזה עדיין קרה אם אני לא טועה אבל יש לנו את אותו הלוח אם...

אני אבדוק ואחזור עם תשובה...

אותו לוח אם זה אומר שהבעיה איפשהו בלוח. אם אתה יודע אנגלית ברמה טובה אשמח אם תרשום להם את זה (האנגלית שלי לא מספיק טובה)

פורסם

טוב אז בדקתי את הנושא...

לפני שאני נותן את הנתונים אני רק אומר לך שבפורום אחר המליצו על הרצת תוכנת MALEWARE.

הורדתי את MALEWAREBYTES והוא באמת מצא משהו אבל עדיין לא יודע אם זה פתר את הבעיה...

גירסת הביוס שלי היא F4

Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS4

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2833 MHz (8.5 x 333)

BIOS Type Award Modular

Bus Type Dual DDR2 SDRAM

על פניו נראה שהבעיה בלוח האם....(למרות שזה קרה לי כבר במחשב הקודם שלי...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים