עבור לתוכן

השכרת דירה וכול הדברים שבאמצע

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות

היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה.

עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה

איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה

אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה?

בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי

תודה

פורסם

http://www.gov.il/firstgov (יש כאן הרבה מידע)

יש לציין, שאין לי שום הבנה בנושא אבל סתם עלתה לי איזו נקודה למחשבה. היא מקבלת את הכסף הזה, בתור דמי מזונות?

אם היא מקבלת את זה בצורה פורמאלית (מסמך חתום ע"י עו"ד) מהבעל.

אני חושב, שכל שינוי בכתובת המגורים שלך. עלולה ליצור בעיות ולמנוע מאמא שלך, לקבל את הכסף הזה.

(אם יוודע לגורמים הרלוונטים, שאתה לא נמצא יותר בחזקת אמך והיא איננה תומכת בך יותר כלכלית. איזו עילה, תהיה לה לקבל עליך כסף אם אתה לא גר איתה?)

מכיוון, שידיעותי בנושא אפסיות. כדאי שתברר את זה בצורה יותר מעמיקה.

פורסם

תחפש יחידת דיור קטנה , כי ברוב יחידות הדיור חשמל,מים,ארנונה משוכללים במחיר

וגם בגלל שהמחיר שלהן יחסית זול.

מה שחשוב זה שההוצאה על מגורים לא תיהיה בדיוק 1800 שקל

אתה צריך לקחת בחשבון שעדיף לך להתפשר על המקום כדי שישאר לך עודף מזומנים לאוכל והוצאות נלוות.

פורסם

קודם כל, אתה גר במרכז או לא?

הכי מומלץ למצוא דירה עם שותפים, כי ב-1800 ש"ח במרכז תוכל למצוא חדרון קטנטן במקרה הטוב. תיכנס לאחד האתרים:

www.yad2.co.il

www.homeless.co.il

יש עוד אתרים אבל אלה הכי גדולים.

התשלומים תלויים כמובן בחוזה שאתה חותם ובבעל הבית. יש כאלה שמשלמים כל חודש, יש כאלה שמשלמים כל חודש אבל נותנים מראש צ'קים דחויים לכל השנה, יש כאלה שמשלמים בכרטיס אשראי (אבל זה די נדיר), יש כאלה שמשלמים אחת לכמה חודשים...

לא חובה לעדכן כלום במשרד הפנים, אלא אם אתה צריך לרשום את הדירה על שמך (בשביל ארנונה או תו לרכב).

פורסם

לא אמרת אם אתה נייד (יש לך רכב), אם יש לך רכב, אתה יכול להתפשר ולגור במרחק 20-30 קילומטר ממקום העבהודה שלך, בתמורה אתה מקבל דירה זולה יותר.

אם אתה לא נייד, מקום העבודה שלך הוא העוגן שלך ואתה חייב לגור ליד, אם מקום העבודה שלך בת"א, 1800 ש"ח אתה לא תוכל לשכור אפילו חנייה מקורה...

פורסם

לא יודע איפה גר אבל בקיבוצים שליד בית הורי אפשר להשכיר יחידת דיור 800-1200 ש"ח ויש אופציה לעבוד בקיבוץ עצמו

יש גם יחידות זולות כאלה גם בחלק מהמושבים שווה לברר יכול לחסוך לך הרבה .

פורסם

תסדר את העניינים עם אמא שלך ותשאר לגור בבית. חבל להכנס עכשיו להוצאות כל כך גדולות, בלי שיש לך לפחות הכנסה מסודרת שמכסה אותן.

פורסם

לאו דווקא, עצמאות מגיל צעיר יכולה להיות ממש סבבה.

אבל אתה בן 18, אתה גם ככה תכף מתגייס, אז תפתור את העניינים עם אמך, לפחות עד שתהיה בן 21, אח"כ אתה יכול לעזוב את הבית.

פורסם

אפשר לשאול מאיפה אמא שלך מקבלת בשבילך 1800 ש"ח אם אתה בן 18?

פורסם

אתה לא אמור להתגייס כבר?

פורסם

^הוא רשם, שהוא עדיין תלמיד.

פורסם

לא יודע איפה גר אבל בקיבוצים שליד בית הורי אפשר להשכיר יחידת דיור 800-1200 ש"ח ויש אופציה לעבוד בקיבוץ עצמו

יש גם יחידות זולות כאלה גם בחלק מהמושבים שווה לברר יכול לחסוך לך הרבה .

באיזה איזור הקיבוץ הזה שעולה שם חידת דיור 800 ש"ח?

פורסם

יכול להמליץ לך על גניגר מקום יפיפה ויש שם יחידות ב800-1200 ש"ח [ עמק יזרעאל ]

פורסם
  • מחבר

מתגיס בקיץ והיא מקבלת עלי כסף כי היא חד הורית

אני לא גר במרכז אללה באזור ב"ש

פורסם

אה אז זה טוב בגלל שבנגב מאוד זול

רוצה שאני ישאל את המפקד גף שלי כמה עולה להשכיר דירה בירוחם? אבל תפרט איזה סוג של דירה אתה צריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים