פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים SOME HOLY SHIT!!!אני מציע שכדאי שתחמם קצת את הכרטיס הזה, כי אם השכבה תהיה טיפה יותר עבה, יהיה לך קצר רציני
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אם אני לא טועה זה קרח יבש ככה שאין סכנה..לא קשור אבל נרגילה אני חולה על הסמל שמתחת לשם שלך...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר דבר ראשון זה לא נישאר ככה מאחור שמים ספוג מיוחד שלא נותן ליווצרות קרח ולכן לא ניגרם קצר גם עכשיו הכרטיס עובד ככה ולא קורה כלום ... נ.ב זה לא ניקנה פה בארץ זה ניקנה בחול...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר הלוואי שהם היון מתקררים מהפלטייר אבל לא...אני לא יודע איפה ליקנות היטסינקים לזיכרונות :'( אבל בכל מיקרה אני עושה איתם 390 MHZ ב-OC
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אתה יכול לחתוך סינקים ישנים של פנטיום 1 הבעיה היא איך תדביק אותם אני בדיוק באותה דילמה אני לא מוצא איפה אפשר לקנות מדבקות טרמיות כי אני לא רוצה להשתמש בדבק טרמי.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר חח אני בדילמה הפוכה יש לי דבק טרמי ואני יודע לישתמש בוא אבל אין סניקים חחח...נ.בזה הסניק שיש לי אני רוצה לחתוך אותו אבל אני לא יודע איפה ליקנות ראשי חיתוך לדרמל שלי...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים תבדוק בהום נסטר .אתה לא מפחד שאם תשתמש ב דבק טרמי תהיה לך בעיה אחר כך להתמש באחריות אם הכרטיס ידפק?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר תבדוק בהום נסטר .אתה לא מפחד שאם תשתמש ב דבק טרמי תהיה לך בעיה אחר כך להתמש באחריות אם הכרטיס ידפק?יש לי שיטה להוציא אותו...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר יש לי סכין נורא נורא דקה סכין מנתחים עכשיו איתה אתה מביא בין לזיכרונות ולסניקים ובשניה הם יוצאים עשיתי את זה כמה פעמים
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים ולא נשארים שום שאריות והזיכרונות נראים שלמים הכוונה הכתובית והכל כאילו חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.