עבור לתוכן

בעיית Fire Wire ודגימת ווידיאו ממצלמות ווידיאו

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם,

המפרט שלי (בקצרה) הוא:

I7 על לוח אם של גיגהבייט EX58-UD4 ואני עובד על ווינדוס 7 (64 ביט) ו- 6 גיגה זיכרון DDR3.

משום מה, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך מצלמת ווידיאו (Mini DV) בשביל לדגום ווידיאו לאחת מתוכנות העריכה שלי. לא משנה באיזו תוכנה אני משתמש (Sony Vegas, AVID, Movie Maker ועוד...).

יש לי שלושה סוגים של מצלמות MINI DV ואף אחת מהן לא מצליחה להתחבר אל המחשב כמו שצריך. כל הזמן המחשב נתקע, וכשהוא לא נתקע אז תוכנות העריכה לא מזהות את המצלמות, וכשהן סוף סוף מזהות את המצלמות אז הן שוב נתקעות ואז קופצות לי הודעות שגיאה שהמצלמה בכלל מכובה או שאי אפשר לגשת אליה.

אני חייב לציין שבכל מחשב אחר (של חברים וכד'), שהם הרבה יותר חלשים ומיושנים מהמחשב שלי - החיבור עובד כמו קסם. פשוט ומהיר כמו לחבר דיסק-או-קי. רק אצלי יש בעיות, ואני לא מבין למה.

החיבור מתבצע באמצעות כבל Firewire של 6 פינים ל- 4 פינים. כניסת ה- FW נמצאת על לוח האם של גיגהבייט. כל הדרייברים מעודכנים.

למישהו יש רעיונות??

תודה!

פורסם

מי אמר שהתוכנות שאתה עושה בהן שימוש מתאימות למערכת הפעלה 64 ביט

כאשר המסרטה שלך יוצרה עדיין לא נולד הסיפור של 64 ביט

בדוק באתר היצרן האם יש פתרון לכך

פורסם
  • מחבר

וואלה...לא חשבתי בכלל בכיוון הזה.

בדקתי באתרי היצרן של המצלמות ואין כלום... לא מצאתי תמיכה למצלמות הללו בשביל מערכות של 64 ביט.

מעבר לזה, יש משהו שאני יכול לעשות?

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה - או שבעצם לא.

מסתבר שאכן ב- 64 ביט זה לא עובד ואילו על 32 ביט זה עובד כמו קסם. מזל שיש לי עו דמחשב שעובד על 32.

תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים