עבור לתוכן

התלבטות בכטיסים זיכרון (GEIL)

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב..

בחרתי בהתחלה ב:

Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2

2 סטיקים כלומר...

קראתי קצת בפורום..והבנתי שזה לא מספיק טוב למרות שאני לא מתכנן OC..

קודם כל אני מחפש המלצה ל2 סטיקים של 515 עד 1500 ש"ח..בערך..של כל חברה לא רק של גייל

שנית כל..באתר של PCH, יש אפשרות לקנות את הזיכרונות בערכות...מה בעצם ההבדל?!

http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1189448672_5.htm

יש ערכות של

Golden Dragon Series

מה זה אומר?!

אני גם לא מבין למה:

400 Mhz , 32x8 Low Density CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 5ns, 2.5-2.9V, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB

יותר יקר מ:

433 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 4.5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Tin Coated Copper Heat Spreader, Dual Channel SPD

פורסם

I'm assuming you are buying for a P4 system, I suggest you take 2x512 mb of Twinmos PC3200 CAS2 Twister memory, they have pretty good timings and they offer pretty nice overclocking possibility incase you will want to overclock at some point, it comes to 1,400 nis.

פורסם
  • מחבר

מה בעצם ההבדל שיש בין כרטיסי זיכרון של חברות שונות באותה מהירות?

כלומר, איך קובעים איזה כרטיס יותר חזק? או יותר איכותי?

בעייני זה נראה כמו מעין סטיגמות כאלה שיש חברות שנחשבות טובות ויש כאלה שלא..אז תמיד ממליצים על הדגם הכי טוב של החברה המובילה..

אבל אני באמת רוצה להבין מה ההבדל..

תודה לעוזרים..

פורסם

A) Compatibility

B) Overclockability

C) Memory timings

Usually high end memory is top notch in all of these fields, cheap RAM might be compatible (Samsung RAM for example) but it usually doesn't overclock too well and has poor timings.

פורסם

זה הולך לפי דגם.

יש דגמים שמתחרים על אותו פלח שוק וברוב המקרים, אותם דגמים מציגים תוצאות דומות, אבל לא תמיד... בכל מקרה, לא משהו שמים לב אליו ביום יום... רק עם בננצ'מארקים אפשר לראות את ההבדלים.... או באוברקלוק למקרה שאתה מתכנן....

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC, לפחות לא בשנה שנתיים הראשונות כל עוד המחשב מספק ביצועים טובים ולאחר מכן אולי אני אעשה OC,

תוכלו לעזור לי?! איזה כרטיסי זיכרון לבחור?! ואני כן צריך שיעבדו מהר וזה חשוב לי..

פורסם

אם אתה לא עושה OC זה לא משנה כל זיכרון PC3200 פשוט שתבחר (כן גם הטוינמוס) יספיקו.

ל-GeIL האלו לא יהיה יתרון משמעותי עליהם.

ואתה בטוח לא תשים לב לשום הבדל.

בעוד שנתיים מי יודע מה יגיע עד אז ואיזה זכרונות כבר יהיו...

פורסם

לא יודע כמה עולים אבל כפי שידוע לי

Corsair LL הכי טובים לכל מערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים