עבור לתוכן

הארדיסקים נשרפים אחד אחד- חייב עזרה בלנסו&#151

Featured Replies

פורסם

טוב, היה לי פה נושא קודם אבל מסתבר שזה חייב להגיע לנושא אחר והרבה יותר קריטי.

אני לא יודע למה אבל הארדיסקים נשרפים לי פה אחד אחד וזה כבר מלחיץ. העניין הוא שאלו לא ההארדיסקים הקבועים שמחוברים פה שאלה לא נשרפו בכלל.

זה תמיד כשאני מחבר הארדיסק אחר ישן יותר. זה כבר השני. בסך הכל בשביל להעביר לפה קבצים ישנים. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק בצורה הזו יש הבזק של קצר והוא נשרף. (ועולה ממנו ריח חזק של שרוף)

החשד העיקרי היה הספק, אבל לאור העובדה שהחנות (IQPC) אמרה לי שהספק עבר בדיקות מתח 24 שעות ושגם אנחנו בדקנו את המתח שלו עם מולטימטר, קשה לי להאמין.

אולי איזה פאק שלי שאני לא עושה בסדר?

חשבתי על אחד מהכבלים שהם היו מחוברים דרכם, אבל קשה לי להאמין שכבל מסוגל לשרוף ככה הארדיסק.

העלתי גם אפשרות שההארדיסק שאני תמיד מחבר מחוץ למחשב בא במגע עם משהו מקצר, אבל אני לא חושב שיש סיכוי בהתחשב בעובדה שאני שם אותם במגרה מוגנת, נזהר שהם לא יגעו במארז וכל זה.

למישהו יש מושג מה קורה פה?

פורסם

חיברת אותם כשהמחשב פועל?

פורסם
  • מחבר

ברור שלא. :-\

פורסם

מדובר על פנימיים, כן? תנסה בכל זאת להחליף ספק, למרות הבדיקות הבעיה הזו פשוט צועקת "ספק,ספק". תבדוק גם שהלוח יושב טוב ולא מקצר,

וכן - תחליף גם כבל. בקיצור תנסה לשלול את כל הגורמים.

במחשבה שניה - חלק מההרדיסקים שלך כן עובדים, לא? יכול להיות שיש כניסה מסויימת בלוח אם שלך שמקצרת?

פורסם
  • מחבר

כן, פנימיים. ואין לי מושג. יש סיכוי שהמתאם ל-SATA שאני מחבר איתו הוא זה שמקצר?

דרך אגב, זה לא קשור לכאן אבל זה יכול ליהיות קשור לספק, אבל אני שומע עם הרמקולים שלי והרבה מאוד פעמים יש רעשים של זרם סטטי שעובר בינהם בצורה ממש מציקה וחלק מהם או כולם מתנתקים ולוקח לזה משהו כמו 10-20 שניות להסתדר. הקטע המוזר הוא שזה קורה -רק- כשאני משחק במשהו. בסרטים\מוסיקה רגילה זה לא קורה. יש פה איזשהו קשר לספק אולי?

פורסם

אתה מדבר על מתאם IDE-SATA? כ"כ תבדוק כבר מה קורה עם החשמל בחדר שלך\בבית כמו שאמרתי לך בת'רד קודם.

פורסם

אם אתה משתמש במתאם חשמל ל- SATA אז כן קורה שכזה מתאם יכול להיות לקוי ויכול לגרום לבעיות.

פורסם
  • מחבר

תראו, יש בעיות אחרות בכיוונים אחרים אז פתחתי ת'רד כללי בפורום תמיכה טכנית.

תודה למי שניסה לעזור כאן, במיוחד לאלו שבאו להמשיך לעזור מהת'רד הקודם.

פורסם

כן כן המתאם הזבל הסיני הזה גם לי שרף ,תהיה זהיר יש משהו מבלבל בחיבור ואם אפשר תתרחק מזה חפש מתאם חיצוני על USB

פורסם
  • מחבר

לא אשתמש יותר במתאמים.

בכל אופן... כל העסק ניהיה ממש בלתי נסבל. המחשב רועש בטירוף פשוט מהרגע שאני מדליק אותו. (למרות שאחרי איזה 10 דקות מההדלקה זה נרגע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים