עבור לתוכן

מה המעבד של AMD המקביל לאינטל e5300 ?

Featured Replies

פורסם

מבחינת בצועים...

תודה

פורסם

Athlon II X2 240/215...

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

אם אתה צריך מעבד למשחקים קח AMD ואל תחשוב פעמיים .

פורסם

או שפשוט תתעלם מהתגובה שלו...

פורסם

לא אמרתי שהמעבד הספציפי חלש או חזק יותר, אמרתי שהקביעה החד משמעית שלך ש AMD עדיפה במשחקים שגויה.

פורסם

ברוב המקרים AMD מראה עליונות ברורה במשחקים והמעבד AMD Q965BE זה מעבד תותח ! ואם הייתה לי חנות מחשבים הייתי מוכר רק AMD ו ATI

פורסם

ואם הייתי מנהל האתר הייתי נותן לך באן לפני שנתיים... למזלנו אתה לא בעל חנות ואני לא מנהל האתר :D

פורסם

ואם הייתי מנהל האתר הייתי נותן לך באן לפני שנתיים... למזלנו אתה לא בעל חנות ואני לא מנהל האתר :D

אתה קשור לאינטל באיזושהי צורה ? נשמע כמו סוכן מכירות מקרית גת עם ניסיון של 12 שנה

פורסם

^ דווקא אני תהיתי אם אתה קשור ל-AMD באיזושהי צורה...

בכל אופן, המעבדים של AMD מעולים וגם הכרטיסי מסך, אבל במשחקים התחרות די מתגמדת והביצועים הם די אותו הדבר. FPS אחד יותר FPS פחות, זה לא משנה.

לא צריך להנעל על אפשרות אחת.

פורסם

בקרוב אני אהיה קשור ל AMD ו ATI זה בהליכים , לא לא חנות ,,,

פורסם

זה מסביר...

נניח שאתה קשור ליצרנית או חנות, אתה יודע שאסור לך להמליץ כאן יותר, כן?

פורסם

בקרוב אני אהיה קשור ל AMD ו ATI זה בהליכים , לא לא חנות ,,,

אני נחרד רק מהמחשבה...

התשובות שלך דפקטיות בדיוק כמו הצורה שאתה מתבטא, תעשה טובה ותגיב יותר בפורום כללי, יועיל לכולם.

נ.ב

במידה ולא שמת לב אף אחד לא לוקח את התשובות שלך ( למזלנו ) ברצינות אז חבל על הבלאי מקלדת שלך...

ועכשיו כדאי שאני יפסיק להגיב לך כי זה ידרדר...

פורסם

אני נחרד רק מהמחשבה...

התשובות שלך דפקטיות בדיוק כמו הצורה שאתה מתבטא, תעשה טובה ותגיב יותר בפורום כללי, יועיל לכולם.

נ.ב

במידה ולא שמת לב אף אחד לא לוקח את התשובות שלך ( למזלנו ) ברצינות אז חבל על הבלאי מקלדת שלך...

ועכשיו כדאי שאני יפסיק להגיב לך כי זה ידרדר...

אני מניח שאתה ילד בן 14 - 15 אחרת הייתי נעלב , ושואל את עצמי אם ככה " מנהל " בפורום אמור להתבטא אבל תמשיך למכור את " אינטל " אתה עושה עבודה טובה .

זה מסביר...

נניח שאתה קשור ליצרנית או חנות, אתה יודע שאסור לך להמליץ כאן יותר, כן?

אתם אלה שמפרסמים חנויות כל הזמן SKYPC , ZIGZAG2000 , TMS , RSM , IQPC , KSP ,IVORY ויש לכם גם אינטרס ( פרסומות ) ואני עוד לא פירסמתי חנות אחת בניגוד אליכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים