עבור לתוכן

האם אפל יתחילו את מהפכת הטבלטים? האירוע של אפל מתחיל עכשיו

Featured Replies

פורסם

https://thejoojoo.com/sites

מתחרה חדש בזירה, מציע תמיכה בפלאש HD, מסך 12" רחב, USB ועוד...

• תגובות 210
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ת'נורמלי?! עוד מוקדם להגדיר "iPad Killer" :lol:

פורסם

נכון, הוא כנראה יצא לפניו, ה-IPAD יצטרך להרוג אותו :P

פורסם

נראה לי שהIPAD מת עוד לפני שנולד, הם צריכים לעשות הפלה...

פורסם

אין לי מושג מה HTML5 יכניס לרשת

עוד לא קראתי אליו מספיק -אבל מההכרות שלי אם HTML שזאתי שפת תכנות בסך הכל

היה לי הרבה יותר קל לעשות דברים אם אנימציה או דברים אינטרקטיבים אם פלאש

נכון שהוא יותר כבד ומצריך תמיכה מהמכשיר של המשתמש -אבל לא סתם משתמשים בו לבאנרים ומשחקי רשת

בHTML הבסיסי חיבים לכתוב פקודה לכל דבר קטן

יש אומנם תוכנות שעושות הרבה מהעבודה בעצמם ומקלות על העבודה -אבל זה לא קרוב לפלאש

אולי ישנו את זה בHTML5 -אין לי מושג

אבל לא סתם פיתחו תוכנות כמו פלאש ושפות מחשב יותר יעילות מHTML

היה בזה צורך ועדין יש בזה צורך

פורסם

חוץ מזה שיקח שנים עד שכל הרשת תעשה מעבר ל-HTML5 ועד

שדפדפנים יתמכו בו (דפדפנים על מחשבים הם לא הבעיה [העיקרית], מה עם כאלה בפלאפונים וסמארטפונים למיניהם?)

פורסם

שימו לב שמוזילה הודיעו שהם לא מתכוונים לתמוך בהזרמת סרטים באמצעות HTML5 מכיוון והוא עושה שימוש בטכנולוגיה שמוגנת בפטנט ודורשת תמלוגים בשווי 5 מיליון דולר בשנה, אם אתם רוצים לתמוך במוזילה אל תרכשו אייפד משום שאפל מעודדת מעבר לHTML5 ואת הפסקת השימוש בפלאש.

פורסם

חוץ מזה שיקח שנים עד שכל הרשת תעשה מעבר ל-HTML5 ועד

שדפדפנים יתמכו בו (דפדפנים על מחשבים הם לא הבעיה [העיקרית], מה עם כאלה בפלאפונים וסמארטפונים למיניהם?)

בדקתי קצת בגוגל -סך הכל יש דברים מאוד נחמדים שמתוכננים לHTML5

אפילו יהיה אפשר לעשות משחקי מחשב סטנדרטים דרך הדפדפן (טוב לפחות בתאוריה )

אבל אני לא רואה את פלאש נופל בקרוב ועד שפלאש היפול אם איפול הIPAD ירגיש מיושן כמו איזה גימבוי עתיק בשחור לבן

שימו לב שמוזילה הודיעו שהם לא מתכוונים לתמוך בהזרמת סרטים באמצעות HTML5 מכיוון והוא עושה שימוש בטכנולוגיה שמוגנת בפטנט ודורשת תמלוגים בשווי 5 מיליון דולר בשנה, אם אתם רוצים לתמוך במוזילה אל תרכשו אייפד משום שאפל מעודדת מעבר לHTML5 ואת הפסקת השימוש בפלאש.

ראיתי לא מזמן דרך פירפוקס סירטון של 1080P ביוטיוב -ככה שאם הטכנולוגיה מתאימה לזה כבר היום אני לא רואה צורך לעבור בגלל זה לHTML5

סיבות אחרות אולי כן אבל לא בגלל סרטים ברשת

חוץ מזה כבר היום אפשר להציג סטרימינג ישר לתוכנת מולטימדיה אם רוצים להציג בפורמט שהדפדפן עצמו לא תומך בו

סתם דוגמה -

תכוונו ל1080P בהגדרות

פורסם

היתרון של HTML5 הוא שאתה לא זקוק לתוספים, התמיכה מובנית בדפדפן.

פורסם

אוייש נו, הסיבה למה אין Flash באיידרעק, היא כי Flash מגיע עם RTE מלא היום, מה שמתחרה בצורה ישירה בAppleStore\השעבוד של אפל לסגירת כל יכולת להריץ קוד במערכת שלא עבר דרכם.

אין פלאש, מאותה סיבה שאין JRE או כל סביבה אחרת שתאפשר להריץ אפליקציות.

Apple וAdobe בסכסוך על זה כבר קרוב לשנתיים, אפל דרשה מהם בהתחלה גרסאת פלאש ללא RTE, אדובי אמרה לכו תזדיינו.

המאבק המטופש הזה יפגע באפל בצורה הרבה יותר רצינית ממחסור בפלאש(שגם ככה לטעמי בהתחשב שלIphone אין צ'יפסט שתומך בהאצת FLASH במילא זה יהרוג את המכשיר), זה כבר מתחיל להגרר לאפליקציות של אדובי למק...

פורסם

למה אתה חושב שיבטלו תוכנות כמו פוטושופ וכו למאק ?

לא חושב שיעשו דבר כזה

חוץ מזה כל מאק מהשנים האחרונות גם תומך באפשרות להריץ WIN ככה שזה פחות בעיתי

אני חושב שהם ישאירו את המלחמה הזאת בנידים -וזה יפגע בעיקר באפל

בסוף אפל תוותר או שיעברו מספיק שנים לHTML5 להתפתח

פורסם

^מי שקונה מקינטוש לא קונה אותו בגלל חומרה איכותית במחיר זול, אני מבטיח לך. אפל ללא מערכת ההפעלה שלה נשארת רק עם השיווק המעולה ועם ה*** ביד.

עריכה: סליחה, שכחתי את העיצוב.

פורסם

אוייש נו, הסיבה למה אין Flash באיידרעק, היא כי Flash מגיע עם RTE מלא היום, מה שמתחרה בצורה ישירה בAppleStore\השעבוד של אפל לסגירת כל יכולת להריץ קוד במערכת שלא עבר דרכם.

אין פלאש, מאותה סיבה שאין JRE או כל סביבה אחרת שתאפשר להריץ אפליקציות.

Apple וAdobe בסכסוך על זה כבר קרוב לשנתיים, אפל דרשה מהם בהתחלה גרסאת פלאש ללא RTE, אדובי אמרה לכו תזדיינו.

המאבק המטופש הזה יפגע באפל בצורה הרבה יותר רצינית ממחסור בפלאש(שגם ככה לטעמי בהתחשב שלIphone אין צ'יפסט שתומך בהאצת FLASH במילא זה יהרוג את המכשיר), זה כבר מתחיל להגרר לאפליקציות של אדובי למק...

איכס, בא לי להקיא מאפל, הם כאלה עלובים

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים