עבור לתוכן

האם אפל יתחילו את מהפכת הטבלטים? האירוע של אפל מתחיל עכשיו

Featured Replies

פורסם

חחח... לא רע ;D

• תגובות 210
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חזק ביותר

פורסם

https://thejoojoo.com/sites

מתחרה חדש בזירה, מציע תמיכה בפלאש HD, מסך 12" רחב, USB ועוד...

לא מתחרה בכלום. מכשיר מיושן מאד שנדחה פעם אחר פעם במשך שנים. חוץ מאינטרנט אין בו כלום. [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 11:48:24

אני לא מאמין שפספסתי את התגובה העסיסית הזאת.

זה רק מוכיח שאפל טובה בשיווק ולכן יש עדר עזים עיוורות שהולך אחריה, כרגע זה נראה שאתה אחד מהם.

מה אני יכול לעשות עם נטבוק (שיכול להיות גם עם מסך מגע, זה לא שולל) שאי אפשר עם אייפד:

*להקליד בנוחות.

על סמך מה אתה קובע שלא יהיה נוח להקליד על האייפד? השגת אחד ולא סיפרת לנו?

*להעמיד את המסך בזווית שנוחה לי בלי להשתמש באביזרים.

צודק.

*שיחות וידאו/מצלמה.

לא צריך. מתי בפעם האחרונה ניהלת שיחת וידאו? יש לי מצלמת רשת לא רעה בכלל שנרקבת במגירה מחוסר שימוש.

*לעשות כמה פעולות בו זמנית. (למשל: להקליד בוורד ולגלוש באינטרנט במהלך שיעור כלשהו)

*להתאים אותו באופן אישי.

אתה יכול להדביק מדבקות גם על אייפד.

*להחליף סוללה בעצמי כשהיא מתקלקלת או סתם נגמרת.

לא צריך. אם הסוללה תקלקל במסגרת אחריות אקבל מכשיר חדש. אחרי שלוש שנים אני כבר אזרוק את המכשיר לפח ואקנה אחד חדש.

*להתחבר לאביזרים חיצוניים בלי צורך להשתמש במתאמים.

מתאמים שיעלו גרושים ב-ebay.

*מגוון אפליקציות שלא שם את appstore בכיס הקטן רק בגלל שגם הוא כבר מלא.

אתגר: תן לי שמות של עשרים אפליקציות ל-Windows ששוות משהו.

*להתקין איזו מערכת הפעלה שאני רוצה ולתחזק אותה בעצמי.

אני לא צריך. אני מקבל מערכת הפעלה מעולה, מהירות ומלוטשת שנכתבה במיוחד עבור המכשיר ויודעת לנצל את המעבד בצורה אופטימלית.

*לשדרג ולהחליף בכוחות עצמי חלק מהחומרה.

בנטבוק אתה לא יכול לשדרג כלום למעט זיכרון (עד 2GB) וכונן קשיח. באייפד לא צריך לשדרג כלום. חסכון כספי.

*לקחת איתי אוסף מוזיקה, סרטים ותוכנות גדול מאד שלא יכנס ב64GB של האייפד.

אני עדיין לא מצאתי את עצמי זקוק ל-64GB של מוזיקה וסרטים בנסיעה. אבל אתה צריך אז כן, זה יתרון לנטבוק.

*לבחור בדפדפן שנוח לי - איכספלורר, שוע"ש, אופרה, ספארי או כרום.

אני מקבל דפדפן מעולה שעבר התאמה למסך מגע של אייפד.

*להשתמש ביישומי פלאש.

כמו מה?

*לקרוא כרטיסי זיכרון ולהעביר את התוכן שלהם למחשב.

יש לי קורא כרטיסי זיכרון במחשב. כמו כן אפשר לקנות מתאם בגרושים לאייפד.

*לצפות בטלוויזיה באמצעות DVB-T.

לא שווה כלום. מניסיון. מכרתי אותם. זבל של מוצר. חוץ מזה עדיין לא מצאתי את עצמי זקוק נואשות לערוץ 2 בנסיעה. בעצם אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי ערוץ 2. לא בשלוש השנים האחרונות.

*להוריד טורנטים ולהשתמש ביוזנט.

בשביל זה יש לי מחשב מעולה. אני בטוח שגם אתה מוריד למחשב הראשי במקום על נטבוק.

*לצפות בסרטי MKV ובעצם כמעט בכל פורמט שקיים.

אני צופה בסרטי MKV באיכות 1080P באמצעות סטריימר על פלזמה דור 10 של פנסוניק בגודל 42 אינץ'. תהנה לראות סרט HD על מסך 10 אינץ'.

*להפעיל תוכנה קטנה שאני מאד אוהב בשם DVD-Profiler.

לא מכיר.

*לחבר עכבר נורמלי כדי להשתמש בו בנוחות יתרה.

מסך מגע של אייפוד טאץ' מאד נוח. אייפד יציג מסך משודרג.

פורסם

Apple-Fanboy-Alert-small.jpg

:smile1:

פורסם

...

הקלדה: לא השגתי אייפד, אבל לא נוח להקליד על מסך מגע.

מצלמה ושיחות וידאו: אני ספציפית לא, אבל הרבה אנשים שאני מכיר כן משתמשים בזה.

התאמה אישית: מי לעזאזל דיבר על מדבקות? אני מדבר על קונפיגורציה והגדרות מתקדמות.

מתאמים: לא נוח להסתובב עם מתאמים, למה לי לרכוש מתאם אם אני יכול לרכוש מוצר אחר שמגיע עם כל החיבורים מובנים בתוכו?

אפליקציות לווינדוס: כל דבר שקיים באייפון קיים גם בווינדוס ובמגוון רחב ביותר, זה יכול להיות החל ממשחקים קלים כמו Peggle וZuma ועד תוכנות כמו MediaMonkey וXBMC ומעבר.

מערכת הפעלה: ואם אני פנאט של קוד פתוח ורוצה לינוקס? ואם אני ארצה לשדרג אותה בעוד שנה וחצי לווינדוס 8?

שדרוג חומרה: גם בנטבוק לא צריך לשדרג כלום, זה לא אומר שאם אתה בכל זאת רוצה אתה כבול לברירת המחדל של היצרן.

נפח אחסון: כן, אני לא רואה את עצמי מסתפק בפחות מ100GB - המוזיקה לבד זה 30GB.

דפדפן: איך אתה יודע שהוא מעולה? הצלחת להיות הראשון בעולם ששם את ידו על אייפד? (אתה רואה, זה הולך לשני הכיוונים)

פלאש: לא חסר, נתחיל מיוטיוב.

קורא כרטיסי זיכרון: שוב חזרנו לעניין המתאמים ש"עולים גרושים" (למי שיש לו זמן ויכולת לרכוש מחו"ל) ושצריך להיסחב איתם.

DVB-T: כנראה נפלת על כרטיס גרוע, זה עובד מעולה.

טורנטים/יוזנט: עקרונית אתה צודק, אבל לפעמים רוצים להוריד משהו קטן באותו רגע.

פורמטים של קבצי ווידאו: MKV נהיה יותר ויותר נפוץ גם ברזולוציות נמוכות וMP4 לא ישלוט לעד.

עכבר: יש הרבה מקרים שהרבה יותר נוח להשתמש בעכבר.

פורסם

אני לא מאמין שפספסתי את התגובה העסיסית הזאת.

ציטוט ארוך...

הבוטום ליין פה הוא שאפל משווקים את האייפד כמתחרה ישיר לנטבוק, "מכשיר שלישי" שיושב בין הטלפון למחשב המלא. האייפד עולה הרבה יותר מהנטבוק הממוצע, ובין אם אתה משתמש בהן או לא, נטבוק מציע הרבה הרבה יותר אפשרויות תמורת הכסף. במחיר של האייפד היקר ביותר אתה יכול לקנות Alienware M11X שזה מכונה מפלצתית לחלוטין מבחינת ביצועים. לא שבהכרח תרצה לעשות את זה, אבל זאת רק דוגמא בשביל להדגיש את הנקודה. על מה היית מעדיף להוציא 800 דולר?

1) מכשיר מגע בלבד, שמריץ מערכת הפעלה של פלאפון שהוגדלה למסך 10 אינץ', עם 64 ג"ב זיכרון שלא ניתן להרחבה, שמסוגל לעשות רק דבר אחד במקביל, שהחברה שייצרה אותו מחזיקה בזכות וטו על כל מה שאתה רוצה להתקין עליו וכו'.

2) מחשב נייד 11 אינץ' שמריץ ווינדוס מלא ופתוח, עם חומרה חזקה ומתקדמת, שיכול להחזיק 4.5 שעות מכובדות של עבודה רגילה או להריץ קרייסיס כשמתחשק לך.

בשבילי, לפחות, הבחירה פשוטה. המטרה שאפל קבעה "להלחם" נגדה והמחיר שבו היא עושה את זה, לא מציאותיים לאור היכולות של המכשיר.

ולגבי ההערות שלך:

1) אני מבטיח לך שהכתיבה לא תהיה נוחה. המקלדת גדולה מדי כדי להשתמש באגודלים כמו באייפון, משמע שאו שתחזיק אותו ביד אחת ותנקר עם האצבע, או שתניח אותו על שולחן או על הברכיים ותקליד כמו מקלדת אמיתית. רק שפה אין לך פידבק ותצטרך להיות עם הראש מורד כל הזמן כדי לראות מה אתה כותב. זה נשמע לך נוח באיזשהו מובן של המילה?

2) התאמה אישית - אם זה יריץ iPhone OS כמו שהיא עכשיו, לא תוכל אפילו להחליף את הרקע שתופס את רוב המסך השומם.

3) החלפת סוללה - אין אפשרות להחזיק סוללה לגיבוי למקרה שאתה נתקע בלי מטען. אתה צריך לשלם 99 דולר ואתה לא יודע אם תקבל מכשיר חדש או מכשיר refurbished. כמו כן, תקבל אותו ריק ותהיה חייב לסנכרן מחדש את כל המידע שלך.

4) אפליקציות ששוות משהו - או, בוא נראה... Office שכל העולם ואחותו משתמשים בו? ומה לגבי סטודנטים שצריכים MATLAB וכדומה? האם האייפד יחליף את הנטבוק שלהם?

5) מערכת הפעלה - אתה מקבל מערכת הפעלה של פלאפון, על כל מה שמשתמע מכך. נכון לעכשיו, אתה מקבל את כל המגבלות שלה. מסך בית ענק עם בערך 20 אייקונים במרחק של סנטימטרים אחד מהשני, בלי אפשרות לנצל את שטח המסך לעשות כמה דברים במקביל, בלי ניהול קבצים אמיתי, הכל חייב לעבור דרך אייטיונס וכדומה.

6) דפדפן - ספארי זה נחמד, אבל בלי פלאש אתה לא מקבל את האינטרנט האמיתי. מסך גדול ויפה אבל את רוב הוידאו ברשת לא תוכל לראות.

7) פלאש - ראה הנ"ל לדוגמא של אפליקציות שימושיות.

8 ) פורמטים של סרטים - בכל זאת, יש לך מסך של 10 אינץ' וסרטים זה שימוש אידיאלי בשבילו. הבעיה שהכל חייב לעבור קידוד מתאים ולהסתנכרן דרך אייטיונס.

פורסם

הבוטום ליין פה הוא שאפל משווקים את האייפד כמתחרה ישיר לנטבוק, "מכשיר שלישי" שיושב בין הטלפון למחשב המלא. האייפד עולה הרבה יותר מהנטבוק הממוצע, ובין אם אתה משתמש בהן או לא, נטבוק מציע הרבה הרבה יותר אפשרויות תמורת הכסף. במחיר של האייפד היקר ביותר אתה יכול לקנות Alienware M11X שזה מכונה מפלצתית לחלוטין מבחינת ביצועים. לא שבהכרח תרצה לעשות את זה, אבל זאת רק דוגמא בשביל להדגיש את הנקודה. על מה היית מעדיף להוציא 800 דולר?

1) מכשיר מגע בלבד, שמריץ מערכת הפעלה של פלאפון שהוגדלה למסך 10 אינץ', עם 64 ג"ב זיכרון שלא ניתן להרחבה, שמסוגל לעשות רק דבר אחד במקביל, שהחברה שייצרה אותו מחזיקה בזכות וטו על כל מה שאתה רוצה להתקין עליו וכו'.

2) מחשב נייד 11 אינץ' שמריץ ווינדוס מלא ופתוח, עם חומרה חזקה ומתקדמת, שיכול להחזיק 4.5 שעות מכובדות של עבודה רגילה או להריץ קרייסיס כשמתחשק לך.

נכון, אייפד הוא מתחרה ישיר לנטבוק והוא עולה בדיוק כמו נטבוק ממוצע. Alienware M11X זה לא נטבוק זה מחשב נייד לכל דבר בגודל 11 אינץ' שמחירו עם שדרוגים (כמו כרטיס מסך עצמאי) עולה על 1,000$ וסוללה בזמן משחק לא תחזיק מעמד יותר משעה. אתה מבלבל לחלוטין בין הקטגוריות. כמו כן הכנסת למשוואה את הדגם היקר ביותר של האייפד עם 3G, שרוב הצרכנים בעולם לא צריכים. אייפד 64GB ללא 3G יעלה 620$.

ולגבי ההערות שלך:

1) אני מבטיח לך שהכתיבה לא תהיה נוחה. המקלדת גדולה מדי כדי להשתמש באגודלים כמו באייפון, משמע שאו שתחזיק אותו ביד אחת ותנקר עם האצבע, או שתניח אותו על שולחן או על הברכיים ותקליד כמו מקלדת אמיתית. רק שפה אין לך פידבק ותצטרך להיות עם הראש מורד כל הזמן כדי לראות מה אתה כותב. זה נשמע לך נוח באיזשהו מובן של המילה?

אייפד יוצא לשוק שבוע הבא. נחכה לביקורות.[/ b]

3) החלפת סוללה - אין אפשרות להחזיק סוללה לגיבוי למקרה שאתה נתקע בלי מטען. אתה צריך לשלם 99 דולר ואתה לא יודע אם תקבל מכשיר חדש או מכשיר refurbished. כמו כן, תקבל אותו ריק ותהיה חייב לסנכרן מחדש את כל המידע שלך.

רוב האנשים (בערך 99%) לא רוכשים סוללה נוספת. הבודדים שרוכשים לא סוחבים אותה איתם כל הזמן. אנשי עסקים שזקוקים לעשרות שעות עבודה שוטפת עם Wifi לא רוכשים נטבוק. הם רוכשים מחשב נייד עסקי איכותי שעולה בהתאם.

4) אפליקציות ששוות משהו - או, בוא נראה... Office שכל העולם ואחותו משתמשים בו? ומה לגבי סטודנטים שצריכים MATLAB וכדומה? האם האייפד יחליף את הנטבוק שלהם?

רוב הצרכנים רוכשים נטבוק כדי לגלוש בFacebook, לצפות בסרטונים בYouTube , גלישה באינטנרט ואופיס. אייפד יציע גרסת iWork שעברה התאמה למסך מגע. המכשיר יודע להתמודד מעולה עם קבצים בפורמטPDF. אייפוד טאץ' שלי מתמודד עם נהדר עם אינטרנט ככה שאין לי ספק לרגע שאייפד יעבוד מעולה מהבחינה הזאת. אז כן, מהבחינה הזאת אייפד מחליף את הנטבוק. פעם נוספת אתה מבלבל בין הקטגוריות. מי שצריך מחשב לעבודה עם תוכנות כבדות רוכש מחשב נייח. מי שצריך מחשב נייד לעבודה עם תוכנות כבדות רוכש נייד אמיתי עם מעבד כפול ליבה אמיתי וחזק. מי שמחפש אינטרנט, סרטונים ומשחקים קלים עד היום רכש נטבוק. אייפד יעשה את הכל יותר טוב.

נכון המעבד של אייפד לא חזק כמו Atom כפול ליבה ו-ION, אבל אתה שוכח דבר אחד חשוב מאד: על נטבוק אתה מתקין מערכת הפעלה ותוכנות שנכתבו עבור מעבדים הרבה יותר חזקים. אתה מנסה לשחק במשחקים שנכתבו עבור כרטיסי מסך הרבה יותר חזקים מ-ION והביצועים בהתאם. באייפד אתה משתמש בתוכנות ומשחקים שנכתבו עבור החומרה של אייפד.

פורסם

לדעתי ה-HP Slate וה-Courier נראים מבטיחים הרבה יותר, בעיקר למגזר העסקי.

פורסם

מסכים. Slate נראה מעולה. לצערי אין מספיק פרטים על Courier.

פורסם

השוק מתחיל להתעורר, ובניגוד לאייפון שיצא לשוק יחסית בתולי והציע דבר מהפכני, ה-SLATE למשל לא יתן ל-IPAD את אותה פריבילגיה....

פורסם

השוק מתחיל להתעורר, ובניגוד לאייפון שיצא לשוק יחסית בתולי והציע דבר מהפכני, ה-SLATE למשל לא יתן ל-IPAD את אותה פריבילגיה....

נתוני המכירות המוקדמות מראים אחרת.

פורסם

זה הבאז שסביב המוצר, תמיד יהיו פאנבויז של אפל שיקנו מראש... נחכה לביקורות ומה יהיה המכירות לאחר השיחרור.

פורסם

בהחלט נתוני מכירות נאים שמראים כי אפל עשתה את העבודה בצורה טובה ביותר בכל הקשור לבאז... יחד עם זאת כל עניין הטאבלטים הוא מוצר פרימיום נישתי ביותר ושם מה לעשות לאפל יש המון מה להציע, אני בטוח שלהרבה מאלה שמחפשים את המוצר הזה כנראה לא באמת יודעים אפילו שאין בזה פלאש ואיך האינטרנט שלהם יראה במכשיר מיד אחרי הם יסיימו להטעין את המכשיר, וכנראה שגם לא אכפת להם יותר מדיי...

פורסם

ברגיל, כמו כל מוצר של אפל הוא מיועד לאמריקאים טיפשים במיוחד

או אם להקביל לארץ:

שיואו כאילו כזה, יש לי אייפון.

באמאמאשך גבר, יש לי אייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים