עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוחות אם בתושבת am2 וגם am3

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד

לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3

לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+

לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3

הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד

ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר

בתודה מראש לכל המשיבים :)

פורסם

אין הבדלים בביצועים אבל עדיף שתקנה AM3 בשביל פונקציות שדרוג בעתיד.

יש את ה-770TA-UD3 (לוח AM3) במחיר דיי זול (450 בזיגזג) שיש בו גם USB ו-SATA מהתקנים האחרונים (החדשים).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך !_Nike_! אני מקווה שהלוח הנ"ל נימצא בחנות של rsm כי אני גר ממש ליד כפר סבא +רציתי לדעת עם המעבד

AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition משתלם מבחינת עלות תועלת

בתודה מראש

פורסם

תודה רבה לך !_Nike_! אני מקווה שהלוח הנ"ל נימצא בחנות של rsm כי אני גר ממש ליד כפר סבא +רציתי לדעת עם המעבד

AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition משתלם מבחינת עלות תועלת

בתודה מראש

בלי להגיד מה אתה עושה במחשב כל תשובה בעניין עלות תועלת תהיה סתם ניחוש. יש שימושי מחשב שלא מצדיקים מעבד כ"כ חזק כמו זה שציינת ולכן הערך המוסף שבמעבד לא יבוא לידי ביטוי בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני מפעיל במקביל הרבה תוכניות כמו עבודה עם סרטים קצת משחקים אבל הכל פועל בו זמנית

פורסם

אוקי, אני מבין שאתה מתכוון לשימוש ביתי / משרדי. לשימושים האלה כל מעבד טוב. קח athlon II X3 435 בפחות מ400 ש"ח. זה נותן יחס ביצועים/עלות מצויין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בור ועם הספר אבל עם כך למה טוב הפנום ?

פורסם

אתה עורך סרטים ומשחק בו זמנית? לא נראה לי שהיית ברור בציון השימושים שלך במערכת..

פורסם
  • מחבר

אני אפרט למשל להדביק כתוביות לסרטים בעזרת תוכנות ותוך כדי לשחק משחק כמו gta4,call of duty 6 ועוד משחקים חדשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים