פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים אני חייב להגיד המשחק הזה מתחיל לאכזב אותי לא שהתלהבתי כל כך מהקודם -אבל זה גירס קלון רק אם תפאורה אחרת לאומת גאיד אמפיר של אותה חברת פיתוח זה מרגיש לי בינתים הרבה פחות טוב חוץ מזה די ברור שפתחו את זה במחשבה על ה360 קודם וזה מרגיש ככה
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים קיים PRIMA GUIDE למשחקומידי פעם שווה להציץ בו במקום להסתובב סביב הזנב , מה שיכול להתישאני לא אומר להתסכל על ה WALKTHRU אלא רק על מדריך הכוכבים שבושמפרט בצורה ברורה איזה משאבים יש בכול כוכב.כמו כן, איפה ניתן לקבל את כל משימות ה N7לפעמים זה עוזר וחוסך התרוצצות מתישה.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מה אלו משימות N7?עד כמה שהבנתי אלה משימות מישניותהתיאור שלהם מתחיל ב "N7......"יש כ 15 משימות כאלה3 מהם אתה מקבל ל PRIVATE MAIL האחרים מקבלים אחרי שאתה סורק טרמינלים ברחבי הגלקסיה.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים בסוף כל המשימות הללו אתה מקבל את הM-920 Cain (את היכולת לעשות לו REASERCH)הנשק כ"כ חזק שאם לא ניזהרים אפשר להרוג את עצמכם איתו^^... אבל אני מת עליו, פגז אחד וכל היצורים החיים באזור שוכבים מתים...
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים באמת תהיתי מאיפה הוא צץ לי. השתמשתי בו בדיוק פעמיים - מול הTRASHER MAW ובקרב הסופי.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים הנשק הזה אדיר, רק לוקח מלא טילים לשימוש אגב איך אני קונה מפות לסריקת כוכבים ומאיפה??
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים סיימתי את המשחק לפני כמה ימים, היה נחמד, אבל הסוף היה קצר וקל מידי לטעמי, היו צריכים להאריך אותו.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים הנשק הזה אדיר, רק לוקח מלא טילים לשימוש אגב איך אני קונה מפות לסריקת כוכבים ומאיפה?? ILLIUM, ליד תחנת הTAXI שמה בצד ימין. אגב, הנשק המדובר לא משתמש בטילים, יש לך מד אחוזים של הMASS EFFECT CORE המובנית בתוכו לוקח לו משהו כמו 8-10 שניות עד שהוא יורה, אבל כשהוא יורה :D :D סיימתי את המשחק לפני כמה ימים, היה נחמד, אבל הסוף היה קצר וקל מידי לטעמי, היו צריכים להאריך אותו. נסה לסיים את המשחק עם האצ'יוומנט NO ONE LEFT BEHIND. זה יהיה הרבהההה יותר מעניין ומאתגר
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים כמו שנאמר, זאת דרכן של הטרילוגייות, ומאס אפקט שמפותח כטרילוגייה הולך גם הוא בדרך זאת. המשחק הראשון בעל עומק רב ונותן בסיס טוב ורצון לעוד המשחק השני לרוב נופל באיכותו מהמשחק הראשון והשלישי וכולל הסברים רבים וצעדים קטנים בעלילה. המשחק השלישי כולל את רגע השיק וזה המשחק שכולם יזכרו שכן הוא יסיים את הטרילוגייה.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים maximskvאת רוב העלילה של הראשון מזמן שכחתי עד שיצא השלישי אני ישכח גם את זה אם כבר טרילוגיה שהעלילה באמת חשובה בה (יש טרילוגיות כמו מטרואיד פרים לדוגמה שהעלילה לא באמת חשובה ) אז שהמשחקים יצאו חצי שנה אחד אחרי השני ולא 200 שנה אחרי אבל עזוב עדיף כבר משחק כמו גאייד אמפיר לדוגמה במקום שזה משחק שלם שנותן את כל הסיפור וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.