פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אתה לא יכול להמשיך יחסים, אבל אם יש לך יחסים מהראשון ובשני גם פיתחת יחסים זה יהפוך אותך ללא אמין ויש סיכוי לא רע שזה ישפיע על ME3.סה"כ עושה את שפרד לשרמוט
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים סה"כ עושה את שפרד לשרמוטלא, זה עושה את שפרד לALPHA MALE^^אם לא שמת לב הבנות באות לשפרד לבדן ;D
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים נראה לי שזה יעזור תודה זה עזר לי מאוד זה אבל הייתי צריך לעשות כמה שינוים כדי להצליח כי זה מאוד תלוי בבחירות שלי לאורך המשחק והתפתחות הדמויות . יש לי חשק לשחק שוב, אבל אני רוצה לסיים בדיוק בדרך ההפוכה בה שחקתי בחרתי חייל מכדור הארץ גיבור מלחמה ושחקתי טוב לאורך המשחק איך נקרא סוג הלחימה ללא שימוש בנשק כלל ? איך מקבלים את הדברים האלו > http://blog.bioware.com/2009/10/16/bonus-content-for-reserved-copies-of-mass-effect/
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אתה לא יכול להמשיך שום מערכת יחסים שבנית במשחק הראשון, כלומר לא להגיע לקולמינצייה (לסצנות השנויות במחלוקת) במשחק השני. אני עכשיו משחק עם שמירה מהמשחק הראשון, המשחק השני ניפתח בשבילי מזווית חדשה- כ"כ תוכן התווסף, כ"כ הרבה דמויות ומשימות צדדיות... ממליץ בחום לכולם להתחיל את העלילה מחדש ומהמשחק הראשון- זה שווה את זה.איזה תוכן? אלו דמויות? איזה משימות צדדיות? קראתי בוויקי ולא מצאתי שום דבר שכזה.
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים איך מקבלים את הדברים האלו > http://blog.bioware.com/2009/10/16/bonus-content-for-reserved-copies-of-mass-effect/אין לי מושג אבל זה נראה טוב לגמרי...באמת איך משיגים?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אין לי מושג אבל זה נראה טוב לגמרי...באמת איך משיגים?זאת חבילת DLC שיפורים ותוספות למשחק מקבלים עם המשחק קוד ומכנסים אותו לאתר ואז יש אפשרות להוריד את החבילה.עכשיו מה הבדל בין SENTINEL לADEPT ?יש אפשרות לפתוח את כל הClasses ביחד עם קוד או משהו ?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אז איך זה שלא קיבלתי? יש לי רק את ה CCOLLECTOR החליפה שלהם והנשק שלהם...קניתי את הגרסה של ה 60$ מסטים.או שאני מקבל את זה בהמשך המשחק?מוזר
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים שלום חבריםאני כמה שעות במשחק ורק רוצה לוודא שלא פיספסתי משהו :במדריך מסויים נאמרDiscover research projects by scanning uniquetechnology (such as computer terminals ordiscarded weapons) on missions. Scanning thistechnology with the omni-tool automatically sendsdata back to the Normandy for analysis. Onceanalysis is complete, research projects becomeavailable; you can view your research projects at theresearch computer in the Normandy’s labאיך זה מתבצע בפועל עם ה OMNI-TOOL ?דבר נוסף , כשאני נכנס לכוכב איך אני יודע אם אפשר לנחות עליו או לא ?ואיך אני יודע אם שאבתי ממנו את כל המשאבים ?תודה לעוזרים !
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אז איך זה שלא קיבלתי? יש לי רק את ה CCOLLECTOR החליפה שלהם והנשק שלהם...קניתי את הגרסה של ה 60$ מסטים.או שאני מקבל את זה בהמשך המשחק?מוזרכל הנשקים בחבילה לא משהו לפחות לא יותר חזקים מהרגילים משופרים ויש שם רק שריון אחד חזק כל השאר לא משהו רציני .
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים שלום חבריםאני כמה שעות במשחק ורק רוצה לוודא שלא פיספסתי משהו :במדריך מסויים נאמרDiscover research projects by scanning uniquetechnology (such as computer terminals ordiscarded weapons) on missions. Scanning thistechnology with the omni-tool automatically sendsdata back to the Normandy for analysis. Onceanalysis is complete, research projects becomeavailable; you can view your research projects at theresearch computer in the Normandy’s labאיך זה מתבצע בפועל עם ה OMNI-TOOL ?לא ממש הבנתי אבל אני יכול להגיד שלטכנאים בקבוצה שלך יש התקפות מיוחדות כגון DRON או HACK שהם מבצעים עם האומני-טול, שיפור לאומני טול משפר את המתקפות הללודבר נוסף , כשאני נכנס לכוכב איך אני יודע אם אפשר לנחות עליו או לא ? או שיש כפתור LAND או DOCK, או שכתוב שנימצאה אנומלייה ואתה צריך למצוא אותה, אתה תיראה פס לבן בראדאר שיראה לך את הכיוון בו היא נימצאת. בסופו של דבר תיראה נקודה לבנה ותצטרך לשלוח לשם PROBE ואז תיפתח אפשרות הנחיתה על הכוכב.ואיך אני יודע אם שאבתי ממנו את כל המשאבים ? מעל הצג של הראדר יהיה כתוב DEPLECATEDתודה לעוזרים !
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים מדובר בבונוסים למי שהזמינו את המשחק בהזמנה מוקדמת בצפון אמריקה בלבד. להה איזה בולשיט...מה זה השטויות האלו טוב נו נסתדר ברגילים וזהו... אגב איזה נשקים אתם ממליצים? מעצבן שאי אפשר לדעת מה חוזק של כל נשק, רק רשום פירוט מטומטם על כל נשק למה הוא עדיף. עד עכשיו השתמשתי ברובה סער הזה של הבלו סקינס..שיורה שלישים כל לחיצה. אקדח אני משתמש בתותח הזה עם 6 כדורים ממש חזק. משגר טילים יש את האטומי הקטן ההוא אבל זה דורש מלא כדורים ודיי תוקע אותך אם יש הרבה MECHS ואין לך משגר נורמלי.
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים אל תתמקד במשגרים, הם אמורים להיות רק למקרים מיוחדים (כגון קרבות בוסים).שאר הנשקים-תבחר לפי מה שאתה הכי אוהב ולפי הסגנון שלך.ומישהו יודע איפה אני יכול להשיג יותר ELEMENT ZERO? כוכב מסויים או משהו?
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים אל תתמקד במשגרים, הם אמורים להיות רק למקרים מיוחדים (כגון קרבות בוסים).שאר הנשקים-תבחר לפי מה שאתה הכי אוהב ולפי הסגנון שלך.ומישהו יודע איפה אני יכול להשיג יותר ELEMENT ZERO? כוכב מסויים או משהו?תחפש בסביבות ILLIUM אם אתה רוצה להתמקד במשגרים.ELEMENT ZERO יש במערכת הכוכבים שבה נימצא הבסיס שאליו SUB ZERO מבקשת להביא אותה בשביל לפוצץ אותו. אם אין לך מצבורי כוכבים נוספים שם אז תקנה מפות כוכבים בILLIUM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.