עבור לתוכן

מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני עם חיבור eSata - תקציב 300-400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם.

החלטתי שאני רוצה הארד דיסק חיצוני, נשבר לי לעשות רונדלים בין המחשב שלי לשל אמא שלי עם דיסק און קי של 4 ג'יגה..

או כל פעם שאני רוצה מחבר או להעביר למישו אחר לצרוב דיסקים, אני רוצה הארד דיסק.

עכשיו העניין הוא שנשבר לי גם מusb2, כל סרט HD או משחק לוקח לו שעות להעביר וזה מחרפן אותי. ולכן החלטתי שכיום כשכבר כמעט בכל לוח אם (אני חושב) יש את החיבור eSata שהוא הרבה הרבה יותר מהיר (העברה 1.5gbps) אני רוצה כונן שתומך בזה.

אני לא צריך כונן ענק, במסגרת התקציב שלי אין לי בעיה גם עם 160gb (כמובן עם העדפה ל320gb במידה וזה ייכנס במסגרת התקציב שלי) אבל חייב חייב eSata.

התקציב שלי נע באיזור ה-300-400 ש"ח. מבקש לא לחרוג מה-400 אלא אם זה סכום מינימלי..

הדבר היחיד שמצאתי כרגע שעונה לי על הדרישות במסגרת התקציב שלי זה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=718699

Transcend StoreJet 25 Mobile160GB TS160GSJ25M

איך החברה הזאת? נחשבת אמינה? טובה? הדגם/הסדרה תקינים? (כי אני יודע שהרבה פעמים מצאו למשל בעיות רציניות בסדרות של Maxtor לדוגמא..).

תודה

פורסם

זהו כונן 2.5 אינצ'ים בממשק USB2.0, לא eSATA.

אם אתה מחפש eSATA אז תשכח מ-2.5 אינצ'ים כי הם יהיו מאוד יקרים. אופציה אחת היא לקנות כונן חיצוני יעודי והשנייה היא מארז וכונן בנפרד. אתה יכול לקרוא קצת בנושא בסטיקי כוננים קשיחים. וזה 3.0Gbps, לא 1.5Gbps ולא 1.5GBps.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

פורסם
  • מחבר

חשבתי שנית אחרי קריאת הכתבה הזאת, והגעתי למסקנה שהמהירות זה לא תנאי הכרחי בשבילי..

איך זה:

My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=698

?

שמעתי אנשים שאומרים שהכבל USB שמקבלים איתו הוא ייעודי, ואומרים שאי אפשר לחבר אותו עם כבלים אחרים, זה הגיוני? נשמע לי מוזר, למה שעם כבל USB אחד הוא יקלוט ועם אחר מאותו סוג הוא לא יקלוט?.. או שזה סתם קשקוש?..

פורסם

ל-FreeAgent של סיגייט יש יותר אחריות, לדעתי כדאי.

גם מגיע עם כבל Y (אך את זה אני לא אומר בתור השוואה כי לא בדקתי את הכבל של ה-WD)

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת כבל Y? מה זה?..

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. וכבל Y הוא יותר טוב? (כלומר, קצב העברת המידע תהיה יותר מהירה בגלל שהוא לא צריך להעביר דרכו גם מתח?)

פורסם

קצב העברה לא ישתנה. לפעמים נגני DVD או אפילו במחשבים, כניסת ה-USB לא נותנת מספיק מתח.. אז עם הכבל Y מחברים לשתי יציאות USB. זה לא ממש יתרון לכונן זה או אחר (גם כי זה לא דבר יקר), סתם ציינתי כך שניתן לדעת שהכונן המסוים מגיע עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים