עבור לתוכן

שאלה לגבי תוכנות ל U3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום התחדשתי ב USB Cruzer U3 16GB ויש לי מספר שאלות מאחר ולא מצאתי הסברים בנושא בFAQ שלכם:

א. נתקלתי לאחרונה הרבה במושג Portable לצד תוכנות שונות. האם אלו תוכנות שניתן להריץ מהUSB ? אם לא אשמח להסבר.

ב. אני מחפש כמה תוכנות שירוצו דרך ה U3 בלחיצה אחת על המחשב (שעליו הן לא מותקנות כמובן). דוגמא אחת טובה היא Everest שאני מניח שכולכם מכירים. לא מצאתי גרסה שלה באתר להורדות דרך הU3 עצמו. האם קיימת גרסה מתאימה שתעשה את העבודה? כנ"ל לגבי סריקת וירוסים מקומית על מחשב היעד. אשמח להכוונה והסבר.

כל טיפ או טריק שימושי למשתמש חדש יתקבלו בברכה. תודה (=

עריכה:

ועוד 2 שאלות שעלו בדעתי,

האם ניתן להתקין Skype/Mesenger באמצעות ה U3?

אם אני מוחק את הU3 לצורך פרמוט למען שיטת ה NTFS, האם ניתן להחזיר אותה בעתיד?

האם סיסמת ההגנה של ההתקן פריצה במידה כלשהי במידה ואני מעביר אליו מידע רגיש?

פורסם
  • מחבר

No Help ? :s05:

פורסם

אני מאמין שהפעולה הראשונה שהרוב המוחלט של האנשים שקונים DOK של סנדיסק עושים היא להעיף את הU3 המעצבן הזה. לכן אנשים

לא יודעים לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני קורא יותר ויותר על אנשים שהחליטו באמת להעיף אותו. אך בינתיים אני מוצא אותו דיי שימושי לאחר שמצאתי אחרי חיפוש רב גרסה לא רשמית לU3 לסקייפ, מסנג'ר ו Everest . האחרוניה דווקא שימושית מאוד מאחר ולא דורשת התקנה על מחשב היעד. יכול להיות שגם אני אבחר בשלב כלשהו להפטר מהU3.

תודה על המענה בכל זאת (:

פורסם

הU3 הוא תוכנה מיותרת לגמרי, תוכנות portable נורמליות לעומת זאת מעוד יעילות

יש מאמר/ביקורת שכתבתי על הנושא אבל אי אפשר לפרסם בגלל הצנזורה באתר

הייתי ממליץ לך לעבור על האתר http://portableapps.com/

פורסם

אני נותן לך גג חודש לפני שאתה מעיף את זה...

גם אני בהתחלה ניסיתי ואז הבנתי כמה זה מיותר ומעצבן.

פורסם

אני משתמש בזה, אבל בלי הפעלה אוטומטית. כאשר אני מעוניין לשלוף רשימת תוכנות מסודרת אני פשוט מפעיל את קובץ ההפעלה שלה. הבעיה

היא שיש להם כמה בעיות די בולטות בממשק והם כבר כמעט שנה מבטיחים את גירסה 2 ופשוט לא מוציאים אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים