פורסם 2010 בינואר 2615 שנים שלום לכםאני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישרזה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה?תודה יאללה ביי
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים LSD ? .... : כל סם אחר לא נשמע הגיוני לפי איך שכתבת שם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר כלומר זה מפליא אותך ..מה כבר זה יכול להיות ? תודה יאללה ביי
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים אם אתה מכיר אותו, אולי כדאי שתשאל אותו. כי זה לא בדיוק common knowledge ואני מניח שזה מאוד סובייקטיבי.
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים שני הסמים הנפוצים המופצים במצב צבירה נוזלי הם אלכוהול וLSD, כהל בריכוז 100% (טהור) הוא רעל לכל תא חי, אמנם לא התמחתי בטוקסיקולוגיה אבל טיפת כהל בריכוז 100% קשה לי להאמין שתהרוג אדם בוגר ממוצע, לעומת זאת טיפה יפה של LSD טהור בהחלט יכולה לסובב כמה צילינדרים...
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים אני מניח שהוא התכוון לטיפת ל.ס.ד טהורה (מינון לסד-25 גבוה) בכל מקרה נשמע לי מאוד ביזארי לקחת טיפה כזאת וללכת לישון ישר הולכים לחלום ומתעוררים לחלום, לטוב או לרע
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים מחבר אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון אז אל תגיבו בבקשה אני לא צריך תגובות מסחים עם כל הכבוד[br]פורסם בתאריך: 26.01.2010 בשעה 17:48:09הבחור התעורר אמר שזה חלשתודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.