עבור לתוכן

בעיה במעבד?

Featured Replies

פורסם

כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu

לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה?

הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי:

E7200

G.SKILL 2GB 800MHZ

ABIT IP35-E

NZXT 500W

W.D 640GB

SAMSUNG 250GB

ATI 3850 256MB

פורסם
  • מחבר

מישהו? בבקשה

פורסם

תנסה לאפס הגדרות ביוס.

פורסם
  • מחבר

תנסה לאפס הגדרות ביוס.

ניסיתי,לא עובד,בהפעלה הראשונה אחרי איפוס ההגדרות זה שוב נתקע ורושם memory tes

פורסם

תבטל את בדיקת הזכרונות מהביוס , תעשה ממטסט לזכרונות על מנת לאשר תקינות שלהם.

(אם הלוח מנסה לבדוק אותם כל פעם והוא נתקע זה לא מעיד על משהו טוב )

פורסם

תפתח את חוברת לוח האם ובפרק של התקנת זיכרונות אמור להיות רשום באיזה סלוטים כרטיסי הזיכרון אמורים להיות מותקנים ותבדוק שהם אכן מותקנים בסלוטים המתאימים.

פורסם
  • מחבר

תפתח את חוברת לוח האם ובפרק של התקנת זיכרונות אמור להיות רשום באיזה סלוטים כרטיסי הזיכרון אמורים להיות מותקנים ותבדוק שהם אכן מותקנים בסלוטים המתאימים.

בדקתי וגם ניסיתי סלוטים אחרים למרות שהיה רשום שכמו שמותקן זה תקין....עוד עצות?

פורסם

תריץ בדיקה לזיכרונות באמצעות תוכנת MEMTEST, שלוש פעמים.

http://www.memtest86.com/

בשביל להשתמש בתוכנה צריך להוריד את קובץ האימייג' ולצרוב אותו על דיסק וכך נוצר דיסק BOOT שעולה בהפעלה מחדש של המחשב.

פורסם
  • מחבר

הרצתי שלוש פעמים,אין שום תקלה,אבל המחשב ממשיך להתקע בקטע שציינתי,כמו כן הוא עדיין ממשיך לכבות את עצמו לכמה שניות ורק אז להידלק כשמדליקים אותו

פורסם

תנסה לעבוד רק עם סטיק זיכרון אחד, אם הבעיה נמשכת תנסה רק את השני.

מה טמפ' המעבד ?

פורסם
  • מחבר

יש לי סטיק אחד של 2GB-G Skill F2-6400CL4-2GBPK ,המעבד במאמץ (אחרי 3 שעות רינדורים שמאמצים את המעבד) בטמפרטורה של 36 מעלות

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרה אני כבר מיואש

פורסם

בגדול זה נראה כמו לוח אם תקול.

אם הלוח באחריות אז תממש אותה

אם לא באחריות אז אל תרוץ לקנות חדש אלא נמשיך בבדיקות.

פורסם
  • מחבר

לצערי הוא כבר לא באחריות,האחריות שלי היתה בFOXPC שנסגרו...איזה בדיקות נוספות אפשר לבצע בנתיים?

פורסם

יש לך אפשרות להשיג סוללת ביוס אחרת ? לצורך בדיקה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים