עבור לתוכן

שאלה לגבי מאוורר שבא יחד עם המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מעבד חדש כי אני חושב ששלי נהרס.. (המחשב לא מריץ טוב משחקים שאמור להריץ בלי שום בעיה, משחקים עם איכות גרועה יחסית..)

והציעו לי את המעבד Duel Core E6300

עכשיו השאלה כזאת, יש מעבד כזה שבה עם מאוורר ויש בלי (BOX וTRAY)

מה ההבדל בינהם? (אם רק המאוורר אז כדי לקנות את הBOX והוא מספיק טוב בשביל לקרר את המעבד? או שכדי להוסיף עוד מאוורר שככה המליץ לי המוכר בחנות כי אמר שהמאוורר לא באמת מספיק טוב..)

תודה מראשש!!

פורסם

איזה מעבד היה לך לפני כן? כי מעבד בדרך כלל לא נהרס, זה או שהוא מת או שהוא חי והוא חלש מדי. ואם הוא היה לך חלש, כדאי שנדע אם ה6300 מספיק חזק בשבילך.

לגבי הקירור, הקירור שמגיע עם המעבד מספיק. יש כאלה שמחפשים קרור שקט יותר או איכותי יותר מבחינת קירור בכדי לבצע המהרה למעבד.

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד היה לך לפני כן? כי מעבד בדרך כלל לא נהרס, זה או שהוא מת או שהוא חי והוא חלש מדי. ואם הוא היה לך חלש, כדאי שנדע אם ה6300 מספיק חזק בשבילך.

לגבי הקירור, הקירור שמגיע עם המעבד מספיק. יש כאלה שמחפשים קרור שקט יותר או איכותי יותר מבחינת קירור בכדי לבצע המהרה למעבד.

פנטיום 4..

והוא פשוט ניהיה חלש מאוד כמו שאמרת..

וה6300 יספיק כי המחשב הוא של אח שלי והוא משחק במשחקים חלשים יחסית כמו MU/סורס (אם אתה מכיר..)

בקיצור תודה רבה אני יקח את המעבד בלי המאוורר לפי איך שאתה מסביר זה אמור להספיק.

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

בקיצור תודה רבה אני יקח את המעבד בלי המאוורר לפי איך שאתה מסביר זה אמור להספיק.

תודה! :xyxthumbs:

הפוך. אם זה מספיק לך, תקח את המעבד עם הקירור (BOX).

פורסם

בדקת שה-E6300 בכלל מתאים ללוח שלך?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי אבל כבר קניתי וזה עובד..

ולקחתי גם עם המאוורר למרות שלא הבנתי למה כן צריך אבל בסדר..

תודה לכולםם!

פורסם

מה זאת אומרת 'לא הבנתי למה צריך'? אתה חייב מאוורר למעבד. הכי פשוט לקנות את המאוורר שמגיע ביחד עם המעבד, מאשר לקנות מאוורר מחברה אחרת, שבדר''כ יותר יקר.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת 'לא הבנתי למה צריך'? אתה חייב מאוורר למעבד. הכי פשוט לקנות את המאוורר שמגיע ביחד עם המעבד, מאשר לקנות מאוורר מחברה אחרת, שבדר''כ יותר יקר.

כן לזה התכוונתי, לקחת את הBOX חח טעות שלי..

אבל בכל מקרה בסוף המוכר נתן לי את קירור אחר כי אמר לי שהרגיל לא מספיק טוב..

בסדר הוא הביא לי בחינם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים