פורסם 2010 בינואר 2415 שנים שלום לכולם,אני מעוניין לקנות הרדסיק חיצוני,לגיבוי תמונות וקבצים שונים..התקציב הוא עד 450ש''ח..אני אשמח לקבל פה המלצות..תודה!
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים אם אתה מחפש גיבוי נטו ולא אמצעי לניוד המידע - עדיף שתקנה כונן קשיח פנימי ולא חיצוני.זה שהכונן חיצוני לא אומר שהוא טוב יותר או טוב פחות, זה בסה"כ כונן קשיח בקופסא, הוא לא אמין יותר ואין לו סיכויי שרידות טובים יותר.היתרון של פנימי במחיר הוא זניח אם משווים לכונן חיצוני בממשק USB2.0. היתרון הגדול ובמיוחד לגיבוי הוא ממשק החיבור, בממשק של SATA הדיסק אינו מוגבל וניתן להעביר מידע בקצב מקסימלי. (במיוחד כשמדובר בכונן של 1TB למשל)בכל אופן ל-FreeAgent של סיגייט יש 5 שנות אחריות, לא יתרון משמעותי אבל גם ככה אין כמעט הבדלים. אם בחרת דווקא בכונן פנימי אז תעיף מבט בסטיקי כוננים קשיחים שבראש הפורום.
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה...אכן חשוב לי גם הניידות של המידע..לכן אני רוצה דיסק חיצוני.נראה לי אני אלך על FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0...מה אתה אומר?זה עדיף מ-WD?
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים אוקיי. כפי שאמרתי, אין ממש הבדלים.רק תחשוב קודם אם הניידות יותר חשובה ואז אולי כדאי שתקנה כונן 2.5 אינצ'ים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.