עבור לתוכן

זיכרון לא מזוהה במלואו

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה.

ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה).

לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד מצויין. עכשיו גם הבעיה עם ההורדה והפריסה חזרה.

יכול להיות שנגרם נזק לזיכרון ש MEMTEST לא יזהה?

יכול להיות שיש פגם בלוח אם/הביוס נדפק?

אשמח לשמוע את דעתכם.

עדכון:

ניראה כאילו הבעיה לא עברה, אחרי הפעלה מחדש הבעיה חוזרת. משום מה אם אני עושה כיבוי מלא למחדב הכל חוזר להיות בסדר (גם בעדכון של הביוס המחשב נכבה לכמה שניות ורק אז מתחיל לעבוד).

פורסם
  • מחבר

הפסקתי את ה MEMTEST וניסיתי לעדות איפוס לביוס. כרגע שוב הכל תקין, אם הבעיה תחזור אני אגיב פה שוב.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

ניראה כאילו הבעיה לא עברה, אחרי הפעלה מחדש הבעיה חוזרת. משום מה אם אני עושה כיבוי מלא למחדב הכל חוזר להיות בסדר (גם בעדכון של הביוס המחשב נכבה לכמה שניות ורק אז מתחיל לעבוד).

פורסם
  • מחבר

היום אני אפתח אתהמחשב ליראות מה קורה בפנים. למקרה שזהל א יעזור תתחילו לחשוב על רעיונות נוספים.

פורסם

תוודא שהזיכרונות מותקנים בסלוטים 1 ו- 2 כי זאת המלצת היצרן במקרה של הלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

סלוט 1 לא נגיש בגלל הקירור של המעבד.

פורסם

אז תשים בסלוטים 3, 4.

ראה תמונה מצורפת.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים