עבור לתוכן

דוח שקיבלתי על חניה בתחנת אוטובוס

Featured Replies

פורסם

בתל אביב, אפור אדום זה חנייה לפי שעות (כלומר בשעות מסויימות מותר לחנות, בשעות אחרות אסור). תמיד במקומות כאלה יש תמרור בתחילת הרחוב שאומר בדיוק מהן השעות.

וחנייה בתחנת אוטובוס תמיד מפריעה לתנועה (חוץ מכשאין אוטובוסים, כמובן). נהג האוטובוס לא יכול לעצור בתחנה, ולכן הוא צריך לחסום נתיב תנועה.

פורסם

יפה, אז תסכים איתי שאם חניתי למשך 5 דקות בחניה שהיא "לפי שעות" ברחוב ריק (כלומר שלא היה מחסור בחניה), לא "מגיע" לי שיגררו לי את האוטו

על פי חוק - מותר להם לגרור. בפועל - ואללה - יש מכוניות שקצת יותר דחוף לגרור אותן. כל מה שאמרתי זה בתגובה להערה של אלכס - שלפעמים כן הגיוני וטוב לתפוס את הפקח ולבקש ממנו לוותר לך. הרי אם לא הייתי מופיע בזמן - כנראה שחניתי ליותר מ-5 דקות. אם כן הגעתי בדיוק בזמן, כנראה שבאמת חניתי למס' דקות בודדות.

פורסם

אגב, רוב הסיכוי שהפקח החליט לוותר לך לא כי אמרת לו שזה רק ל-5 דקות או כי דיברת בנימוס, אלא כי פקחים פשוט יעדיפו לא להתווכח.

הפקח תמיד ימצא עוד מכוניות לגרור (במיוחד בתל אביב), ולכן גם אם הוא לא גרר אותך, הוא לא "הפסיד" כלום - הוא פשוט ימצא רכב אחר לגרור תוך 2 דקות. הוא יעדיף לא להתווכח, כי מי יודע אם הבנאדם שהוא בחר להתווכח איתו לא יחליט לדקור אותו כי לא בא לא שיגררו לו את האוטו היום.

פורסם

יש חוק שאוסר שימוש בפלאפון תוך כדי נהיגה? אני לא מדבר על שיחה או SMS אני מתכוון נגיד להסתכל מה השעה?

פורסם

טכנית כן, ראה לינק.

זה נחשב "שימוש בטלפון כאשר הטלפון מוחזק בידו של הנאשם".

יכול להיות שבבית משפט אפשר לשכנע את השופט אחרת, אבל אל תסמוך על זה.

פורסם

טכנית כן, ראה לינק.

זה נחשב "שימוש בטלפון כאשר הטלפון מוחזק בידו של הנאשם".

יכול להיות שבבית משפט אפשר לשכנע את השופט אחרת, אבל אל תסמוך על זה.

כן תודה קראתי את החוק.

בכול מקרה קיבלתי 1000 שקל ו4 נקודות. על הכסף לא איכפת אבל על הנקודות למה כנראה שיש לי כבר 8 נקודות.

הבנתי שב12 נקודות צריך נהיגה מונעת שזה בעצם לעשות רשיון מחדש לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים