עבור לתוכן

דוח שקיבלתי על חניה בתחנת אוטובוס

Featured Replies

פורסם

קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה .

קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ?

ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ?

תודה

פורסם

זה דוח עיריה או משטרתי?

פורסם

אבל על הפרעה לתנועה יש נקודות, ולכן זה חשוב לדעת אם זה מהעריה או מהמשטרע (הטעות במקור).

פורסם

רק 250 על חנייה בתחנת אוטובוס?! כנראה זאת הסיבה שאנשים ממשיכים לחנות בתחנות אוטובוס. :facepalm:

פורסם

לא ניראה לי שיהיה לך נקודות בכל מיקרה, רוב הסיכויים שזה דו"ח עירייה שיסגר רק ב250 ש"ח

פורסם

החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס > אחרי 2 דקות יש דוח של 250 > הפקח כבר לא שם > איזה עצבים זה .

אתה בטח מאלה שהיו מתווכחים עם הפקח על הדו"ח נכון? הראו בחדשות ערוץ 2 איך צדיקים בסגנון "אני רק לרגע" מתייחסים לפקחים וזה פשוט היה מגעיל ומבזה.

כל פעם אני מתעצבן שאין מקום חנייה וכל פעם מחזיק את עצמי כדי לא לחנות במקום אסור וזה מרתיח אני יודע. אבל בכל זאת שומר על איפוק וחונה רחוק.

מזל שהרוב מבינים חוקים מהם ולא שמים ***...

מקווה שהמקרה שלך יהיה לקח למען יראו וייראו.

פורסם
  • מחבר

כן זה דוח מהעיריה ,מי פקח שלהם ,הייתי מדבר איתו מבקש שיבטל כנראה ,סדר קורה אין מה לעשות לומדים לקח .

אז אתם אומרים שאין נק על דוח של עיריה ?

פורסם

אין.

ואני לא רואה שום סיבה לפקח לבטל דו"ח כזה...

פורסם

חחחחח....לא יאומן..

פורסם

אם הפקח רואה את הבעלים של הרכב הוא מחויב לבקש ממנו להזיז את הרכב לפני שהוא מתחיל לרשום את הדו"ח [אם הוא מתחיל אין מה לעשות].

ובלי קשר, חוק זה חוק, ואם לא היית מספיק חכם בשביל להמנע מלהתפס, תשלם כמו גבר.

פורסם
  • מחבר

חח משלם כמו גבר על דאגה :xyxthumbs:

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אין איזה חוק שאמרו שצריך לחכות איזה 10 דקות ורק אז להתחיל לרשום את הדו"ח? :jump:

פורסם

לא, וגם לא צריך להיות חוק כזה אחרת כל הערסים יחסמו את מדרכות מדינת ישראל כאשר הם קופצים לקנות סיגריות/וודקה/אולר.

פורסם

אלכס - נכון, זה מעצבן שיש אנשים חונים איפה שאסור - אבל לא תמיד זה מפריע לתנועה, ולפעמים סתם מדובר בתקנות של העיריה שנאכפות ביתר קפדנות כדי להכניס קצת $$$ לקופתם. לא שזה לא זכותם, ולא שזה לא מה שהם אמורים לעשות - אני רק אומר -- שכשאני חניתי ברח' בן יהודה בת"א למשך 5 דקות וקפצתי לראות את הדירה של ידידה שלי (לא תכננתי בכלל לרדת מהאוטו, תכננתי לאסוף אותה, והיא רצתה שאקפוץ לראות את הדירה) - המקום שבו חניתי היה "אפור אדום", וזה לא הפריע לאף אחד ואף אחד ממילא לא יכול לחנות שם (אם אני לא טועה, אולי דיירי האיזור כן?) - וממילא כל הרחוב היה ריק לחלוטין (כלומר זה לא ש-"תפסתי" למישהו חניה).

אז אני כן חושב שטוב שהפקח היה שם כשחזרתי, ושהוא הואיל בטובו לצעוק למפעיל הגרר שיעצור את הגרירה, והוא עבר לגרור את האוטו הבא. לא התייחסתי אליו בבזיון ולא צעקתי, אלא ביקשתי יפה שיתחשב בכך שחניתי לפני 5 דקות.

כל עוד אין הפרעה לתנועה, אני לא רואה סיבה שלא תהיה התחשבות של הפקחים/העיריה... במידה והנהג "תופס" אותם בזמן (מה שאכן יקרה אם הוא באמת הלך רק למספר דקות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים