עבור לתוכן

נגן מסך מגע, עד 800 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

הS9 מנגן FLAC כמו נינג'ה :yelclap:

• תגובות 51
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואוו אני כבר בדילמה... ???

פורסם

אם המרות לMP3 מעצבנות אותך, אז אל תשכח שתצטרך להמיר את כל המוזיקה שלך לפורמטים של Apple (כמו AAC וM4A, כאשר האחרון הוא Lossless).

בסופו של דבר, אם אתה רוצה נגן מולטימדיה, תלך על הCowon S9. אם אתה מעדיף לוותר על זה ולהסתובב עם ה"מגניבות" של הiPod, לך על הTouch.

פורסם
  • מחבר

צריך לעשות המרות ל IPOD??

זאת אומרת עוד איבוד של סאונד בכל מקרה בנוסף ל MP3?

אז אני כבר אלך על ה S9...

תודה רבה... :)

אגב ARCHOS 5 הזה לא משהו? 1500 ש"ח?

פורסם

הוא משהו, אבל הוא לא באותו פלח שוק, הארדיסק 250GB מסך גדול ובכלל ייעוד אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני אסגור כנראה על ה S9..

תודה רבה :)

פורסם

מה עם ה ZUNE HD?

או ה SAMSUNG P3?

גם אלה מכשירים מצויינים...שווה לשקול גם אותם.

פורסם

גם O2, אם תמצא הוא לא רע בכלל כאופציה (למרות חסרונותיו).

פורסם

תקנה כבר טלפון! סתם לא נוח להיסחב הם נגן 4.3 אינ'ץ בכיס, עדיף לקנות טלפון הכול כלול ולא ממש יקר יותר, טלפון נורמלי מבחינת המינימום (כזה שיש לו מצלמה ותמיכה בGPRS) עולה 900 ש"ח + נגן 800 =1700 עדיף לקנות NOKIA 5800 או MEIZU M8 את הNOKIA 5800 אפשר לקנות בחנויות פרטיות ב1300 ש"ח אבל מלבד הרמקולים החזקים אין לו יותר היתרונות יש לו מצלמה גרוע 3.2 (הייתי קורה לה 1.3) מגע לא ממש טוב מעבד ברמה הבינונית מסך שלא ממש יפה לעין אפליקציות ומשחקים בינוני +- (הסימביאן 9.4 כבר גוסס מול האנדרואיד) על המיזו M8 אני יכול להמליץ בחום לב יש לו מגע נהדר כולל מולטיטאץ מעבד 677 MHZ ו256 RAM רמקולים חזקים (יותר מ5800) מסך 3.4 אינ'ץ חד ויפה (480 על 720) מצלמה 3.2 יחסית טובה ל3.2 (יותר טובה מבW760 MAGIC TOUCH 5800 משהו ברמת ה3GS) טונות של אפליקציות (אפשרות להחליף מWIN CE לANDROID) מארכת הפעלה מהירה מאוד (אל תתנו לWINCE להטעות אתכם המערכת הפעלה שלו בין המהירות והכיפות שפגשתי מה שבטוח היא הרבה יותר טובה מסימביאן טאץ ויזז וינדוס מוביל הזאתי של SE) וכי חשוב יש לו מעבד WOLFSON לעיבוד אאוקיו מה שמקנה איכות אאודיו יוצאת מן הכלל באוזניות.....

(אתה יכול לקנות בEBAY תמורת 1700 ש"ח (כולל מכס) או להזמין ממישהו ביד 2 ראיתי שני אנשים שמוכרים נראה לי ב1500+-)

פורסם
  • מחבר

תקנה כבר טלפון! סתם לא נוח להיסחב הם נגן 4.3 אינ'ץ בכיס, עדיף לקנות טלפון הכול כלול ולא ממש יקר יותר, טלפון נורמלי מבחינת המינימום (כזה שיש לו מצלמה ותמיכה בGPRS) עולה 900 ש"ח + נגן 800 =1700 עדיף לקנות NOKIA 5800 או MEIZU M8 את הNOKIA 5800 אפשר לקנות בחנויות פרטיות ב1300 ש"ח אבל מלבד הרמקולים החזקים אין לו יותר היתרונות יש לו מצלמה גרוע 3.2 (הייתי קורה לה 1.3) מגע לא ממש טוב מעבד ברמה הבינונית מסך שלא ממש יפה לעין אפליקציות ומשחקים בינוני +- (הסימביאן 9.4 כבר גוסס מול האנדרואיד) על המיזו M8 אני יכול להמליץ בחום לב יש לו מגע נהדר כולל מולטיטאץ מעבד 677 MHZ ו256 RAM רמקולים חזקים (יותר מ5800) מסך 3.4 אינ'ץ חד ויפה (480 על 720) מצלמה 3.2 יחסית טובה ל3.2 (יותר טובה מבW760 MAGIC TOUCH 5800 משהו ברמת ה3GS) טונות של אפליקציות (אפשרות להחליף מWIN CE לANDROID) מארכת הפעלה מהירה מאוד (אל תתנו לWINCE להטעות אתכם המערכת הפעלה שלו בין המהירות והכיפות שפגשתי מה שבטוח היא הרבה יותר טובה מסימביאן טאץ ויזז וינדוס מוביל הזאתי של SE) וכי חשוב יש לו מעבד WOLFSON לעיבוד אאוקיו מה שמקנה איכות אאודיו יוצאת מן הכלל באוזניות.....

(אתה יכול לקנות בEBAY תמורת 1700 ש"ח (כולל מכס) או להזמין ממישהו ביד 2 ראיתי שני אנשים שמוכרים נראה לי ב1500+-)

היי BAY

אם היית קורא את ההודעות הראשונות היית שם לב שאני משתמש ב HTC TOUCH HD, ככה שטלפון אני ממש לא צריך כרגע...בגלל זה אני רוצה נגן ספציפית.

:)

אגב KOM, בדיוק הייתי בהד ארצי בקניון באילת והם מוכרים שם את ה O2 במחיר של 1300 ש"ח...

נשמע קצת גבוה כשאני יכול לקחת את ה S9 לא? שלא היה אצלם אגב במלאי.. לצערי.

או שזה המחיר שלו וזה בסדר?

פורסם

בסופו של דבר, הO2 נופל מהS9. שתדע, Cowon כבר פיתחו את המחליף של הO2, הV5 (אאל"ט בשם). הO2 היה בת'כלס גרסת נסיון בשביל החברה. זה אומר שאתה לא תקבל יותר עדכוני Firmware לO2.

פורסם

http://www.focalprice.com/EM455S/Ramos_T11TE_16GB_43_Touch_Screen_MP5_Portable_Digital_Player_Silver.html

המלצה שלי בחום לב גם תמיכה בFLASH (משחקים וכו..) גם מריץ HD בצורה חלקה (1080 P) כולל MKV וH264 איכות אאודיו מהממת 16 גיגה ממש דקיק (12 מ"מ) תומך במיקרו SD גם TV OUT מעבד חזק שרץ ב600 MHZ קיצר יש הכול.. חסרון יחיד חיי סוללה 5 שעות ניגון וידאו אאודיו לא ידוע

גם לא תתרושש המחיר רק 700 ש"ח

http://www.focalprice.com/EM455S/Ramos_T11TE_16GB_43_Touch_Screen_MP5_Portable_Digital_Player_Silver.html

פורסם
  • מחבר

המכשיר הזה באמת נראה מפתה,

יש כזה בארץ או שזה רק מחו"ל?

תודה :)

פורסם

אם המרות לMP3 מעצבנות אותך, אז אל תשכח שתצטרך להמיר את כל המוזיקה שלך לפורמטים של Apple (כמו AAC וM4A, כאשר האחרון הוא Lossless).

בסופו של דבר, אם אתה רוצה נגן מולטימדיה, תלך על הCowon S9. אם אתה מעדיף לוותר על זה ולהסתובב עם ה"מגניבות" של הiPod, לך על הTouch.

אויש בולשיט, איך הגעת לזה? כל אייפוד מנגן MP3 כמו גדול..

בכללי, חוץ מעניין הסוללה(אם אתה טוען אותו פעם ביום-יומיים היא תספק אותך כמו גדולה), איכות הסאונד (לא בטוח שתרגיש הבדל רציני עם אוזניות כאלה) והפורמטים - האייפוד טאץ' הרבה יותר טוב מה S9 והרבה יותר שימושי...

יש לו גם מסך יותר גדול והרבה יותר איכותי, WIFI, אפשרות לעשרות אלפי תוכנות ומשחקים ועוד..

על בעיית הפורמטים אפשר להתגבר בקלות- פשוט להעביר את המוסיקה אל המכשיר עם WINAMP.. כל פורמט שאינו נתמך באייפוד (FLAC למשל) יעבור המרה אוטומטית במועד העברת הקובץ..

אגב, אם אתה מתכנן על הטאץ', לדעתי כדאי פשוט לנסות למכור את הHTC שלך ולקנות אייפון, ככה תחסוך הרבה מקום בכיס (זה סיוט להסתובב עם שני מכשירים יחסית גדולים בכיס, מנסיון)

פורסם
  • מחבר

^^^

תודה על התגובה הנוספת.

למכור את הHTC כרגע אני לא יעשה, אני מאוד מרוצה מהמכשיר, ואם אני מוכר אני קונה את ה HD2 כמובן.

אני לא הולך עם הנגן בכיס או משהו כזה, הנגן כמעט ל 90 אחוז מהזמן ישמש לנסיעות בלבד...לא לסרטים וכדומה, אולי בקטנה.

הדבר שמאכזב אותי ב S9 הוא שאין WIFI, ובגלל זה אני נוטה ל IPOD.

אני משתמש באוזניות פשוטות כמו שרשמתי למעלה 412P אז כנראה לא באמת יהיה הרבה הבדלים.

המסך אכן יותר גדול בעוד 0.2 אינץ'.

וכמובן כל המשמק של האיפון כובש אותי...

ההתלבטות היא באמת כרגע בין ה S9 לאייפוד... :P נראה לי שלבסוף אחליט על IPOD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים