עבור לתוכן

מחפש מסך 22 אינץ' ב- 1,000 שקל

Featured Replies

פורסם

ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי..

בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם..

האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN?

תודה מראש,

ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..

פורסם

בדיוק משום שיש כל-כך הרבה מסכי TN בתחום התקציב הזה, ומשום שאין אף אחד מהם שאפשר לסמן כיוצא דופן מבחינת האיכות לעומת הכלל, אתה לא רואה המלצות ספציפיות.

למה יש בעיקר TN? כי זה זול, ורוב האנשים לא מרגישים את ההבדל ולא מודעים לו.

ההבדל קיים ובמובנים מסוימים הוא די גדול (באחרים פחות), אבל האם זה שווה? תלוי את מי תשאל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה...

בכל אופן, אם מבחינה כספית יש לי עוד 350 שקל לשים על המסך מהקנייה מהקבוצתית, השאלה אם שווה לי לשים את הכסף...

בסך הכל אני משתמש במחשב לגלישה באינטרנט, מסמכים וכו' - שימוש דיי בסיסי.. אבל אני רוצה שתהיה האפשרות לראות סרטים באיכות טובה ממרחק 3 מטר מהמסך....

מה אתם אומרים?

והאם בכל זאת מישהו יכול לנקוב בדגם ספציפי שאיכשהו מתעלה מעל שער מסכי ה- TN כי אני מרגיש שאחרת הקנייה שלי תהיה לא מושכלת..

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על ההקפצה.. ממש קשה לי לסמוך על העצות של המוכרים בחנויות - מה גם שרוב הדגמים אינם נמצאים בתצוגה ואני לא יכול לראות אותם..

אני אשמח אם תציעו לי מסך TN טוב בסדר גודל הזה.. הגעתי למסקנה שאני לא זקוק מבחינת שימושים למסך עם פאנל אחר..

בכל אופן, עברתי פה על הדיונים ויוצא בסופו של דבר שממליצים כל הזמן לאנשים על מסכי ה IPS של ה DELL וה- LG, על אף שזה לא בתקציב שלי..

שוב, תודה מראש למגיב..

נ.ב.

נניח שאני כן מחליט ללכת על ה- DELL - כדאי לי לעשות את זה בעוד שהפסיקו לייצר אותו? ועוד שבעמודים האחרונים של הפורום עלו מספר תקלות לגביו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים