עבור לתוכן

רכישת לוח אם ומעבד, שימוש משרדי ואינטרנט בתקציב של כ500-600שח

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכם חברים,

המחשב הנייח שלי התאבד והותיר אותי עם הנייד האומלל שלי...זקוק באופן דחוף להמלצה זריזה על לוח אם ומעבד במחיר כמה שיותר נמוך על מנת

שאחזור במהרה לעבוד מול כל התכנים ששוכבים בהארד דיסק שם.......

זכרון 1GB DDR2 400MHZ...אם אאלץ להחליף זכרון בשביל לוח אחר..וGB יעלה מחיר סמלי אז אין בעיה :)

אז יאללה חברים, זקוק לעזרתכם :yelclap:

פורסם

מה השימושים? מה התקציב? אילו זיכרונות יש לך?

תוסיף את זה לכותרת כדי שתהיה יותר עניינית.. אחרת הדיון ינעל

פורסם

א. חשבת אולי לציין מה היה המפרט הקודם, שאפשר יהיה להתאים את הלוח והמעבד לחומרה הקיימת? ::)

ב. אני לא מכיר יותר מדי מעבדים שהתאבדו. אתה בטוח שהבעיה היא לא בלוח בלבד? ואם כבר, שהיא לא ברכיבים האחרים (זכרונות, למשל)?

פורסם
  • מחבר

Intel P4 Socket 775 3Ghz CPU

מחשב די ישן אבל ההארד דיסק (SATA) , הספק והסידי חדשים...זכרון 1GB DDR2.

צרכי עבודה משרדית בלבד + אינטרנט.

מעדיף AMD....

מחפש הוצאה של כמה מאות שקלים, בעיקר אני עובד על הניידים והמדיה סנטר שבבית אבל לפעמים גם צריך לשבת להרביץ לאופיס.

:)

פורסם

אתה לא עונה על השאלה ששאלתי ומאוד חבל. הכי כיף יהיה לקנות לוח חדש (נניח, G41) ומעבד חדש ואז לגלות שהלוח תומך בזכרונות של 667MHZ ומעלה ואילו שלך הם 400\533.

פורסם
  • מחבר

הזכרונות שלי הם 400...אם זה עונה לשאלתך + אני מניח שהבעיה היא בלוח כי החלפתי את כל הרכיבים מלבד המעבד ועדיין המחשב לא מצליח לעבוד מול כונני SATA... יש לי מספיק חלקי חילוף ישנים בבית כדי לבצע את הבדיקה הזאת.

בכל מקרה אני צריך לוח חדש ומעבד...די, הגופה הזאת כבר בת 4-5 שנים.

פורסם

בוודאי תשמח לגלות ששום לוח שנמכר כיום לא תומך בזכרונות במהירות 400, מה שאומר שאתה צריך גם זכרונות חדשים.

מצד שני, חשבת פשוט לקנות בקר SATA, מהאלה שיושבים על חריץ PCI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים