פורסם 2010 בינואר 2015 שנים שלום, יש לי win xp כשאני נכנס ל system tools=>event viewer דרך computer managment אני רואה מס' שגיאות, חלקם error וחלקם warning 1-מה שיותר מדאיג אותי זו שגיאת error שב- source רשום disk שגיאה זו חוזרת על עצמה הרבה פעמים. שגיאת ה disk מופיע גם ב- warning לציין שביצעתי סריקה לדיסק במס' תוכנות, סריקה מלאה של כמה שעות ויצא שהדיסק תקין ביצעתי גם סריקה של ורוסים ולא נמצא דבר. מדובר בדיסק של WD250GB-YS כשאני לוחץ על השורה של השגיאת ה error נפתח לי חלון זה- וכשאני לוחץ על שגיאת ה warning נפתח לי חלון זה- 2- שגיאה נוספת שמופיעה רק בצורת error היא שב- source רשום SideBySide כשאני אני לוחץ על השורה נפתח לי חלון זה- תודה לעוזרים!
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים שלום לך ! תוכל להוריד ב sticki פה באתר תוכנות דיאגנוסטיקה כמו sys sandra ולהריץ בדיקהבהצלחה
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים שלום לך !התמונות ששלחת הם מתאריכים שונים ב 2009 ,זמן רב בין כל הודעה או erorr ,השאלה היא אם יש עכשיו בעיות ? בכל זאת תעתיק את הטקסט לגוגל ותראה אם יש הודעות דומות .בהצלחה [br]פורסם בתאריך: 23.01.2010 בשעה 23:10:15עוד משהוא . כדאי לך לעשות גבוי לחומר על הדיסק על כל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.