עבור לתוכן

QUAD , T , DUAL CORE מה עדיף לאינטרנט ?

Featured Replies

פורסם

תן קישור לאתר שיש לך 30 אחוז מעבד בו

ואני לבדוק אצלי.

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מודע לעובדה שאחרי שהדף כבר עלה אין שום תקשורת שקשורה לאינטרנט נכון? :kopfpatsch:

ברור שכשתעשה את זה המעבד יעבוד.. זה התפקיד שלו.. לעבד את המידע, תחשוב כמה גורמים מעורבים בפעולה הזאת.

תקשורת עם ההארדיסק, עם הזכרון, עם הכרטיס מסך, כל המידע הזה עובר על הלוח דרך המעבד.. מן הסתם הוא יעבוד.

בכל מקרה זה לא קשור לאינטרנט.

(ואין דבר כזה "אינטרנט תקוע".. האינטרנט היא רשת ענקית שעובדת מצויין, אל תדאג לה :))

פורסם
  • מחבר

קח למשל את האתר הזה www.sport5.co.il תשים סרט אתה תראה שהוא קופץ ל 30 - 40 אחוז ואם אתה מפעיל עוד כמה דפדנים במקביל ? זה אמור להיות מעבד של ריבוי משימות , תגלול את האתר מהר תראה איך הוא קופץ ל 80 אחוז מאמץ בשניה , גם אצלי בעבודה זה קורה לא מבין את זה ...

פורסם

גם אצלי רק 30 אחוז.....

יוש לנו מזל !

יש הרבה כאלה שאצלם זה מאה אחוז, ולא עוזר שום מעבד חזק יותר....

בעיה היא בתוכנה של פלאש. היא גם יש לה באגים, וגם לא כתבו אותה בשביל

לנגן וידאו ולכן היא לא טובה לסרטים בכלל.

מי אשם ראשי זה יוטיוב שעבר לסרטים בפורמט של פלאש, ואחריו כולם הלכו אחריו.

פעם,אולי אדובי יטפלו בבעיה הזה. אולי.

אז תיחה איתה ותפסיק למדוד מעבד.

זה דיון של 10 חודשים על בעיה - בלי פתרון.

http://getsatisfaction.com/adobe/topics/when_using_adobe_flash_player_10_why_is_there_high_cpu_memory_usage_100_utilization

פורסם
  • מחבר

הו מעולה זאת התשובה שחיפשתי תודה King Ivan

עריכה :

שכחתי שלא קיבלתי תשובה לעוד משהו קטן למה שגוללים אתר במהירות המעבד קופץ מ 0 ל 100 אחוז ישר ? את זה אתה יודע ? איך אני יודע שהמעבד מתאמץ ? מרגישים את זה בעבודה ניהיה פריז כזה .

פורסם

למה שגוללים אתר במהירות המעבד קופץ מ 0 ל 100 אחוז ישר ? את זה אתה יודע ? איך אני יודע שהמעבד מתאמץ ? מרגישים את זה בעבודה ניהיה פריז כזה .

התשובה בגוף השאלה. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים