עבור לתוכן

לא מצליח לכבות\להדליק את המחשב

Featured Replies

פורסם

בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה.

אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד.

עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט:

GA-EP45-UD3P

Intel Q9550

4GB DDR2 800MHZ

Vista x64 (בקרוב 7)

והספק:

Hiper Type R Mk-II 680W

תודה!

פורסם

זאת גם יכולה להיות בעיית תוכנה , אבל בלי קשר תסרוק זכרונות , HDD למען הסר ספק .

פורסם
  • מחבר

הרכבתי מחדש תמחשב.. לא עזר.

פורסם

הרכבתי מחדש ? מה רשמתי ומה עשית ? תריץ בדיקות לזיכרון MemTest ובדיקה לכונן הקשיח MHDD , אולי התוכנה דפוקה תפרמט מחדש .

פורסם

ספק כוח או לוח אם תקולים.

יש קבלים נפוחים על הלוח?

נסה עם ספק-כוח אחר.

פורסם

אם המחשב סתם היה לא נכבה, זו יכלה להיות בעיה בווינדוס. אבל היות והוא גם לא נדלק לאחר מכן - אין שום סיכוי שמדובר בבעיית תוכנה.

נשמע כמו בעיה בספק/בלוח אם.

נסה ספק חלופי, ותראה אם זה עוזר.

פורסם

ספק כוח או לוח אם תקולים.

יש קבלים נפוחים על הלוח?

נסה עם ספק-כוח אחר.

איך הגעת לספק כח / לוח אם ? אתה קוסם ? , אה לא נדלק לאחר מכן ? אופס , לא עקבתי סליחה .

פורסם

לא צריך להיות קוסם.

שני הרכיבים במערכת שאחראים על כיבויה ועל הדלקתה הם ספק הכח ולוח האם.

לוח האם הוא זה שמנהל את כלל הרכיבים, וביכולתו להדליק ולכבות כל אחד מהם.

הוא גם אחראי, בעזרת ספק הכח, על כיבויה והדלקתה של המערכת כולה.

היות וייתכן ולוח האם תקין, אל יש תקלה כלשהי בממשק הכיבוי וההדלקה בספק עצמו --- גם ספק הכח הוא גורם פוטנציאלי לבעיה (כמו כן, יכול להיות שיש בעיה באספקת החשמל עצמה, ולא רק בהדלקה/כיבוי).

בכל מקרה, היות וקל יותר להחליף ספק מאשר לוח אם - ולפעמים יש לאנשים ספקים משומשים שוכבים בבית -- הומלץ לבחור להחליף ספק כח, כצעד ראשון.

אם אתה חושב שזה קסם, מציע לך ללמוד עוד טיפה על חומרה.

פורסם

Windows שמעת על זה ? או שאתה עדיין בעידן ה DOS ? במקרה שלו זה גם הדלקה אז זה משהו אחר

פורסם

טל קורקוס, הייתי מציע לך מאוד להיזהר בלשונך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים