עבור לתוכן

השוואה בין שתיי מעבדים

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת לי בבקשה השוואה קצרה בין שתיי המעבדים הכי טובים של INTEL ו-AMD ומי הטוב מבינהם ?

השמח לתגובות!!!!

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לקנות אני פשוט צריך לדעת , אני מניח שהמעבד של אינטל core i7 הוא הטוב ביותר ואצל AMD ה-phenom 2 הוא הטוב ביותר,

אני צריך השוואה ממש קצרה בין שתיי במעבדים , של כמה פרמטרים,זה הכל, לדוגמא:מהירות שעון וכדומה וכמובן קביעה מי הטוב מי בינהם?

השמח לתגובה מהירה

צריך את זה דחוףףףף!!!!!

תודה!

פורסם

קודם כל-

אחרת הדיון ינעל..

לשאלתך.. כרגע ל-AMD יש את ה-Phenom II X4 965, עתיד להשתנות. לאינטל יש את ה-i7 975EE. כמובן אלו מעבדים שנמצאים בשוק ואני לא מדבר על מעבדים שיצאו בעתיד.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם הכותרת ? אני מצטעת פשוט חדש פה אז אני לא ממש מכיר תחוקים,

ולא ממש עניתה לי על השאלה אני צריך יותר מפרט על על המאבדים ולא רק תשם שלהם ובנוסף השוואה קצרה בינהם וכמובן מי יותר טוב?

פורסם

שלום וברוך הבא ל-HWzone.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום

לשאלתך- מה הכוונה במעבדים הכי חזקים? עדיף שתרשום מה השימושים והתקציב שלך.

הוא נתן לך לינק כדי שתכיר כן את החוקים :xyxthumbs:

בקשר לשאלה שלך, הi7 975EE חזק בהרבה...

ה 965 איפה שהוא סביב I5 750...

פורסם

מה הבעיה עם הכותרת ? אני מצטעת פשוט חדש פה אז אני לא ממש מכיר תחוקים,

אני מבין שאתה חדש פה, לכן הבאתי לך קישור לחוקי הפורום וביקשתי שתערוך את הכותרת על פי החוקים. אם תכנס לקישור שהבאתי ותקרא את החוקים (או לפחות לגבי כותרות) אז אתה תבין במהרה מה לא בסדר ומה צריך לעשות.

לגבי הפרטים על המעבדים.. לא ברור לי בשביל מה נחוצים לך הפרטים אבל אם תחפש על כל מעבד ב-google אז במהרה תמצא את המפרטים של המעבדים הנ"ל, כנ"ל לגבי השוואות ביצועים. בכל מקרה, ראשית, זה דיי לא רלוונטי כי משווים מעבדים על פי הביצועים שלהם בשטח ולא על פי נתונים טכניים. דבר שני הוא שמדובר במעבדים מיצרנים שונים, לכן אין שום בסיס להשוואה על פי הנתונים הטכניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים