פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר מסתבר שהידיעה "המרעישה" הזו שווה כתבה: http://HWzone.co.il/news/133023 :-\ :lol: :lol: למה מעלים לאתר כתבה על ICQ? מה אתם ילדים בני 7? ;D ;D
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מה אתה ילדה בת 2? ;Dאני זוכר שפתחתי את זה התלהבתי ואז זה עיצבן אותי אחרי שבוע וחזרתי למסנג'ר הישן הטוב והנאמן!אין כמו מסנג'ר!
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים ICQ הייתה התוכנה הכי טובה עד ש R&D החליטו שלא משפרים תמיכה במצלמות LOGITECH או בכלל ואזכל השיחות וידאו שלי עברו ל-MSN.אם היו מייצרים רמת שיחת וידאו כמו במסנג'ר או SKYPE, הכל היה נראה אחרת.
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר ICQ הייתה התוכנה הכי טובה עד ש R&D החליטו שלא משפרים תמיכה במצלמות LOGITECH או בכלל ואזכל השיחות וידאו שלי עברו ל-MSN. אם היו מייצרים רמת שיחת וידאו כמו במסנג'ר או SKYPE, הכל היה נראה אחרת. אותי מעניין אם יהיה בעתיד מחליף לפייסבוק, לך תדע איזה "מדען" מחשבים ייקום וייעשה תוכנה שנגיד לעצמנו: "וואלה איך לא חשבתי על זה?".
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים זה זמן טוב לשאול שאלה שמאוד עניינה אותי לפני כמה שנים...ICQ הרי הייתה הראשונה וכולם נורא אהבו אותה, מה גרם לכולם לעבור למסנג'ר ולזנוח את הICQ ?
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים הרבה סיבות. הסיבה העיקרית לדעתי היא שבעוד שהתוכנות החדשות היו קטנות, קלילות ופשוטות, ICQ רק הועמסה בעוד פיצ'רים ופרסומות והפכה ל-Bloatware.
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים הרבה סיבות. הסיבה העיקרית לדעתי היא שבעוד שהתוכנות החדשות היו קטנות, קלילות ופשוטות, ICQ רק הועמסה בעוד פיצ'רים ופרסומות והפכה ל-Bloatware.WORD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.