עבור לתוכן

הבנק של מוני פאנן ! צריך ללמד באוניברסיטה

Featured Replies

פורסם

שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי

פורסם

ואז ביום אחד אחרי כמה שנים אתה שם קץ לחייך. רעיון גאוני.

פורסם
  • מחבר

הבנאדם גילגל מיליונים , חי כמו מלך ורק בשנה האחרונה המשקיעים שלו הפסידו , 16 שנה של עשייה וההשקעה היא רק לתקופה של שנה כולם יצאו מרוצים מי שהפסיד זה אנשים שהשקיעו ב 2008 אבל מוני עושה את זה משנת 92 השאלה שנשאלת מה עדיף לחיות 80 שנה כמו כלומניק או לחיות 50 שנה כמו מלך ואז למות ? וגם אם מישהו הפסיד זה לא נורא כל כך 18 אחוז רווח במשך 16 שנה לא מרגישים אף הפסד לא פלא שכולם פתאום " סולחים לו ומוחלים לו " ממש צדיקים , אוהב את האנשים שיש להם ביצים לעשות דברים כאלה רק למי שיש ביצים ואומץ מתקדם בחיים , כל מי שהולך " בטוח " מת עם כוס תה ביד עידן " התמימות " מת מזמן רק החזקים שורדים.

PC RIG #1

Intel E5300 \Zalman AlCu7700

GIGABYTE GA-73PVM-S2H w\ Geforce 7100 ob

Hynix DDR2 2GB 667MHZ CL5*2

WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2*2

LG GSA-GH22NS50 DVDRWX22 SATA BLACK

ANTEC Three Hundred w\FSP 400-60HCN 400W

MX1000

אהבתי את המפרט , חכם מאוד .

פורסם

לא נראה לי שפנאן או מיידוף המציאו מחשהו חדש, זה סוג של תרמית פירמידה

פורסם
  • מחבר

אבל כל עוד הפרמידה נמשכת כולם מרוויחים מה פסול בזה ? למי יש אינטרס להפסיק את הפרמידה ? ים כסף אפשר לעשות מזה וכולם מרוצים צריך להתחיל בסכומים קטנים 10- 20 אלף ולראות לאן זה יתגלגל

פורסם

כי זה משחק סכום אפס. אם מישהו מרוויח כסף, אז מישהו צריך להפסיד.

כל משקיע בעצם מרוויח כסף על חשבון המשקיעים הבאים אחריו. המפסידים מהעסק הם המשקיעים האחרונים (אין אף משקיע אחריהם -> הם לא ירוויחו כסף, ורק יפסידו).

פורסם
  • מחבר

סבבה, אבל תחשוב שאם בנאדם משקיע 16 שנה והרוויח 288% עפ"י 18 אחוז שנתי ובשנה האחרונה הפסיק סו וואט ? לא ביג דיל אף אחד לא היה מסכן .

מי שרק השקיע בפעם הראשונה ב 2008 אכל אותה , מי שהתחיל עם מוני ב 92 והפסיק ב 2007 יצא מלך כל הכסף בכיס.

פורסם

אוקי, ומה עם האנשים שכפי שאמרת, "אכלו אותה"?

זה כמו שתאמר שזה בסדר לגנוב. מי שגנב הרוויח, ומי שגנבו ממנו אכל אותה. לא נורא.

פורסם

אל תאכילו את הטרול(שלא מבין אפילו ש 16 שנה של 18% שנתית זה הרבה יותר מ 288%).

פורסם
  • מחבר

הבנקים לא גונבים ? כולם גונבים , בשיטה של מוני אף אחד לא יכול להפסיד כל עוד יש תזרים קבוע , בנק מחר יכול לפשוט רגל אז ? אין 100 אחוז ביטחון בשום דבר היום , גם יבואן באותה מידה יכול לפשוט רגל אם פתאום אף אחד לא ימשוך סחורה זה אותו עיקרון

פורסם

סבבה, אבל תחשוב שאם בנאדם משקיע 16 שנה והרוויח 288% עפ"י 18 אחוז שנתי ובשנה האחרונה הפסיק סו וואט ? לא ביג דיל אף אחד לא היה מסכן .

מי שרק השקיע בפעם הראשונה ב 2008 אכל אותה , מי שהתחיל עם מוני ב 92 והפסיק ב 2007 יצא מלך כל הכסף בכיס.

אבל כמות המשקיעים צריכה לגדול מעריכית עם הזמן רק בשביל שהעסק לא יקרוס. כמות האנשים שנפגעו כנראה תהיה גדולה יותר מכמות המרוויחים, גם אם סכום הרווחים הכולל שווה לסכום ההפסדים הכולל (לפני שלוקחים בחשבון את ה"רווחים" של מוני עצמו). האם היית מוכן להרוויח מליון שקל אם היית יודע בוודאות שבתמורה לזה 10 אנשים יפסידו 100,000 כל אחד, מבלי שמישהו הזהיר אותם אפילו?

פורסם
  • מחבר

סליחה על התשובה אבל כן , כסף עושים עם שכל בלי רגש ואם מישהו נפגע על הדרך Sorry Oops אתה יודע לא בכוונה זה לא משהו אישי ...

פורסם

במילים אחרות, כמו שאמרתי קודם - אתה היית מוכן לפרוץ לבית של מישהו ולגנוב ממנו. זה לא משהו אישי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים