עבור לתוכן

קירור (אוויר) כמה שיותר שקט, למעבד QX9650

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריך המלצה למערכת קירור כמה שיותר שקטה (מצידי - "שקטה לחלוטין") למעבד Core 2 Extreme QX9650.

לוח האם הוא ASUS P5K3 Deluxe אם זה משנה..

לא מתוכנן שום אוברקלוק.

אין מגבלת תקציב אבל כמובן שכמה שפחות כסף = יותר טוב.

מדובר על קירור אוויר סטנדרטי לחלוטין, לא מים או משהו בסגנון הזה.

תודה

פורסם

לתקציב בלתי-מוגבל / תפוקת-קול אפסית : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_1052&products_id=11823 .

לתקציב שפוי / תפוקת-קול נמוכה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_1052&products_id=11903 .

* את שני הנ"ל תוכל "לגרור" הלאה, למערכת חדשה, בעתיד הנראה לעין.

פורסם

בחירה מצויינת :xyxthumbs:

(על כך אוכל להעיד גם מנסיוני האישי ; והערה קטנה לגבי ההתקנה של זה : שים לב שצריך למשוך למעלה את הברגים בצלב שנועל את גו"ק במקומו על-מנת להעבירם ממקום למקום כדי להתאימם לסוג תושבת-המעבד שברשותך)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מילה ממה שכתבת שם, אבל אני מקווה שיהיה בסדר כשהוא יהיה לידי עם תרשים התקנה :-X

:P

אה, תראה מה מצאתי:

:D

פורסם

מדריך-ההתקנה המצורף לא שווה הרבה... פשוט שים לב למה שהמתקין שם עושה בין 1:16 ל-1:26.

פורסם

אני מצטרף להמלצה, הקירור הזה פסיכי לגמריי.

פורסם

עם כל הכבוד לקירור, השאלה היא למה אתה לא עושה OC.. ;D

פורסם

לא כל מה שחזק מרעיש ;D אבל שיהיה... ;D

פורסם

יש לי המעבד הזה, ויושב עליו Scythe Mine Rev.B, שהוא טיפה יותר זול מה-Coolermaster ושקט להפליא, אבל כרגע נראה שאינו זמין.

המעבד מגיע ב3GHZ סטוק, ולפחות אצלי עושה 3.6GHZ יציב 100% עם 0 העלאת מתחים ו0 תוספת לפליטת חום. סביר להניח שיש יחידות יותר ופחות מוצלחות, וזה אולי גם תלוי בלוח. לדעתי אפשר גם להביא אותו ל3.8GHZ במצבים מסוימים בלי להעלות מתח.

פורסם
  • מחבר

וואלה? תודה, אני אנסה את זה וכל עוד תהיה לי מהירות שהמאוורר יחזיק אותה בלי בעיה במצב השקט ביותר - סבבה :)

(למה יש לך מעבד כזה?)

פורסם

היום מעבדות שלמות עוברות ממעבדי הQX למעבדי הEX החדשים בתושבת LGA1366 מה שאומר שישנם המון אנשים שפשוט מוכרים את השאריות המתוקות האלה בכלום כסף.

(את הQX שלי קניתי לאחר שהוצא משרת לצורכי מדע)

פורסם

מצטרף להמלצה וכבר הזמנתי את שלי D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים