עבור לתוכן

About EA Store, Visa CAL and stuff

Featured Replies

פורסם

תנו לי לספר לכם על חווית שירות יוצאת מן הכלל, אך לכיוון השלילי מצד כל החברות הנ"ל.

לפני כמה ימים רציתי לקנות משהו מ EA Store, אחרי שהצלחתי להכנס לאן שרציתי [סיכוי של 1 ל 10 בערך שלא יציג לך איזה ארור] לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות. גם לא שום איזכור שבריטניה כוללת את ישראל...

לכן הזמנתי עם כתובת של דוד בארה"ב עם כרטיס אשראי של אמא.

לא קיבלתי שום אימייל או הודעה כלשהיא שההזמנה אכן התבצעה או נכשלה.

רק אחרי כמה ימים שהצלחתי לתפוס אותם הם הודיעו לי שההזמנה התבטלה ולא ציינו למה.

למחרת היום הלכתי לסניף דואר בנס ציונה והוצאתי ויזה נטענת בסל 300 ש"ח כך שנשאר לי 280.

הגעתי הביתה, נתתי לכרטיס קצת זמן ולמחרת הזמנתי מ EA STORE.

עוד פעם אותו סיפור, ללא שום הודעה. אחרי כמה דקות שמצאתי את ההזמנה ראיתי שהיא Canceled by system.

כששאלתי אותם מה קרה עכשיו הם ענו לי שיש בעייה עם ה billing address למרות שחבר שלי קנה עם אותו כרטיס אשראי מאותו מקום [הפעם הזמנתי מ UK וסימנתי ישראל] את אותו המוצר.

להפתעתי הכסף ירד מהכרטיס שלי ולא חזר. דיברתי עם CAL והם אמרו שבית העסק חייב לשלוח להם FAX עם כל מני אישורים.

EA המשיכו לטעון עשרות פעמים [לא, אני לא מגזים] בצ'טים שלי איתם שהכסף יחזור תוך 3-5 ימי עסקים ורק אחרי שהתקשרתי ל EA בבריטניה ודיברתי איתם הצלחתי בסופו של דבר לשכנע אותם לשלוח פקס. הם שלחו את הפקס ביום שבת והודיו לי מיד באימייל. CAL טוענים שלא הגיע להם אף FAX בינתיים למרות שהם אמרו לי שאפשר שהם ישלחו בשבת.

היום הלכתי לדואר בנס ציונה על מנת להוציא 100 שקל מהכרטיס שלי, היה בו בערך 105 שקל... באמצע התהליך אני רואה הפקידה בארה לגזור לי את הכרטיס...

אני שואל אותה מה היא עושה, היא אומרת לי הכרטיס מבוטל! אני אומר לה למה ? היא אומרת שאי אפשר למשוך כסף בלי לבטל את הכרטיס.

אבל אני צריך עוד לקבל החזר לכרטיס הזה, אני אומר לה. מתקשרים ל CAL והמנהלת סניף נותנת את הקוד שלה וכו'. כמובן שלCAL אין תשובה חדש משמעית, ואני יוצא מהסניף בלי אגורה תוך כדי שהמנהלת סניף אומרת לי שהיא לא רוצה לקחת סיכונים והיא מבטלת את התהליך.

היום אני שוב מדבר עם השירות של CAL כשאני בבית, הם לא יודעים על שום FAX שנשלח או לא נשלח מEA ולפני כמה שעות הם עוד הודיעו לי שהכרטיס התבטל.

עכשיו הם רוצים שאני אחכה 30 יום על מנת לקבל את מה שמגיע לי.

אני אישית לא מתקרב יותר ל CAL.

פורסם

מה אתה רוצה מכאל? זה כרטיס אנונימי ויחד עם היתרונות שבדבר יש לו גם חסרונות, זה לא משהו חדש אלא משהו שכתוב בהסכם הרכישה של הכרטיס.

האשמה היא אך ורק של EA.

פורסם

כנראה שיש סיבה שהם לא מוכרים לישראל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים