עבור לתוכן

צריך עזרה אנשים במימוש של איזה תוכנית

Featured Replies

פורסם

לכל המעוניין לעזור :

ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה:

char index hex value ascii value binar value

1 1fh blabla.. 10000101

אשמח לקצת הכוונה בנושא...

scizoeffective@gmail.com

פורסם

בעקרון זה לא ממש מסובך. הדברים היחידים ש"מאתגרים" הם הקריאה/כתיבה לקובץ וההמרה לערך בינארי.

באיזו שפה מדובר? (מומלץ שגם תוסיף אותה לכותרת)

איזה ידע יש לך בנושא?

פורסם

נשמע כמו שיעורי בית של מישהו.

המטרה נראת לי "איך להשתמש בprintf וב for loop "

תוכנית די קלה וקצרה.

נב : טיפ קטן כשעושים binary & כדאי לשים את זה בסוגריים כי יש לbinary operations קדימות מאוד נמוכה אפילו פחות מפעולות השוואה.

פורסם
  • מחבר

האמת ששכחתי לציין שאני אכתוב את זה בVB כי זה לא ממש משנה לי. הדבר היחידי שאני רוצה לממש בעזרת האפליקציה הזאת זה מנגנון בדיקת דגיאות לפי המינג, לכן אני ארצה לעוות טקסט ואז לנסות לבנות אלגוריתם שמתקן אותו.

מספר דברים שברצוני להבין:

באיזה דרך אתם הייתם מסדרים את הנתונים כמו בטבלה שציינתי בהודעה הראשונה?

מה הפקודות לכתיבה וקריאה מהקבצים הללו?

לא עדיף לבצע את כל הפעולות של סידור הטקסט בתוך שדה טקסט בתוכנה עצמה ואז אולי לייצא את התוצאה הסופית לקובץ??

תודה רבה על העזרה

נעם

פורסם

באיזה דרך אתם הייתם מסדרים את הנתונים כמו בטבלה שציינתי בהודעה הראשונה?

מה זאת אומרת באיזו דרך? אתה בעצמך כתבת את הדרך שבה המידע צריך להיות מודפס לקובץ.

מה הפקודות לכתיבה וקריאה מהקבצים הללו?

http://www.google.co.il/search?q=visual+basic+files

לא עדיף לבצע את כל הפעולות של סידור הטקסט בתוך שדה טקסט בתוכנה עצמה ואז אולי לייצא את התוצאה הסופית לקובץ??

לא ממש. הטיפול בכל תו הוא עצמאי ולא תלוי בשאר התווים בטקסט, ולכן עדיף פשוט לעבור תו אחר תו, ולכתוב לתוך הקובץ שורה אחר שורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים