עבור לתוכן

מחשב לא עובד ...

Featured Replies

פורסם

מה קורה ?

המחשב שלי פתאום הפסיק לעבוד , ניסתי להחליף ספק אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?? האם הבורד נדפק ?? לפעמים כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה המאווררים זזים קצת ממש קצת ..

תודה

עדכון :

ניתקתי הכל חוץ מהספק והמעבד אבל עדיין אין תגובה המחשב לא עולה .

פורסם

תנתק גם את המעבד מלוח האם, ככה שללוח האם יהיה מחובר אך ורק ספק+מאורר מעבד+מאורר נוסף כלשהו.

אם תדליק והמאוררים לא מסתובבים ואתה אומר שהספק תקין אז זה אומר שהלוח לא תקין.

פורסם

או שהלוח לא תקין או שמשהו מקצר.

תוציא את הלוח לחלוטין מהמארז ותנסה להפעילו.

פורסם

וואלה גם רעיון מעולה.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את המעבד וניסתי אבל גם זה לא עזר , המאוורים נותנים דחיפה ממש קטנהכמו קודם ומפסיקים לעבוד .

פורסם

תוציא את הלוח לחלוטין מהמארז ותנסה להפעילו.

פורסם

נשמע כמו לוח אם שסיים את תפקידו בעולם הזה..

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הלוח מהמארז אבל עדיין לא פועל ..

עדכון :

החלפתי לוח והמחשב עבד אבל עכשיו יש בעיה אחרת :( קניתי פוקסקון G31MV , עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הערה שהלוח לא תומך במעבד שלי והוא רק תומך במעבדים עם צריכת חשמל נמוכה יותר מתחת ל 65W ויש לי P.D מה אפשר לעשות ?? יש עידכון ביוס ?? או שאני חייב להחליף לוח ?

פורסם

למה אתה לא מתייעץ לפני קניית לוח?

מה יש לך? פנטיום D? הלוח שרכשת לא תומך במעבד הזה. עדכון ביוס לא יעזור.

החלף את הלוח.

פורסם
  • מחבר

זה לא הקטע של להתייעץ אני יודע מה מתאים ומה לא , אבל שלחתי קרוב משפחה לקנות לי את הלוח והוא כנראה לא שאל בכל מקרה אני מחר הולך להחליף .

עדכון :

החלפתי את הלוח ללוח ASUS P5KPL-AM הלוח תומך PD , עכשיו הרכתי הכל כמו שצריך והמחשב עובד אבל המסך לא עולה ואחרי שתי דקות הוא המחשב מתכבה לבד מה יכולה להיות הבעיה ?

עדכון :

כנראה שהמאוורר של המעבד לא היה מחוזק טוב עכשיו סידרתי את זה והבעית ההתכבות של המחשב נפתרה , רק שהמסך עדיין לא עולה אולי כי יש כרטיס מסך פנימי בלוח שצריך לבטל ?? אני לא יכול לחבר ל VGA כי הכאבל שלי DVI ואין לי ממיר ...

פורסם
  • מחבר

אני שולל עכשיו בעיה בכרטיס מסך כי חיברתי כאבל לכרטיס מסך הפנימי של הלוח ועדיין המסך לא עולה...

פורסם

שלום לך !

ייתכן שהכבל למסך לא תקין .

אם יש לך מסך אחר זמין - תנסה להעלות מחשב אתו .

גם אם יש לך כרטיס מסך אחר - תנסה לבדוק .

:hat:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מסך אחר גם לא עובד ...

עדכון :

זהו הבעיה נפתרה הזכרונות שהיו הם במהירות 533 והלוח לא תומך במהירות הזאת , אז החלפתי ב 800 וזה הסתדר .

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים