עבור לתוכן

הכרטיס קול לא מתאים ללוח הגיוני ?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?

פורסם

אם אתה מתכוון לזה שהכרטיס לא נכנס עד הסוף לחריץ ה-PCI, זאת בעיה מוכרת שמקורה בעיקר בהתקנה לקויה של לוח האם במארז (שימוש בספייסרים קצרים מידי או מעטים מידי).

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לזה שהכרטיס לא נכנס עד הסוף לחריץ ה-PCI, זאת בעיה מוכרת שמקורה בעיקר בהתקנה לקויה של לוח האם במארז (שימוש בספייסרים קצרים מידי או מעטים מידי).

איזה סרט אחי זה התכנאי של הרככיב לי אין איזה אפשר לסדר את זה או רק משהו שמבין יוכל לסדר לי את זה ?

אין איזה אפשרות לקנות PCI חיצוני אחי או משהו ? לעשות איזה קומבינה אחרת

פורסם

כמו שאומרים בצה"ל, קומבינה זאת תמיד אפשרות, אבל אם ברצונך לפתור את הבעיה כמו שצריך, צריך לפרק את הלוח ולהתקין אותו בחזרה כמו שצריך.

בשלב ראשון תבדוק אולי הכרטיס עובד גם כשהוא לא נמצא 100% בתוך הסלוט, כמו כן אתה יכול לוותר על ההברגה של הכרטיס למארז ולהשאיר אותו מוחזק במקום בעזרת החיכוך של פחית ה-PCI למארז.

פורסם
  • מחבר

זה העניין פה שזה מורכב אחי אתה לא יודע כמה!!

יש לי כרטיס קול של MADIUO עכשיו קניתי מחשב חדש והעברתי תכרטטיס קול למחשב החדש שהייה מותקן בו ווינדוס 7

עכשיו ראיתי שאין עידכון לכרטיס קול לווינדוס 7 נסיתי לעשות הכול לא הצלחתי הייתי בטוח שהכול קול מחובר טוב והכול כי בדקתי את זה פעם שעברה

עכשיו וראיתי שאין שום סימן לכרטיס קול אפילו לא חומרה חדשה כלום! עכשיו אני כמה חודשים הייתי בטוח שהבעיה בדריבר

אמרתי בוא נפרק תמחשב ונבדוק קיצר אני מפרק תמחשב חיברתי תכרטיס קול בדקתי ב100 אחוז שהוא מחובר טוב ולא חיברתי תכרטיס קול עם הבורג

קיצר אני מדליק תמחשב אני רואה שהכרטיס קול זוהה היום רשום ליד השעון תכרטיס קול שלי תשם והכול

וואלה הייתי מפסוט ראיתי שפועל והכול אז סתם התחלתי לשחק רציתי לחבר תחיבור של הממיר של הטלוויזיה לכרטיס קול ראיתי שהכרטיס קול ממש נכנס בפנים שאני מחבר כי עשיתי קצתב חוזק קיצר אמרתי נבריג אותו אז אני כזה מנסה להבריג אני רואה שעם אני מנסה להבריג אז הכרטיס קול לא נכנס טוב! ועם הוא נכנס טוב

אני חושב שהוא נכנס טוב אבל ב95% מצד ימין של הכרטיס הוא נכנס טוב מצד שמואל ממש קצת חסרר ממש ממש קצת

עכשיו שאני מדליק תמחשב אני רואה שהכרטיס קול פאיתום לא פועל לי אבל רשום לי שהכרטיס קול מחובר ורק צריך להתקין דריבר

עכשיו זה מסובך רצח!! עכשיו רשום שהכרטיס מחובר עכשיו יש מצב שהמחשב לא מזהה תכרטיס בגלל שהוא לא מחובר 100 ?

למרות שרשום שהמחשב מזהה תכרטיס קול כי בעיה לבדוק עם זה בעיה בחיבור או בדריבר משהו נתן לי דריבר להתקין לכרטיס קול אבל לא מקורי!

שומעים מוזיקה עם הכרטיס קול אבל עם מלא מלא היבוטיםםםםם עכשיואין לי מוסג עם זה בגלל הדריבר אלו מקורי או שבגלל שהכרטיס קול לא מוכנס טוב

עם הייה לי התקנה של הכרטיס קול שמתאים לווינדוס 7 הייתי בודק בדיוקק

מה שלא הגיוני איך זה שהכרטיס קול פעל לי בהתחלה עםם דריבר לוויסטה ובפעם השנייה הוא לא פעל זה מה שלא הגיוני

פשוט בהתחלה שחברתי תכרטיס קול למחשב בלי הבורג אז הדלקתי תמחשב הייה רשום זיהוי של הכרטיס קול והשם הותקן וזהוא נגמר

עכשיו שאני עושה ביצוע סריקה לזיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי שיש כרטיס קול מחוברת אבל אומר שצריך דריבר עכשיו איןלי מוסג עם זה תקלה של הווינדוס איזה באג קטן או בעיה של החיבור עם הכרטיס קול הייה מחובר 100 % טוב הייתי אומר זה בעיה בדריבר ועם הייה לי דריבר אז הייתי בטוח שזה בעיה בחיבור אז אני לא יודע איזה צד הבעיה

אין אפשרות לקנות איזה PCI חיצוני משהו בסגנון

אבל איך זה הגיוני שכרטיס מסך מחובר טוב והכרטיס קול לא מחובר עם הכרטיס כול לא מתחבר טוב גם הכרטיס מסך לא הייה צריך להתחבר טוב ... אני צודק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים