פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מנוע הgoldsrc http://www.naiteki-kensei.com/ אבל זה לא מוד כמו כל האחרים יש פה שיפור גרפיקה מטורף וגיימפליי מטורף וזאת רק ההתחלה כי גם ESF עוד מעט הולך להיות אפילו יותר טוב מזה www.esforces.com קבלו איזה טריילר חזק
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר למרות הכותרת, מה שאני רוצה להציג פה זה איזה דברים יכולים לעשות עם מנוע ישןמה שרואים במוד הזה של נארוטו זה כלום, הצוות של ESF הכניסו דברים מטורפים כמו פורמט מפה חדש יותר שנותן לעשות מפות גדולות ומפורטות ועוד טונה של דבריםאני ממש מקווה שכל האחרים שילכו בעקבותיהם ויחזירו את המודים של HL1 לפופולאריות
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים אני ממש מקווה שכל האחרים שילכו בעקבותיהם ויחזירו את המודים של HL1 לפופולאריותמה היתרונות שבכך? רוב צוותי הפיתוח קטנים מאוד ותחלופת כוח האדם בהם גדולה.מה הטעם בלבזבז זמן בשידרוג מנוע ישן לסטנדט קיום כשאפשר לנצל אותו לפיתוח המוד עצמו?
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר מה היתרונות שבכך? רוב צוותי הפיתוח קטנים מאוד ותחלופת כוח האדם בהם גדולה.מה הטעם בלבזבז זמן בשידרוג מנוע ישן לסטנדט קיום כשאפשר לנצל אותו לפיתוח המוד עצמו? הם טוענים שהSDK של סורס מגביל אותם מאוד לעומת goldsrc שאיפשר להם להכניס דברים מטורפים
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים אם ככה שיהיה להם לבריאות. תכלס המוד ניראה מדהים. חבר'ה מוכשרים.. אגב תודה על הדיון קראתי על המוד אבל אף פעם לא יצא לי לראות סרטון גיימפליי ובאמת הוא ניראה מדהים
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים מחבר המוד הזה הוא עוד בקטנהתראה מה עשו עם המוד של ESF, מה שהוא עכשיו ומה שהוא הולך להיותפשוט מטורףפעם צחקתי עליהם ואמרתי איזה טמטום למה לא לעבור לסורס, למה להישאר במנוע ישן כל כךאבל זה היה אז כמוד היה סך הכל גיימפליי שונה עם מודלים ומפות שונות, מה שעשו הפעם זה שדרוג מטורףיש מלא שחקנים שמתים על המנוע הזה אבל נטשו אותו בגלל דברים כמו גרפיקה מיושנתדרך אגב, חלק מזה זה גם תודות לopengl שיש בgoldsrc ואין בסורס
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים בינתיים היתרון הכי גדול של שני המשחקים האלה הוא שאפשר להריץ אותם על nexus1 או iphone... יכול להיות מעניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.