עבור לתוכן

חיבור מערכת רמקולים 5.1 לXBOX ELITE

Featured Replies

פורסם

ניתן לחבר מערכת רמקולים של קריאייטיב לוג'יטק ודומיהם המיועדים למחשב? אילו יציאות אודיו דיגיטלי יש בXBOX?

פורסם

איזה פיתרון מעפן... אבל מצד שני - מתאים למייקרוסופט.

כמובן שגם הHDMI מוציא סאונד דיגיטלי , ככה שאם הXBOX מחובר לטלוויזיה עם HDMI ולטלוויזיה יש יציאה דיגיטלית אחרת - יש מצב שכדאי לחבר ככה.

פורסם

באמצעות מתאם מיוחד יש ל- XBOX יציאה דיגיטלית אופטית.

http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/783/783848/xbox-360-elite-opening-20070426005624307-000.jpg

השאלה היא לאיזה רמקולים למחשב יש כניסת SPDIF? אני מכיר רק את Z5500 ועוד כמה דגמים של מיקרולאב, אבל בכל מקרה לא משהו במחיר סביר.

לא מכיר דרך שתוכל לחבר בה רמקולים סטנדרטים למחשב ולקבל 5.1.

פורסם

איזה פיתרון מעפן... אבל מצד שני - מתאים למייקרוסופט.

כמובן שגם הHDMI מוציא סאונד דיגיטלי , ככה שאם הXBOX מחובר לטלוויזיה עם HDMI ולטלוויזיה יש יציאה דיגיטלית אחרת - יש מצב שכדאי לחבר ככה.

בכבל הרגיל יש יציאת SPDIF אופטית, אם הרסיבר תומך בסראונד של דולבי אפשר להשתמש בבננות הרגילות...

פורסם

אז חצי נחמה , אם יש לך כאמור רסיבר שמדבר SPDIF "חשמלי" המצב בסדר.

ליביו

פורסם

זה לא SPDIF, זה הקומבינה של דולבי להעביר סראונד דרך RCA שמשמש לסטריאו...

גם לסוני כזכור לי יש רק SPDIF אופטי, הקונסולות תוכננו להתחבר לטלביזיה או למערכת קולנוע ביתי, אף אחד לא יתן לך חיבור אנלוגי לסראונד היום..

פורסם

איזה קומבינה עוד יש חוץ מSPDIF (אני שואל ברצינות)?

לגבי הPS3 - אתה צודק.

אנלוגי יש רק 2 ערוצים , אופטי מגיע ל5.1 ועל HDMI יש גם 7.1

ליביו

פורסם

זה לא SPDIF, זה הקומבינה של דולבי להעביר סראונד דרך RCA שמשמש לסטריאו...

גם לסוני כזכור לי יש רק SPDIF אופטי, הקונסולות תוכננו להתחבר לטלביזיה או למערכת קולנוע ביתי, אף אחד לא יתן לך חיבור אנלוגי לסראונד היום..

אתה מתכוון ל DPL2? את זה אפשר לעשות, אבל הוא לא יקבל סראונד אמיתי..

פורסם

לדעתי הוא מדבר על חיבור קואקסיאלי, אף אחד לא אמר שהחיבור הדיגיטלי חייב לעבוד על סיב אופטי, ניתן להעביר את האות

גם על כבל RCA רגיל (ולא לא מדובר על ProLogic אלא על DD אמיתי). בכל מקרה לאקס בוקס אין יציאה קואקסיאלית.

אם יש לך מחשב ליד הבוקס עם כרטיס קול בעל כניסה אופטית ניתן לתת לכרטיס לבצע פריסה של האות הדיגיטלי לאנאלוגי.

פורסם
  • מחבר

סליחה שהטרחתי אותכם. לאחר בדיקה (הקונסולה היא לאחי ולא לי) אין דיי מקום למערכת 5.1 וחשבתי להביא לא את ה Harman-Kardon SoundSticks 2.1 רק שיש להם חיבור 3.5 רגיל שמתאים לכניסת מחשב. אשמח לעזרה על חיבור הרמקולים האלו.

מיד לאחר שאלתי נתקלתי בזה: http://www.overclock.net/xbox/363405-how-connect-your-xbox-360-your.html

אני חושב שזה עונה על שאלתי. האם הקונסולה מגיעה עם סוג מתאם כזה?

ואם כבר בחיבור 3.5 עסקינן, מה עם חיבור אוזניות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים