עבור לתוכן

Dark Void - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

SyndromE שאתה אומר משחק נחמד בסך הכל אתה צריך לחשוב גם על העלות שלו ואם כדי לשלם אליו 50$ בערך בגרסת הPC ו60 $ בערך בקונסולות

(מחירי ארצות הברית )

וכניראה במשחק הזה הרבה מאוד מבקרים חשבו שלא כדי

אם הוא טוב להשגה בדרך אחרת ... זה כבר עניין אחר

אבל אני לא ירצה לבזבז זמן על משחק בינוני שהוא לא חלק מסדרה קלסית או משהו בסגנון

גם ככה יוצאים מספיק משחקים יותר טובים בתקופה הקרובה ויש לי מספיק משחקים שעוד לא סימתי

• תגובות 69
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משומה המשחק נתקע לי פעמים רבות ויש FPS DROPS ברמה מטורפת.

יש עוד מישהו שחווה זאת תחת הגדרות מקסימום ללא AA ב1920x1200?

פורסם

התחלתי לשחק במשחק עצמו

הרבה יותר מהנה מהדמו

אני בערך שעה שעתיים לתוך המשחק אחרי הטיפוס לראש המקדש הראשון

כל המשחקיות האנכית על הצוקים היא נחמדה מאוד

הסאונד של הנשקים השונים נחמד

והאפקטים של ה פיזיקס שאוייבים מתפוצצים לחתיכות באמת מורגש מבחינה ויזואלית וכיף לראות את זה קורה

יש ירידה בפריים רייט שזה קורה הכי נמוך שירד לי היה לאזור ה 40+ פריימים לשנייה

בעקרון לא מורגש בנתיים על הגדרות HIGH

הגארפיקה הכללית לא משהו מיוחד אבל מספיק להנאה

החייזרים עצמם מעוצבים יפה וגם יודעים לברוח ממך ולהסתתר שצריך לפי מה ששמתי לב עד עכשיו

סך הכל משחקיות רגילה סטנדרטית רק התעופה מצילה את המשחק ועושה אותו דבר כיף

מצרף תמונות שצילמתי מהשעה שעתיים הראשונות של המשחק

http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=shippingpcskygame201001.jpg

פורסם

Guardian Angel, המשחק רץ לי חלק על 60FPS כל הזמן ללא ירידות. (YSNC דולק, 4x AA מהדרייבר)

אותו הדבר על ה-8600GT שלי. המנוע קל ויציב בטירוף.

פורסם

ולמשהו אחר - כשאני משחק משום מה המשחק לא ממלא את כל המסך...הוא בחלון נפרד ורואים את הדסקטופ. איך מסדרים את זה?

גם אצלי, איך לעזאזל מוציאים את זה מ-Window Mode?

פורסם

גם אצלי, איך לעזאזל מוציאים את זה מ-Window Mode?

ALT+ENTER ?

פורסם

^ הם אומרים שזה לא עבד להם. בכל אופן אצלי זה עבד.

נסו להקליק על החלון לפני שאתם עושים אלט-אנטר.

פורסם

יצאתי מהמשחק בלי לעבור אפילו את הסצנה הראשונה, איך אני אמור לפגוע בחלליות האלה עם השליהט הגרועה הזאת בעכבר? :kopfpatsch:

פורסם

סיימתי את המשחק סך הכל כיף

הנשקים במיוחד מהנים לשימוש כל פעם האויבים מתפוצצים אחרת והאבק שלהם מתעופף בצורה שונה

הקלטתי וידאו קצר של Base jumping בשלב של הדמו

פורסם

בשלב השני של Episode 2...

השלב הקודם היה פשוט כמעט בלתי אפשרי עם השליטה הזו, אני מודה. אם הם היו עושים Checkpoint reached איפה שצריך זה היה עוזר. אבל עשיתי טריק של לעוף עם ה-JetPack מעליהם ולקחת את אחד המכונות ירי... לא פשוט כשיש לפני זה מליוני ווטצ'רס ואת הסורבייבר הזה להגן עליו. החלק שאחר כך היה קל.

אבל בכל אופן כיף, מתחיל ליהיות מעניין.

אבל העלילה קצת מבלבלת אותי בשלב זה. מישהו הבין? :)

פורסם

לא יודע אם שאלו לפני ( לא קראתי את הדיון )

מישהו יודע למה בהגדרות של המשחק לא ניתן לעלות מעל LOW בפיזיקס ? ( GTX260 )

ויותר חשוב, למה הביצועים יורדים בחדות כל כך ? שאני מגדיר LOW ( נאמר ברולוציה מאוד נמוכה 1280 ) FRAPS מראה 150~ FPS, אבל לפעמים יש נפילות ל 5FPS, המשחק ממש נעצר וזה קורה גם בנקודות שאין איזה לחץ גרפי...

אוליי PATCH ? אני עם הדרייבר האחרון... :xyxthumbs:

פורסם

מעל LOW ניתן לבחור רק אם GPU PhysX מסומן (enabled) בדריבר של NV.

בהתקנת המשחק עצמו (בהרצת setup, עוד לפני ההתקנה עצמה) יותקן אוטומטית NVIDIA GAME System Software או משהו בסגנון.

החרא הזה יכול לדרוס את התקנת הפיזיקס האחרונה שלך. לי למשל נעלמה האפשרות של פיזיקס לגמרי מהדריבר לאחר התקנת המשחק.

אני הסרתי את ה-game system software הזה, הסרתי פיזיקס, והתקנתי פיזיקס מחדש - הבעייה נפתרה.

חבל שמשחקים עדיין מנסים להתקין לך גרסאות פיזיקס ישנות שלא תומכות GPU בכלל. והמשחק הזה אפילו לא שואל אותך אם להתקין או לא.

הסיבה שירד לך ה-FPS בחדות שכזאת היא ש-GPU PhysX בכלל לא עובד - אתה מריץ LOW על ה-CPU.

פורסם

תודה על התשובה סנדי יקירי :xyxthumbs: אני יבדוק עכשיו את העיניין ויעדכן :)

עריכה,

צודק ! עכשיו האפשרות HIGH נפתחה ואין יותר בעיות FPS, רץ מצויין ונראה טוב !

אם אני עכשיו ( אחרי שהפיזיקס מותקן כראוי שוב ) מוריד ל LOW, זה שוב יפול על המעבד ?

פורסם

תגידו, מה בדבר כרטיסים של ATI?

אפשרי להריץ Physx ואם כן איך זה יפעל?

פורסם

פיזיקס על LOW וזה יפול על ה CPU, לפי מה שראיתי אצלי המשחק לא שחיק כלל עם פיזיקס ללא תמיכה מ-ה GPU.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים