עבור לתוכן

Dark Void - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כל אלה שחוו בעיות בתעופה - ניסיתם גיימפאד? כי עם מקלדת ועכבר זה באמת לא משהו, אבל עם גיימפאד זו חוויה מהנה לגמרי :)

• תגובות 69
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס שלי צריך לשבת כזונת פיזיקס יחד עם כרטיס חזק ממנו כדי להריץ משחק עם גרפיקה בינונית על מקס'? :kopfpatsch:

פורסם

נראה משחק נחמד, אוליי נגדיר פיזיקס למרות הכל ;D

פורסם

אני היחידי שהוא מזהה לו את העכבר בתור פד ?

אם אני מזיז את העכבר ימינה, אז הכוונת תמשיך לזוז ימינה עד שאנ יאחזיר את העכבר למרכז, משהו בדמו הזה דפוק לגמרי.

מישהו ?

לא מצאתי כלום על זה ברשת..

פורסם

היי

יש כבר את המשחק המלא ............

פורסם

לא למחשב...

כנראה שבאמת יצא...

פורסם

הביקורות לא אוהדות במיוחד.

לא יודע אם יש את המשחק בחנויות בארץ אבל ב STEAM הוא יצא בעוד כשעה.

פורסם

אז מה, שווה להורידלקנות את המשחק?

פורסם

הביקורות לא אוהדות במיוחד.

לא יודע אם יש את המשחק בחנויות בארץ אבל ב STEAM הוא יצא בעוד כשעה.

ראית את הביקורת בGT?

אמרו שחוץ מלעוף (ושזה החלק הכי טוב וחזק של המשחק) שום דבר לא חדש ומעניין כל כך (מערכת הכיסוי והירי דומות מאוד למשחקים אחרים) , הסיפור חלש (וקצר) ואין מולטיפלייר.

ממש חבל , המשחק הזה הראה המון פוטנציאל בטריילרים לפני שהוא יצא , עכשיו הוא מאכזב המון אנשים...

פורסם

מישהו ?

לא מצאתי כלום על זה ברשת..

בקרוב יהיה ברשותי את המשחק המלא , בדמו היה לי משהו דומה , אני אדאג לעדכן אותך אם זה הסתדר.

פורסם

ראית את הביקורת בGT?

אמרו שחוץ מלעוף (ושזה החלק הכי טוב וחזק של המשחק) שום דבר לא חדש ומעניין כל כך (מערכת הכיסוי והירי דומות מאוד למשחקים אחרים) , הסיפור חלש (וקצר) ואין מולטיפלייר.

ממש חבל , המשחק הזה הראה המון פוטנציאל בטריילרים לפני שהוא יצא , עכשיו הוא מאכזב המון אנשים...

הביקורות היחידות שאני בודק זה של GT, הם אמינים והביקורות שלהם בוידאו. אני לא יכול לקרוא ביקורות, הן ארוכות מידי, אחרי כמה שורות אני מתחיל לדלג על שורות, לחזור על שורות פעמיים ולקרוא מילים בודדות בלי להצליח לחבר אותן למשפט הגיוני (בקיצור בעיות ריכוז קשות מאוד), מזל שיש אתרים שאפשר לשמוע/ליראות בהם את הביקורת.

פורסם

^^

חחח , מבין אותך ומסכים איתך לגמרי...

פורסם

הגיוני שהמשחק מותאם ל XP ו- VISTA אך לא ל W7?

משום מה ראיתי איפשהו שהדרישות של המשחק המקורי זה ל XP ו- VISTA בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים