פורסם 2010 בינואר 1815 שנים כל אלה שחוו בעיות בתעופה - ניסיתם גיימפאד? כי עם מקלדת ועכבר זה באמת לא משהו, אבל עם גיימפאד זו חוויה מהנה לגמרי
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים כל המידע על physx במשחק וסרטון השוואה: http://physxinfo.com/news/1689/gpu-physx-in-dark-void-comparison-video/ לעזאזל זה הולך להיות כבד...
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים הכרטיס שלי צריך לשבת כזונת פיזיקס יחד עם כרטיס חזק ממנו כדי להריץ משחק עם גרפיקה בינונית על מקס'?
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים כל המידע על physx במשחק וסרטון השוואה: http://physxinfo.com/news/1689/gpu-physx-in-dark-void-comparison-video/ לעזאזל זה הולך להיות כבד... יש לי ג'ויסטיק X3D של לוג'יטק , זה יעזור ? זה למטוסים בכלל לא?
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אני היחידי שהוא מזהה לו את העכבר בתור פד ?אם אני מזיז את העכבר ימינה, אז הכוונת תמשיך לזוז ימינה עד שאנ יאחזיר את העכבר למרכז, משהו בדמו הזה דפוק לגמרי.מישהו ?לא מצאתי כלום על זה ברשת..
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים הביקורות לא אוהדות במיוחד.לא יודע אם יש את המשחק בחנויות בארץ אבל ב STEAM הוא יצא בעוד כשעה.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים הביקורות לא אוהדות במיוחד.לא יודע אם יש את המשחק בחנויות בארץ אבל ב STEAM הוא יצא בעוד כשעה.ראית את הביקורת בGT?אמרו שחוץ מלעוף (ושזה החלק הכי טוב וחזק של המשחק) שום דבר לא חדש ומעניין כל כך (מערכת הכיסוי והירי דומות מאוד למשחקים אחרים) , הסיפור חלש (וקצר) ואין מולטיפלייר.ממש חבל , המשחק הזה הראה המון פוטנציאל בטריילרים לפני שהוא יצא , עכשיו הוא מאכזב המון אנשים...
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מישהו ?לא מצאתי כלום על זה ברשת..בקרוב יהיה ברשותי את המשחק המלא , בדמו היה לי משהו דומה , אני אדאג לעדכן אותך אם זה הסתדר.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים ראית את הביקורת בGT?אמרו שחוץ מלעוף (ושזה החלק הכי טוב וחזק של המשחק) שום דבר לא חדש ומעניין כל כך (מערכת הכיסוי והירי דומות מאוד למשחקים אחרים) , הסיפור חלש (וקצר) ואין מולטיפלייר.ממש חבל , המשחק הזה הראה המון פוטנציאל בטריילרים לפני שהוא יצא , עכשיו הוא מאכזב המון אנשים...הביקורות היחידות שאני בודק זה של GT, הם אמינים והביקורות שלהם בוידאו. אני לא יכול לקרוא ביקורות, הן ארוכות מידי, אחרי כמה שורות אני מתחיל לדלג על שורות, לחזור על שורות פעמיים ולקרוא מילים בודדות בלי להצליח לחבר אותן למשפט הגיוני (בקיצור בעיות ריכוז קשות מאוד), מזל שיש אתרים שאפשר לשמוע/ליראות בהם את הביקורת.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים הגיוני שהמשחק מותאם ל XP ו- VISTA אך לא ל W7?משום מה ראיתי איפשהו שהדרישות של המשחק המקורי זה ל XP ו- VISTA בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.