עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כל כמה זמן אתם מחליפים מערכת גיימינג?

בערך כל כמה זמן אתם מחליפים מערכת גיימינג בעלת תקציב של כ 4000-5000 ש"ח? 538 הצבעות

1. 1. בערך כל כמה זמן אתם מחליפים מערכת גיימינג בעלת תקציב של כ 4000-5000 ש"ח?

• שנה +-
    • שנה וחצי +-
    • שנתיים +-
    • שלוש ומעלה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.

פורסם

מה אתה צריך להחליף? המחשב טוב מאוד.

אני כל הזמן משדרג [כשצריך]

אבל במצב שלך להחליף את כל המחשב -זה לא מעשה חכם.

פורסם

אפילו מערכת האת'לון X2 הישנה להחריד שלי מספיקה לגיימינג (מיד ריינג') על גבי מסך 20" רחב או מסך טלויזיה 32" בסלון.

אני לא חושב שאני אחליף אותה אפילו בשנה שנתיים הקרובות, מקסימום שוב נחליף כ.מסך במחיר סמלי. (במקור היה שם X800XL :D )

פורסם

פעם הייתי מחליף מעבד כל שנתיים ... וכרטיס מסך כל שנה ... עכשיו דברים השתנו .

יש לנו מערכת עם ביצועים דומים , לא חושב שיש צורך בשדרוג ...

אני אישית אולי ישדרג את הכרטיסי מסך בשביל עשרת המשחקים החדשים שיצאו השנה ... אבל נחכה ונראה.

פורסם

תמיד קיים בי דחף עז להחליף את המחשב שלי למשהו עדכני ביותר, הדחף הזה צץ שנתיים אחרי הרכישה של המערכת האחרונה אבל משום מה תמיד זה ניגמר באותה צורה- המחשב הישן שובק חיים לאחר עשרות שנות עבודה מסורות והמחשב החדש לא בידיוק מה שציפיתי להשקיע בו...

פורסם

את המחשב הלפני אחרון שלי קנייתי לפני שנתיים +- ככה שאלך על האפשרות הזו , עכשיו אני משדרג לאט לאט כל חלק.

פורסם

השדרוג המשמעותי ביותר שאני עושה למערכת קיימת זה רכישת כרטיס מסך מפלח שוק בינוני-גבוה פעם בשנה וחצי - שנתיים.(1500 ש"ח בערך) שדרוג מערכת כולל אני עושה רק כאשר המערכת הנוכחית מגיע למבוי סתום מבחינת שדורגים. למשל כאשר עברנו מ-AGP ל-PCI-E. זה קורה פעם ב-4 - 5 שנים בערך.

פורסם

שדרוג מחשב כל שנתיים בערך, שדרוג ציוד אין זמן מוגדר, למשל את העכבר G5 שהיה לי הוא היה אצלי כבר שנתיים+ והמקלדת שנה בלבד.

תלוי למצב מכאני ותלוי האם הוא נמצא הרחק מהטכנולוגיה של היום.

פורסם

מערכת גיימינג לא מחליפים ,משדרגים .

פורסם

השדרוג המשמעותי ביותר שאני עושה למערכת קיימת זה רכישת כרטיס מסך מפלח שוק בינוני-גבוה פעם בשנה וחצי - שנתיים.(1500 ש"ח בערך) שדרוג מערכת כולל אני עושה רק כאשר המערכת הנוכחית מגיע למבוי סתום מבחינת שדורגים. למשל כאשר עברנו מ-AGP ל-PCI-E. זה קורה פעם ב-4 - 5 שנים בערך.

אני חייב להסכים כאן, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 2 +\- אבל נשאר איתו עוד כשנתיים, במקור היה שם 2GB זכרון, כרטיס קול מובנה וקירור מקורי של אינטל או של הכרטיס מסך, היום יש כבר שידרוגים שונים שעשיתי שאתה יכול לראות, אני מנייח שאם יקרה מצב שהמערכת לא תספק אותי עוד שנה נגיד, אז OC למעבד והחלפת כרטיס מסך וספק לאיזה NVIDIA G385 או ATI HD6870 (אני תמיד קונה את ההיי אנד של הכרטיסים הגרפיים) אולי שידרוג ל8GB זכרון ואיזה SSD בתקווה שמחיר ירד. והמחשב סוחב לעוד איזה שנתיים. אז בטח כבר לא יהיה PCI-E 1 אלה PCI-E 2 שיצריך שידרוג, מעבדי 775 יעלמו מהעולם וDDR2 יהייה נחלת העבר, אז יגיע הזמן לקנות חדש אבל עד אז אני מסודר.

פורסם

פעם הייתי משדרג את המע' לעיתים יותר קרובות, אבל היום הגענו למצב שמשחקים כמעט ולא תלוים במעבד, אני עם אותה מערכת כבר 4.5 שנים, כרטיס מסך אחד הוחלף מאז (לפני שנה וקצת). מה שכן בקרוב אני כנראה אצטרך לקנות עוד ראם ולהחליף את הכרטיס מסך עוד איזה חצי שנה.

פורסם

אני עם אותו מחשב כבר 3 וחצי שנים, משדרג כשמשהו מת או לפי הצורך.

בזמן הזה (אם מסתכלים על מחשב כיחידה כוללת שמכילה גם ציוד היקפי שהוא חשוב לא פחות) שדרגתי כמה דברים:

1. שנה אחרי הרכישה הוספתי עוד 2GB זיכרון לסה"כ 3GB.

2. שנה אחרי הרכישה החלפתי צורב תקול.

3. שנתיים אחרי הרכישה שוב החלפתי צורב תקול.

4. שנתיים אחרי הרכישה החלפתי ראוטר תקול.

5. שנתיים אחרי הרכישה שדרגתי כרטיס מסך.

6. שנתיים וחצי אחרי הרכישה הוספתי כונן BD.

7. שלוש שנים אחרי הרכישה שדרגתי לוח אם ומעבד. (מעבד חזק יותר ולוח אם בגלל שהקודם לא תמך במעבדים חדשים)

8. שלוש שנים אחרי הרכישה החלפתי מסך ומדפסת.

9. שלוש שנים אחרי הרכישה הוספתי כרטיס TV.

10. שלוש וחצי שנים אחרי הרכישה החלפתי כונן קשיח תקול.

11. שלוש וחצי שנים אחרי הרכישה שדרגתי מקלדת.

סה"כ הוצאתי בערך 4000 שקל על שדרוגים כשהעלות המקורית היתה בערך כפול מזה.

אני מניח שבעוד איזה שנה אני אבצע שדרוג מסיבי שיכלול מעבר ל4 ליבות, DDR3, שדרוג לוח-אם, החלפת ספק הכוח שלמרות שהוא עוד תקין בטח רמת הנצילות שלו ירדה, מארז חדש וכרטיס מסך.

עד אז אני מקווה להחליף רמקולים וגם העכבר כבר זועק "הצילו! הכבל שלי כ"כ שחוק שהוא עומד להיקרע ואני אחנק למוות מחוסר חשמל!".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.