פורסם 2010 בינואר 1515 שנים סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מה אתה צריך להחליף? המחשב טוב מאוד.אני כל הזמן משדרג [כשצריך]אבל במצב שלך להחליף את כל המחשב -זה לא מעשה חכם.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אפילו מערכת האת'לון X2 הישנה להחריד שלי מספיקה לגיימינג (מיד ריינג') על גבי מסך 20" רחב או מסך טלויזיה 32" בסלון. אני לא חושב שאני אחליף אותה אפילו בשנה שנתיים הקרובות, מקסימום שוב נחליף כ.מסך במחיר סמלי. (במקור היה שם X800XL )
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים פעם הייתי מחליף מעבד כל שנתיים ... וכרטיס מסך כל שנה ... עכשיו דברים השתנו .יש לנו מערכת עם ביצועים דומים , לא חושב שיש צורך בשדרוג ... אני אישית אולי ישדרג את הכרטיסי מסך בשביל עשרת המשחקים החדשים שיצאו השנה ... אבל נחכה ונראה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים תמיד קיים בי דחף עז להחליף את המחשב שלי למשהו עדכני ביותר, הדחף הזה צץ שנתיים אחרי הרכישה של המערכת האחרונה אבל משום מה תמיד זה ניגמר באותה צורה- המחשב הישן שובק חיים לאחר עשרות שנות עבודה מסורות והמחשב החדש לא בידיוק מה שציפיתי להשקיע בו...
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים את המחשב הלפני אחרון שלי קנייתי לפני שנתיים +- ככה שאלך על האפשרות הזו , עכשיו אני משדרג לאט לאט כל חלק.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים השדרוג המשמעותי ביותר שאני עושה למערכת קיימת זה רכישת כרטיס מסך מפלח שוק בינוני-גבוה פעם בשנה וחצי - שנתיים.(1500 ש"ח בערך) שדרוג מערכת כולל אני עושה רק כאשר המערכת הנוכחית מגיע למבוי סתום מבחינת שדורגים. למשל כאשר עברנו מ-AGP ל-PCI-E. זה קורה פעם ב-4 - 5 שנים בערך.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים שדרוג מחשב כל שנתיים בערך, שדרוג ציוד אין זמן מוגדר, למשל את העכבר G5 שהיה לי הוא היה אצלי כבר שנתיים+ והמקלדת שנה בלבד.תלוי למצב מכאני ותלוי האם הוא נמצא הרחק מהטכנולוגיה של היום.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים השדרוג המשמעותי ביותר שאני עושה למערכת קיימת זה רכישת כרטיס מסך מפלח שוק בינוני-גבוה פעם בשנה וחצי - שנתיים.(1500 ש"ח בערך) שדרוג מערכת כולל אני עושה רק כאשר המערכת הנוכחית מגיע למבוי סתום מבחינת שדורגים. למשל כאשר עברנו מ-AGP ל-PCI-E. זה קורה פעם ב-4 - 5 שנים בערך. אני חייב להסכים כאן, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 2 +\- אבל נשאר איתו עוד כשנתיים, במקור היה שם 2GB זכרון, כרטיס קול מובנה וקירור מקורי של אינטל או של הכרטיס מסך, היום יש כבר שידרוגים שונים שעשיתי שאתה יכול לראות, אני מנייח שאם יקרה מצב שהמערכת לא תספק אותי עוד שנה נגיד, אז OC למעבד והחלפת כרטיס מסך וספק לאיזה NVIDIA G385 או ATI HD6870 (אני תמיד קונה את ההיי אנד של הכרטיסים הגרפיים) אולי שידרוג ל8GB זכרון ואיזה SSD בתקווה שמחיר ירד. והמחשב סוחב לעוד איזה שנתיים. אז בטח כבר לא יהיה PCI-E 1 אלה PCI-E 2 שיצריך שידרוג, מעבדי 775 יעלמו מהעולם וDDR2 יהייה נחלת העבר, אז יגיע הזמן לקנות חדש אבל עד אז אני מסודר.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים פעם הייתי משדרג את המע' לעיתים יותר קרובות, אבל היום הגענו למצב שמשחקים כמעט ולא תלוים במעבד, אני עם אותה מערכת כבר 4.5 שנים, כרטיס מסך אחד הוחלף מאז (לפני שנה וקצת). מה שכן בקרוב אני כנראה אצטרך לקנות עוד ראם ולהחליף את הכרטיס מסך עוד איזה חצי שנה.
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים אני עם אותו מחשב כבר 3 וחצי שנים, משדרג כשמשהו מת או לפי הצורך.בזמן הזה (אם מסתכלים על מחשב כיחידה כוללת שמכילה גם ציוד היקפי שהוא חשוב לא פחות) שדרגתי כמה דברים:1. שנה אחרי הרכישה הוספתי עוד 2GB זיכרון לסה"כ 3GB.2. שנה אחרי הרכישה החלפתי צורב תקול.3. שנתיים אחרי הרכישה שוב החלפתי צורב תקול.4. שנתיים אחרי הרכישה החלפתי ראוטר תקול.5. שנתיים אחרי הרכישה שדרגתי כרטיס מסך.6. שנתיים וחצי אחרי הרכישה הוספתי כונן BD.7. שלוש שנים אחרי הרכישה שדרגתי לוח אם ומעבד. (מעבד חזק יותר ולוח אם בגלל שהקודם לא תמך במעבדים חדשים)8. שלוש שנים אחרי הרכישה החלפתי מסך ומדפסת.9. שלוש שנים אחרי הרכישה הוספתי כרטיס TV.10. שלוש וחצי שנים אחרי הרכישה החלפתי כונן קשיח תקול.11. שלוש וחצי שנים אחרי הרכישה שדרגתי מקלדת.סה"כ הוצאתי בערך 4000 שקל על שדרוגים כשהעלות המקורית היתה בערך כפול מזה.אני מניח שבעוד איזה שנה אני אבצע שדרוג מסיבי שיכלול מעבר ל4 ליבות, DDR3, שדרוג לוח-אם, החלפת ספק הכוח שלמרות שהוא עוד תקין בטח רמת הנצילות שלו ירדה, מארז חדש וכרטיס מסך.עד אז אני מקווה להחליף רמקולים וגם העכבר כבר זועק "הצילו! הכבל שלי כ"כ שחוק שהוא עומד להיקרע ואני אחנק למוות מחוסר חשמל!".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.