פורסם 2010 בינואר 1415 שנים בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל.ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול.ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר.למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון?תודה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים הדרך המומלצת להתקנת דרייבר חדש היא:1. הסרת הדרייבר הנוכחי דרך control panel -> add/remove programs2. העלאת המחשב ב-safe mode3. הרצת driver cleaner או driver sweeper על מנת לנקות את שאריות הדרייבר.4. העלאת המחשב במוד רגיל.5. התקנת הדרייבר החדש.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר האם בדקת שה-balance בווליום במחשב לא נמצא כולו רק בצד שמאל?כן ברור, שחכתי לציין את זה בהודעה הראשית.הדרך המומלצת להתקנת דרייבר חדש היא:1. הסרת הדרייבר הנוכחי דרך control panel -> add/remove programs2. העלאת המחשב ב-safe mode3. הרצת driver cleaner או driver sweeper על מנת לנקות את שאריות הדרייבר.4. העלאת המחשב במוד רגיל.5. התקנת הדרייבר החדש.ניסיתי, לא עוזר.תודה, אפשר עוד הצעות?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אני באופן אישי במקרה כזה הייתי מתקין מחדש את מערכת ההפעלה בשביל לבדוק אם התקלה ברמת חומרה או מערכת הפעלה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר אני באופן אישי במקרה כזה הייתי מתקין מחדש את מערכת ההפעלה בשביל לבדוק אם התקלה ברמת חומרה או מערכת הפעלה.עשיתי את זה גם, המחשב עבר פירמוט מאז והתקנתי עליו WIN7 (לפני היה XP).בגלל זה אני בטוח שזאת בעיה בחומרה ולא בתוכנה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אם יש אחריות אז תממש.אם אין אז יש כמה דברים שאפשר לנסות לעשות בבית:1. לבדוק עם העיניים את הלוח אם להמצאות קבלים נפוחים/נוזלים, רכיבים שרופים (יהיו בצבע חום/שחור).אם לא ראית משהו מסעיף 1 אז:2. לקנות/להשיג תרסיס לניקוי מגעים ולרסס לתוך הקונקטור של היציאת שמע, זהו חומר חומצתי שמומלץ לתת לו כמה שעות לפעול.אם לא עזר:3. להתקשר ליבואן של הלוח אם בשביל לקבל הערכת מחיר לתיקון בשביל שתדע אם שווה לתקן או עדיף לקנות חדש.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר אם יש אחריות אז תממש.אם אין אז יש כמה דברים שאפשר לנסות לעשות בבית:1. לבדוק עם העיניים את הלוח אם להמצאות קבלים נפוחים/נוזלים, רכיבים שרופים (יהיו בצבע חום/שחור).אם לא ראית משהו מסעיף 1 אז:2. לקנות/להשיג תרסיס לניקוי מגעים ולרסס לתוך הקונקטור של היציאת שמע, זהו חומר חומצתי שמומלץ לתת לו כמה שעות לפעול.אם לא עזר:3. להתקשר ליבואן של הלוח אם בשביל לקבל הערכת מחיר לתיקון בשביל שתדע אם שווה לתקן או עדיף לקנות חדש.תודה רבה על העזרה.נשמע כאילו באמת אין הרבה אפשרויות חוץ מהעניין עם הספריי מגעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.