פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים כבר נפתחו כמה ת'רדים על מתכונים... חיפוש קצרצר בפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406114.0http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=328555.0http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289911.0
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים תפו"א אדמה אפויים בתנור - פשוט וקל להכנה.תחתוך תפוחי אדמה לקוביות, תפזר אותם בתבנית תיצוק עליהם שמן זית. תוסיף מלח, פלפל. שים רוזמרין מעלתכניס לתנור לחום של 180 מעלות למשך שעה.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אפילו יותר פשוט - שטוף אותם, עטוף בנייר כסף, דחוף לתנור לכ-200 מעלות למשך שעה עד שעה וחצי (כמובן אם אחרי הזמן הזה הם עדיין לא מוכנים, מכניסים לעוד זמן). אפשר לדחוף לתנור גם בטטה (יוצאת ממש ממש ממש רכה ומתוקה) או ראש שום שלם.אחר כך אפשר להוסיף עליהם גבינה צהובה, שמן זית או שמנת חמוצה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אני אישית מאוד אוהב את האתר הזה:http://www.bazekalim.com/ולו רק בגלל התמונות המדהימות שהבחורה שמנהלת אותו מוסיפה...
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים להלן שני מתכונים שהמצאתי - לא מאכזב אף פעםמתכון לא כשר - פסטה בסוג של פסטו עם חזה אווז:פסטו - בזיליכלום, צ'ילי (רק טרי! - ולהפריד האידרה והגרעינים ולא לגעת בעיניים או בביצים... מנסיון), אגוזים, מלח גס (אני משתמש באנשובי אבל לא כולם אוהבים), פלפל גרוס שחור, פרמזן, שיני שום לפי הטעם, שמן זית ולימון - ממחים בממחה וזהו (ניתן להשתמש בזה גם כממרח סנביץ' משהו ז'ונגלר)פסטה - ברילה - 8 דקות (אני אוהב את זאת מהחיטה המלאה)מחבת חמה -> חמאה -> חזה אווזמעושן חתוך לרצועות דקות (קצת יקר אבל זה מה יש), מוסיפים הפסטו לאחר דקה או שתיים קצת שמנת לבישול וקצת רסק עגבניות (אבל ממש קצת) ומהמים של הפסטהמערבבים ואוכלים בתאבון - מבחינתי עם איזה בירה (באדוויזר או ווינשטפן).מתכון כשרקוריצה צעירה וקטנה - סכין חדה - מכניסים מתחת לעור דרך הבשר - רצועות של חזה אווז מעושן ושום פרוס, מורחים התרנגולת בקצת מלח פלפל גרוס וצ'ילי (קצת צ'ילי. מכניסים לתנור (לא תוסטר אובן - תנור!) 180 מעלות לאיזה שלושת רבעי שעה (מכוסה בנייר אלומניום) ואח"כ 220 מעלות לרבע שעה בלי כיסוי האלומיניום. למי שלא יכול בלי פחמימות אפשר גם להוסיף תפו"א קטנים מתחת לחזה אווז מעושן.מתכון לסופר חפשנים:קוריצה על תבנית - מלח גס בארבע פינות - לךתנור ב200 מעלות לשלושת רבעי שעה. בדיוק שני דקות להכין - תענוג (אפשר לשדרג בסוף עם מרחית דבש על הקוריצה.טוב לפני שאני אהפוך גם למומחה מתכונים - אני אעצור.בתאבון,גבריאל
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים תעשה את המתכון הראשון עם בייקון.וואלה לא חשבתי אנ יאנסה בפעם הבאה - זה דווקא די מסתדר לי עם הטעמים...בארץ קשה למצוא בייקון טוב - יודע איפה?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים וואלה לא חשבתי אנ יאנסה בפעם הבאה - זה דווקא די מסתדר לי עם הטעמים... בארץ קשה למצוא בייקון טוב - יודע איפה? מה רע בבייקון של טיב טעם?. אגב, מי שנתן פה את הקישור ל www.bazekalim.com. ענק, תודה רבה
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מה רע בבייקון של טיב טעם?. אגב, מי שנתן פה את הקישור ל www.bazekalim.com. ענק, תודה רבה מאוד יקר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.