פורסם 2010 בינואר 1415 שנים לא יודע אם זה הפורום המתאים.לאחר שהתכנתי את הביוס לF5 יש לי לפעמים תקלות, ווינדוס שולח לי הודעות אזהרה שכדי לי לגבות את הקשיח בגלל שהוא יכול להימחק כל רגע,כשאני שם את המחשב על SLEEP ואז מדליק בחזרה המחשב זוחל וכמעט לא זז מה לעשות?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר אם עשיתי ask me later כי לא ידעתי אם לגבות או לא.לא נגעתי בכלום אחרי עידכון הביוס
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אם אתה בטוח שהבעיות צצו אחרי עידכון הביוס אז אני ממליץ לעדכן פעם נוספת ל- F5 למרות שזה כבר צרוב ברכיב הביוס.סתם סקרנות - למה עידכנת את הביוס ?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר בעיות בנגני FLASH וביו טיוב שהייתי עושה על מסך מלא המחשב היה זוחל ממש לאט בקושי זז מאז שעדכנתי לא קורא יותר(ניסיתי דרייברים והכל כבר כולל HOTFIX ולא עזר לגבי זה)הבעיות צצו אחרי עדכון הביוס של הגיבוי של הדיסק קשיח וכו'אני מעדכן דרך תוכנה של ג'יגה בייט את עדכון הביוס לעדכן שוב?
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים אני מעדכן דרך תוכנה של ג'יגה בייט את עדכון הביוס לעדכן שוב? כן.סתם לידע כללי: עידכון ביוס לא פותר בעיות תוכנה אלא חומרה.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר זה אני יודע אבל זה נישמע לי מוזר בהחחלה,אבל הסתדר לי עם המסך מלא ואין זחילה
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים זה נשמע כאילו ה-SMART היה מכובה בביוס, ועדכון הביוס החזירה אותו לדיפולט.אם זה נכון, זה אומר שהכונן הקשיח שלך עתיד להתפגר בקרוב, אתה יכול להמשיך להשתמש בו עד שיתפגר אבל לא לשים עליו מידע חשוב שלא גובה קודם לכן.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר לא ביצאתי את הבדיקה וארצה לעשות ומזתומרת יתפגר ? אני לא יוכל לעשות משהו בנידון ???
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר לא כ"כ מתמצא תוכל לעזור לי בבקשה בהורדה ואיך מפעילים אותההכונן שלי זה סמסונג 500GB F3
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/utilities/ES_Tool.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.