עבור לתוכן

אני לא יכול ללחוץ על המקלדת בלי שהמחשב יקרטע-המשך בפנים..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אז ככה החלה להופיע בעייה חדשה (XP 32 ) כאשר אני נכנס למשחקים (ביניהם BORDERLANDS CSS DOTA)

העכבר והמחשב זזים בסדר גמור,אבל כאשר אני מנסה להזיז גם את העכבר ולוחץ על כפתור-2 כפתורים במקביל המחשב פשוט

מקרטע בצורה מטורפת,או שלפעמים נהיה דיליי בתגובת המחשב,כלומר אם אני מנסה ללכת קדימה ואז זז ימינה שמאלה

אני לא יכול להזיז את העכבר ,המחשב לא מגיב לשום פקודה ואז פתאום הוא עושה את כל הפעולות במכה.

לפעמים קורה גם שהלוח אם מצפצף והמחשב לא מגיב ואחרי כמה שניות זה עובר וחוזר שוב ושוב.

זוהי תופעה דיי חדשה,וגם כדאי לציין שלאחר שאני עושה SLEEP וחוזר , לפעמים הוא עושה ריסטרט ואומר שהייתה שגיאה

בווינדוס ואני צריך ללחוץ 50 פעם על סגור כי ההודעה חוזרת על עצמה כל פעם.

בכל מקרה אני עובד עצות ואשמח לעזרה =]

פורסם
  • מחבר

UP..

פורסם

אם המחשב כבר יותר משנה אצלך תעשה ניקוי של פנים המארז בלחץ אוויר + משחה תרמית חדשה ...

קודם כל תבדוק חום של המעבד והלוח בעבודה ובמנוחה עם HMONITOR תוכנה חינמית לזמן מוגבל הכי פשוטה שיש.

פורסם
  • מחבר

ניקוי עשיתי לפני כשבועיים,אני אבדוק את התוכנה..זה קורה בכל משחק פשוט כמו

WARCRAFT לדוגמא ,שלא מעמיס על המחשב.

בנוסף גם יש קטע כזה שאם אני לוחץ על הdelete לחיצה ממושכת,הוא לא מוחק מהר ,אלא לאט לאט גם עם החצים לוקח זמן להגיע ממקום למקום עד שזה זז..

פורסם

לי זה קרה במחשב הישן לפני כחודש ובסוף היה מסתבר שהגורם לבעיה היה keylogger .

תנסה לסרוק את המחשב עם תוכנה טובה נגד רוגלות כמו SuperAntiSpyware 4.33.1000 או Malwarebytes Anti-Malware 1.44 , רק תדאג לעדכן לפני הסריקה הראשונית.

http://www.filehippo.com/software/antispyware/

מקווה שזה יעזור :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לך ,אכן עזר :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים